چند سوال در باره css

hesam_dj10

Active Member
سلام من چند تا سوال دارم که اگه امکان داره با مثال یا معرفی منبع در رابطه با سوالم جواب بدید ممنون

1-دیدید بعضی از فرم های رو که چقدر زیبا هستند ؟؟ میخاستم بدونم که اونا چه جوری ساخته میشن، مثلا وقتی combo box رو باز میکنی چه زیبا باز میشه و وقتی روی گزینه هاش میایی چقدر زیبا اونا رو انتخاب میکنه ؟؟ میخاستم ببینم که اینا رو چه طوری میسازن

2- میخاستم بدونم که جدول های زیبا رو چه طوری میسازن که وقتی موس روی هر سطر میاد فقط همون سطر رنگش عوض میشه؟؟؟

3- میخاستم بدونم که منوها رو چه طوری میسازن (مثلا برای جوملا)

4-میخاستم کار با float و position ها در css رو یاد بگیرم چون هر چی با هاشون ور میرم نمیتونم درست باهاشون کار کنم

ببخشید که زیاد سوال کردم چون مودمم تازه شارژ شده !!!دارم میترکونم!!!!!!!!!!!!!!!

websaz2012

Member
1.این نوع فرم ها رو با css3 میسازن {box-shadow+border-radius+gradient+...}
2.این نوع جدول ها رو با css+css3 میسازن.
3.منو ها اصولا css+javascript یا به تنهایی با css ساخته میشوند
4.float : کار این خصیصه این است که اجزای وب را به سمت چپ یا راست شناور میکند
position : کلا برای مکان دهی اجزای وب به کار میرود که دارای چند گزینه دارد

لپ کلام با یادگیری css شما خودتون تمام جوابهای سوالاتتونو میگیرید په بهتره css را یاد بگیرید.

SajadCG

کاربر فعال
  1. بیشتر مواقع برای راحتی کار از پلاگین های آماده jQuery استفاده میشه .نمونه پلاگین :DropKick
  2. همونطور که دست عزیزمون websaz2012 گفتند این نوع جدول ها را با css مینویسند به این صورت که برای هر .نمونه :table style
  3. در رابطه با منو باید خدمتتون عرض کنم که واسه ساخت منو ها در جوملا نیازی به کد نویسی نیست چون کافیه توی extention های جوملا سرچ کنید menu و از ماژول های آماده استفاده کنید.
  4. واسه یادگیری css بهتر یه سر به سایت w3schools

hesam_dj10

Active Member
لپ کلام با یادگیری css شما خودتون تمام جوابهای سوالاتتونو میگیرید په بهتره css را یاد بگیرید.

من css بلدم ولی نه حرفهای
منبعی سراغ داری که حرفه ای یاد بده
چون هرچی از اینترنت دانلود میکنم از اول یاد داده

hesam_dj10

Active Member
در رابطه با منو باید خدمتتون عرض کنم که واسه ساخت منو ها در جوملا نیازی به کد نویسی نیست چون کافیه توی extention های جوملا سرچ کنید menu و از ماژول های آماده استفاده کنید.

میشه بیشتر توضیح بدی
یا یه مثالی بزنی
یا سایتی معرفی کنی

SajadCG

کاربر فعال
میشه بیشتر توضیح بدی
یا یه مثالی بزنی
یا سایتی معرفی کنی

قبل مثال اینو بگم که باید با ساختار جوملا کاملا آشنا باشید.

توی جوملا خودش به صورت پیش فرض یک سیستم منو داره ولی مشکلی که هست
اینکه باید خیلی واسش css و jquery بنویسی تا اون چیزی که میخوای بشه
واسه همین بیشتر مواقع از ماژول های آماده استفاده میکنیم.
برای دانلود extension منو باید به سایت extensions.joomla.org برید و کلمه menu را سرچ کنید.
بعد از لیست ماژولی که بیشتر به کار شما میخوره را دانلود کنید(extension های این سایت هم به صورت پولی هستند و هم مجانی)

من چند تا از معروف ترین های این ماژول ها را معرفی میکنم:(اکثر این ماژول ها demo نیز دارند)

maximenu
uperfishmenu
ariextmenu
و...

بعد باید اینا را توی جوملا نصب کنید (در قسمت مدریت امکانات)
و بعد در قسمت مدریت ماژول ها موقعیت و منوی مورد نظرتون را توی ماژول مورد منو تنظیم کنید.
این روند برای تمام ماژول ها جوملا ثابت هست.

در مورد منبع آموزشی اگه اهل دانلود از torrent هستید پرفایل یوزر V413HAV فوق العاد است ، حتما یه سر بهش بزنید،
آموزش های کمیاب و حرفه ای زیادی توی پروفایل خودش share کرده.

همچنین سایت های زیر:
CSS-Tricks
webdesign.tutsplus
CSS Tutorial

جدیدترین ارسال ها

بالا