چند سوال در مورد دامین دارم

hamedmax73

Member
سلام
اول بگم که من یک تازه کارم
من یک دامنه ای ار 5 ساله خریدم و در سایت nic.ir هم ثبت شده و تایید شده اما در قسمت دی ان اس نوشته نا موجود من میخواهم بدونم که چطوری این دامنه رو به وبلاگم در میهن بلاگ متصل کنم لطفا کاملا و جز به جز توضیح بدید بعد در اون سایتی که خریدم نوشته بود که
"
کلیه دامین ها دارای کنترل پنل اختصاصی با امکانات زیر میباشند :
Free Modify Contact Details
Free Modify NameServer
Free Manage Child Name Server
Free Lock/Unlock Service
Domain Forwarding/Mail Forwarding Managed DNS
"
من میخواستم بدونم این کنترل پنل کجاست ایا منظور همون کنترل پنل سایت nic است و یا مال اون سایتی که ازش دامین خریدم و سوم اینکه میخواستم بدونم ایا من میتونم روی دامینم ساب دامین داشته باشم یعنی مثلا یک صفحه از پرشین گیگ و غیره رو در ادرس دامینم مثل
blog.mydomin.ir
داشته باشم
لطفا کامل جواب بدید

آخرین ویرایش:

hhhhaaaa

Member
سلام
اول وارد پنل کاربریتون تو میههن بلاگ بشید و از منوی سمت راست دامین رو کلیک کنید دو چیز زیرش میاد یکی لیست یکی اتصال شما باید لیست رو کلیک کنید و بعد وسط صفحه لینک " افزودن دامین جدید... " رو مشاهده میکنید روش کلیک کنید یه باکس و تکست باکس پایین باز میشه تو باکس دوتا دامین با رنگ سبز نوشته شده اون دو رو تو یه تکست ذخیره کنید که بعدا لازم میشه و در تکست باکسی که در پایین باز میشه آدرس دامینتون رو وارد کنید و دکمه ثبت رو بزنید. مرحله اول تمام شد.
خوب حالا وارد پنلتون تو سایت ایرانیک بشین و از منوی سمت راست روی گزینه دامنه های من کلیک کنید بعد دامنه یا دامنه های شما در وسط صفحه نمایش داده میشه حالا اون دامنه ای رو که می خواین اتصال بدین جلوش تو آخرین ردیف یعنی ردیف " دی ان اس" به انگلیسی نوشته "ns ناموجود" که یه آیکن کوچیک بقلش هست روی آیکون کلیک کنید و حالا وسط صفحه 4 تا ردیف میاد که هر ردیف دو تا تکست باکس داره شما باید اون دوتا دامین که گفتم یه جا ذخیره کنین با رنگ سبز بود رو اولیش رو تو ردیف اول ستون نام کارگزار وارد کنین و دومین رو هم توی ردیف دوم ستون نام کارگزار وارد کنین و دکمه "اعمال " رو بزنین.
همه چی تموم شد و تا 24 تا 48 ساعت طول میکشه که ست بشه.
من میخواستم بدونم این کنترل پنل کجاست ایا منظور همون کنترل پنل سایت nic است و یا مال اون سایتی که ازش دامین خریدم و سوم اینکه میخواستم بدونم ایا من میتونم روی دامینم ساب دامین داشته باشم یعنی مثلا یک صفحه از پرشین گیگ و غیره رو در ادرس دامینم مثل
blog.mydomin.ir
داشته باشم
بله همون کنترل پنل ایرانیک هست ولی ساب دامینی که میگین تا هاست نداشته باشین ایجادش غیر ممکنه:wink:
امیدوارم خوب توضیح داده باشم ،موفق باشید :rose:

pasargadteam

Active Member
سلام
اول بگم که من یک تازه کارم
من یک دامنه ای ار 5 ساله خریدم و در سایت nic.ir هم ثبت شده و تایید شده اما در قسمت دی ان اس نوشته نا موجود من میخواهم بدونم که چطوری این دامنه رو به وبلاگم در میهن بلاگ متصل کنم لطفا کاملا و جز به جز توضیح بدید بعد در اون سایتی که خریدم نوشته بود که
"
کلیه دامین ها دارای کنترل پنل اختصاصی با امکانات زیر میباشند :
Free modify contact details
free modify nameserver
free manage child name server
free lock/unlock service
domain forwarding/mail forwarding managed dns
"
blog.mydomin.ir
داشته باشم
لطفا کامل جواب بدید

