سلام خدمت همه عزیزان
چندتا سوال برام پیش اومده بود و خواستم اینجا مطرحش کنم تا از تجربیات کاربرای حرفه ای این فروم یه کم استفاده کنم.
موضوع از این قراره که من یه CPU دو هسته ای Core 2 Due E7300 دارم و باهاش رندر میگیرم.
از اونجایی که خیلی ضعیفه رندرهام زیاد طول میکشه و می خوام ارتقاش بدم.
حالا
یه سوال اصلی برام پیش اومده و اون اینه که اگه به فرض یه سی پی یو Intel i5 4570 3.2 بگیرم چه قدر زمان رندرم کم میشه؟
مثلا این کار
رندرش 1 ساعت طول کشیده در صورت ارتقا چقدر میشه؟(حدوداٌ)
سوال دیگه ام از نظر سرعت رندر Intel Core i7-4770 با Intel Core i5-4670 چه قدر با هم فرق دارن؟ (ارزش داره i7 بگیرم یا فرق زیادی با i5 نمیکنه؟)
Intel یا AMD ؟
یه مغازه دار که تجربش زیاده و آدم منصفیه بهم گفت سی پی یو های AMD خرابیشون زیاده برا هم اینتل بگیری بهتره
آیا درسته؟
یه Intel Core i7-4770 برای رند بهتره یا AMD FX-8350 ؟
اینا سوالاتم بود.
ببخشید یه کم کشش دادم.
ممنون میشم اگه لطف کنین و جواب بدین هر چند کوتاه.
چندتا سوال برام پیش اومده بود و خواستم اینجا مطرحش کنم تا از تجربیات کاربرای حرفه ای این فروم یه کم استفاده کنم.
موضوع از این قراره که من یه CPU دو هسته ای Core 2 Due E7300 دارم و باهاش رندر میگیرم.
از اونجایی که خیلی ضعیفه رندرهام زیاد طول میکشه و می خوام ارتقاش بدم.
حالا
یه سوال اصلی برام پیش اومده و اون اینه که اگه به فرض یه سی پی یو Intel i5 4570 3.2 بگیرم چه قدر زمان رندرم کم میشه؟
مثلا این کار

سوال دیگه ام از نظر سرعت رندر Intel Core i7-4770 با Intel Core i5-4670 چه قدر با هم فرق دارن؟ (ارزش داره i7 بگیرم یا فرق زیادی با i5 نمیکنه؟)
Intel یا AMD ؟
یه مغازه دار که تجربش زیاده و آدم منصفیه بهم گفت سی پی یو های AMD خرابیشون زیاده برا هم اینتل بگیری بهتره
آیا درسته؟
یه Intel Core i7-4770 برای رند بهتره یا AMD FX-8350 ؟
اینا سوالاتم بود.
ببخشید یه کم کشش دادم.
ممنون میشم اگه لطف کنین و جواب بدین هر چند کوتاه.

آخرین ویرایش: