چند سوال در مورد سایتهای سرگرمی

phpweb

Active Member
چند سوال در مورد سایتهای سرگرمی:

1- آیا برای ایجاد سایت سرگرمی نیاز به مجوز هست؟

2- اسکریپت آماده ای برای این کار وجود داره؟

3- چنین سایتهایی معمولا از چه بخشهایی تشکیل می شن؟ (البته خودم در این مورد چنیدن سایت رو دیدم ولی می خوام نظر دوستان رو هم بدونم)

rastanweb

Member
1- آیا برای ایجاد سایت سرگرمی نیاز به مجوز هست؟

در پاسختون باید بگم نه. هیچ مجوزی نیاز نیست.

2- اسکریپت آماده ای برای این کار وجود داره؟
بله اسکریپت های فراوانی در این مورد وجود داره. و بستگی داره برداشت شما از سایت سرگرمی چی باشه .چون سایت های سرگرمی گستردگی خیلی زیادی دارن.

واما یک توصیه از طرف خودم:

اگر قصد راه اندازی سایت اینترنتی رو دارین به این نکته توجه کنید که سایت ها کشش خاصی دارند و در یک موضوع بیش از دو الی سه سایت دیگه کشش کافی رو نداره.
مثلا در بخش سایت های جامعه مجازی دیگه سایتی به جز دنبالر ها و کلوپ نمی تونه به خوبی کاربردی باشه و برای مردم و مدیران سایت دارای بازدهی خوبی باشه .
سعی کنید برای راه اندازی سایتتون یک ایده جدید پیدا کنید و یا از سایت های خارجی که نمونه فارسی شده ندارن کمک بگیرین.
مثلا کاری که سایت آپارات کرد و از نمونه خارجی یوتوب کمک گرفت و حالا میبینید که چه طور تونسته جاشو توی وب سایت های فارسی باز کنه و به موفقیت برسه.
اگر نیازی به مشاوره و راهنمایی بیشتر بود بنده در خدمت. میتونید از طریق سایت خودم یا همین جا درخواستتون رو ارسال کنید

phpweb

Active Member
اگر قصد راه اندازی سایت اینترنتی رو دارین به این نکته توجه کنید که سایت ها کشش خاصی دارند و در یک موضوع بیش از دو الی سه سایت دیگه کشش کافی رو نداره.
تعریف سایت سرگمی مشخص هست؟

من توی بعضی سایتها دیدم که می گفت سایت سرگرمی هست ولی آمار طلا و دلار و ... رو هم نمایش می داد!

در پاسختون باید بگم نه. هیچ مجوزی نیاز نیست.
سایت سرگرمی که هر روز مطالب جدید ایجاد کنه شبیه به خبرگزاری ها یا مجله های اینترنتی نمی شه؟ فکر کنم برای اینجور سایتها نیاز به مجوز باشه.

rastanweb

Member
پس بزارید معلوم کنم که مشخص نیست.
سایت های سرگرمی به دو دسته کلی تقسیم میشن :

به پارسی : 1 کاربر فعال 2 کاربر خاموش

سایت های کاربر فعال همون سایت هایی هستند که نیاز به فعالیت کاربرها دارن مثل سایت های بازی آنلاین و ....
سایتهای کاربر خاموش هم کاربر ها فقط بازدید کننده هستن مثل مجلات اینترنتی که شما گفتین.البته این دسته هم خودش چند تا زیر شاخه داره مثل سایت های سرگرمی آموزشی ، سرگرمی تفریحی و....

فکر میکنم الان مشخص شده باشه که این گستردگی تا چه حده!!!!!!!!

MohammadGh

Well-Known Member
با سلام خدمت شما

من کاملا با نظر دوستمون موافقم
شما اگه میخوای یه سایت بزنی باید دنبال ایده جدید باشه ...

موفق باشیـــ

phpweb

Active Member
برای اینکه کاربرها بتونن توی سایت بازی کنن، چه سخت افزاری باید تهیه کنم؟

بازیها با چه زبانی نوشته می شن؟

rastanweb

Member
پاسخ

سخت افزار خاصی نمیخواد .ولی بسته به نوع بازی و نگارش اون باید سرور هم در حد خوبی باشه.

به نظر من php بهترین زبانه. از نمونه سایت های این چنینی هم میشه به سایت های تراوین و خان وار و.. اشاره کرد

phpweb

Active Member
به نظر من php بهترین زبانه. از نمونه سایت های این چنینی هم میشه به سایت های تراوین و خان وار و.. اشاره کرد
این بازیها به لایسنس نیاز دارن؟ بازیهای تحت وب از کجا باید تهیه کنم؟ درآمدشون چطوره؟

rastanweb

Member
چند تایی اسکریپت رایگان توی اینترنت پیدا میشه..... ولی از صفر بنویسی بهتره!!! دنبال چه سبک بازی هستی؟؟؟

به نظر من از هر سایتی میشه درآمد داشت.حتی یک وبلاگ ساده.... فقط باید اصولش رو رعایت کرد و کمی هم هزینه!!

rastanweb

Member
سئو+تبلیغات اصولی

شما هدفتون از ایجاد یک سایت چیه؟؟؟ فقط به قصد درآمد میخواینن این کار رو بکنین؟؟؟

phpweb

Active Member
شما هدفتون از ایجاد یک سایت چیه؟؟؟ فقط به قصد درآمد میخواینن این کار رو بکنین؟؟؟
فقط درآمد نیست، من می خوام حداقل یه سایت با بازدید بالا داشته باشم.
سئو+تبلیغات اصولی
در مورد تبلیغات امکان داره بیشتر توضیح بدید؟

rastanweb

Member
answer

شما باید با توجه به موضوع سایتتون میزبان های مناسب برای تبلیغاتتون پیدا کنید.

من خیلی از سایت ها رو دیدم که هزینه های میلونی کردن ولی به بازدهی مناسب نرسیدن ولی یک سایت هم میشناسم که با دویست هزار تومن هزینه 65000 کاربر تونست جذب کنه....

شما موصوع سایتتون چیه؟؟؟

دقیقا برای چه سایتی میخواین تبلیغات کنین؟؟؟

جدیدترین ارسال ها

بالا