با درود

دوستمون جوابتون رو کامل دادند و ازشون ممنون.
اما به نظر من بهتره انرژی خودتون رو روی وبلاگ نذارید چون امکاناتش کمه و گسترش یک سایت رو محدود میکنه.
داشتن یک سایت شاید هزینه داشته باشه اما هزینه هاشو میتونید از تبلیغات و بخش vip و ... کسب کنید.
داشتن یک سایت معتبر تر است تا یک وبلاگ .
من خودم رو به جای یک بازدید کننده بزارم به هیچ عنوان به یک وبلاگ اطمینان نمیکنم . به سایتشم نمیشه اطمینان کرد ولی حداقل معتبر تر و بسیار با امکانات تر از یک وبلاگ است. (بحث اعتماد بنا به دلایل مختلف).

hamedmax73

Member
خیلی خیلی از همه ی شما ممنون و سپاس گزارم وامیدوارم که بتونم جبران کنم و در مورد ایجاد سایت هم من یک تازه کارم گفتم اول با وبلاگ سروع کنم و بعدش میرم سواغ سایت من هنوز خیلی کار داردم و خیلی ارزو ها که باید به همشون برسم

hamedmax73

Member
راستی من میتونم علاوه بر اینکه دامینم بر روی وبم هست بر روی پرشین گیگم هم متصل کنم

jalaladdin

Active Member
دوستان خودم هم می خواستم دومین ir. بگیرم چندتا سایت گشتم هرسایتی برای خودش قیمتی گذاشته از 5 هزار تومان تا 14 هزار تومان! علت این همه تفاوت قیمت چیه؟
من توی سایت nic.ir هم ثبت نام کردم و اون هم دامنه ir. چهارده هزار تومان برای یکسال میده! (در حالیکه این سایت مرجع اصلی ثبت دامنه ir هست.)
داشتن کنترل پنل حتما لازم هست؟
دوستان می تونید مراحل ثبت دامنه رو به صورت شفافتر توضیح بدید؟
مشکلی نیست که من از هر سایتی بگیرم؟

parmishost

Member
با سلام
یونیت های ثبت دامین توسط nic.ir به صورت عمده به شرکت های هاست و دامین فروخته می شه و در واقع آن شرکت ها نمایندگان فعال نیک می شند که قیمتی هر دامین خیلی واسشون پایین می افته مثلا ما هر دامین برامون 3800 در می آید که می دیم 5000 تومان بعضی از شرکت ها به مشتری های خاص با سطوح مختلف قیمت های متفاوتی می دهند.در کل هیچ فرقی با هم ندارند پایین یا بالا هر دو شما می تونید دامین را خودتون ثبت و رابط مالی اونا روی شرکت نماینده بگذارید تا پرداخت را واستون انجام بدن مثلا میهن نیک این کارا به صورت آنلاین و در چند ثانیه براتون انجام می ده.

jalaladdin

Active Member
در مورد مالکیت دومین تعدادی از سایتها بر روی مالکیت دومین تاکید می کنند علت چیه؟
برای اینکه کسی دومین رو برام ثبت کمنه باید نیک هندلم رو بهش بدم؟

pasargadteam

Active Member
در مورد مالکیت دومین تعدادی از سایتها بر روی مالکیت دومین تاکید می کنند علت چیه؟
برای اینکه کسی دومین رو برام ثبت کمنه باید نیک هندلم رو بهش بدم؟

تأکیدشون به این علت است که میخواهند رابط مالی رو کس دیگری انتخاب کنند و شما متوجه نشی.
نیازی به دادن نیک هندل نیست.
وقتی رابط مالی انتخاب میکنید, شناسه اون شخص و شما باید جز شناسه های آشنا قرار بگیره در نیک هندل و در نهایت پس از انتخاب رابط مالی دومین شما در پانل اون شخص هم قرار میگیره و فقط اون شخص رابط مالیه و نه چیز دیگه ای.

