چند سوال در باره پيغام خصوصي

siavash-tanha

Well-Known Member
1: اگه يه پيغام بفرستم و تا فرد مورد نظر نديده ويرايش كنم - وقتي ويرايش شد براي اون طرف مينويسه كه ويرايش شده ؟ ( البته من خودم فكر نميكنم ولي برا اطمينان مي پرسم)

2: اگه فرد مورد نظر بدون اينكه پيغام و بخونه حذفش كنه ما چجوري بفهميم ؟ يعني از ليست در حال ارسال ميره به ارسال شده ها ؟ مثل بقيه يا نه كلا حذف ميشه

و در آخر

3: اگه ما يه پيغام فرستاديم - تا فرد مورد نظرمون بازش نكرد پاكش كنيم آيا از ليست پيغام خصوصي ايشون پاك ميشه ؟ ( ( يعني انگار براش نرفته باشه) يا بهتر بگم نفهمه كه ما فرستاديم)

مخلص همگي

Maxton

Active Member
سياوش جان فكر نكنم...حالا اقا پيمان بهتر مي دونه...

black-die

Active Member
منم همينا رو ميخواستم بپرسم .. ولي سياوش جان پرسيد ، چون سوال منم بود يه بار هم من كلي پرسيدم :wink:

Maxton

Active Member
من مي گم به اقا پيمان بگو بياد اينجا جوابتو بده...انگار كسي بلد نيست...

Peyman-Pop

Active Member
siavash-tanha گفت:
1: اگه يه پيغام بفرستم و تا فرد مورد نظر نديده ويرايش كنم - وقتي ويرايش شد براي اون طرف مينويسه كه ويرايش شده ؟ ( البته من خودم فكر نميكنم ولي برا اطمينان مي پرسم)
ابوذر جان نه چنین چیزی برای فرد مقابل نوشته نمی‌شه.

2: اگه فرد مورد نظر بدون اينكه پيغام و بخونه حذفش كنه ما چجوري بفهميم ؟ يعني از ليست در حال ارسال ميره به ارسال شده ها ؟ مثل بقيه يا نه كلا حذف ميشه

بله کلا پیغام حذف می‌شه.

و در آخر

3: اگه ما يه پيغام فرستاديم - تا فرد مورد نظرمون بازش نكرد پاكش كنيم آيا از ليست پيغام خصوصي ايشون پاك ميشه ؟ ( ( يعني انگار براش نرفته باشه) يا بهتر بگم نفهمه كه ما فرستاديم)
بله ابوذر جان کاملا حذف می‌شه و متوجه این موضوع نمی‌شه .

پیمان

siavash-tanha

Well-Known Member
abtin_khosravi گفت:
سياوش جان ميبينم كه پيغامها روت اثر گذاشته:lol:
قبلا چتكي بودي حالا پيغام خصوصيكي شدي؟
ببخشيد براي اينكه ربط پيدا كنه به تاپيكت ميگم كه احتمالا اين بنده خدا ميخواسته پيغامي كه واسه من فرستاده پاك كنه.سياوش جان دير جنبيدي:lol:

هي من ميخام چتكي نشه اين آبتين نميزاره :lol:

عزيزه دله برادر من اوني كه لازم بود و پاك كردم :twisted:

اين ميل باكسم شده چت خونه :wink:

شوخي كردم

سوال هاي بعديت رو در همون جا جواب ميدم :lol:

مخلصم

جدیدترین ارسال ها

بالا