در نهایت پیشنهاد میکنم آی آر نگیرید.
دومین های آی آر دنگ و فنگ خیلی دارند.
به طور مثال برای تغییر اطلاعات نیک هندل مثل دومین های بین المللی نیست که بتونید همون لحظه تغییر بدید باید کپی شناسنامه , کارت ملی و نامه تغییرات رو برای سازمان فکس یا ایمیل کنید و اونا تغییر بدهند.
یا
مشکلاتی از قبیل ست نشدن سریع dns سرور ها و ...

jalaladdin

Active Member
این مشکلی ست نشدن dns سرورها مشکل بزرگیه؟ والا من زیاد سر در نمیارم باید قیدش رو زد؟

pasargadteam

Active Member
والله بزارید اینطوری بگم که: شما به فرض از یک هاستینگ , هاست خریدید راضی نیستید و میخواهید تغییر بدید و دی ان اس ها رو میزنید , طبق گفته سازمان فیزیک نظری 24 ساعت بعد باید ست بشه اما گاهاً 48 تا 72 ساعت طول میکشه و تا اومده سایت بالا بیاد حدود یک هفته ای میکشه.
از طرفی isp های ایران هم که قربونشون برم دستگاه هاشون قدیمی و تا اومده از کش خارج بشند خیلی طول میکشه.

تأثیر این دو باعث طول کشیدن زمان میشه.

اگر مشکلی بود به هر حال تماس بگیرید کامل تر توضیح بدم و سوال دیگری دارید سریعتر پاسخ بگیرید.

parmishost

Member
البته به سرویس هاستینگ شما نیز بستگی داره من تا حالا بیشتر از 24 ساعت برای ست شدن دامین های ir صبر نکردم و بیشتر مواقع هم 4 یا 5 ساعته این امر ok می شه.به هر حال من دیدم که دامین های بین اللملی دوستان حتی چند ساعت طول می کشه تا ثبت بشند که در واقع در همان زمان بدون تاخییر باید ثبت بشه.

pasargadteam

Active Member
البته به سرویس هاستینگ شما نیز بستگی داره من تا حالا بیشتر از 24 ساعت برای ست شدن دامین های ir صبر نکردم و بیشتر مواقع هم 4 یا 5 ساعته این امر ok می شه.به هر حال من دیدم که دامین های بین اللملی دوستان حتی چند ساعت طول می کشه تا ثبت بشند که در واقع در همان زمان بدون تاخییر باید ثبت بشه.

isp شما از کجاست؟

در مورد دومین بین المللی علتش اینه که اکثراً خودشون نمیفروشند , واسط فروش هستند و تا اومده از اونجایی که میخرند , خرید جدید بزنند طول میدهند.
دومین بین المللی رو بنده خودم مستقیم میخرم و یک دقیقه نشده ثبت است.

ماشاالله آی آر که یک روز تأیید همه چیزش طول میکشه.

خلاصه دل خوشی ازش ندارم.

Reza-GK

Member
دوستان منم یه سوال دارم.

من موقعی که میخوام یه دامنه بگیرم،اما تو یدونه از مواردش نوشته {امکان Control Panel برای کنترل دامنه می خواهم .}این یعنی چی؟

pasargadteam

Active Member
دوستان منم یه سوال دارم.

من موقعی که میخوام یه دامنه بگیرم،اما تو یدونه از مواردش نوشته {امکان control panel برای کنترل دامنه می خواهم .}این یعنی چی؟

این یعنی کنترل پانل مدیریتی برای دامنه براتون ایجاد کنند.

اگر از سایت های خارجی دارید خرید میکنید برای کنترل پانل برخیشون هزینه میگیرند.
برخی از سایت های ایرانی هم یه جور منبع درامد برای خودشون کردند و در حالی که کنترل پانل اتوماتیک برای هر دومین بدون هزینه ایجاد میشه رو هزینه میگیرند و انجام میدهند.

خلاصه خیلی مراقب باشید که دومین رو نزد چه کسی ثبت میکنید.

Reza-GK

Member
بابت پاسخ ممنون

فقط من دقیقا نمیدونم،کنترل پنل دست من باشه چه فرقی به حالم میکنه،یا دست اونا باشه؟
اصلا کنترل پنل برای چه کاری هست.

pasargadteam

Active Member
بابت پاسخ ممنون

فقط من دقیقا نمیدونم،کنترل پنل دست من باشه چه فرقی به حالم میکنه،یا دست اونا باشه؟
اصلا کنترل پنل برای چه کاری هست.

شرکت های هاستینگ وقتی دومینی رو ثبت میکنند تمام اطلاعات به نام خودشون است.
شما با داشتن کنترل پانل میتونید اطلاعات رو به نام خودتون کنید و طبیعی اش هم همین است.
برای تغییر dns سرور ها , برای ویرایش اطلاعات دومین و ...

در نهایت یه جور امتیاز براتون محسوب میشه و هم نمیشه.

شاید چیزی نباشه و در نهایت مهم نباشه اما به نظر من داشتن بی ضرر نیست.

جدیدترین ارسال ها

بالا