چند سوال درباره تنظیمات چاپ بنر و کارت ویزیت و کاور سی دی

Mr.Moe!N

Member
سلام دوستان من میخوام یه بنر در اندازه 2 در 3 متر درست کنم.

باید تنظیماتش رو چی بزارم ؟ لطفا کامل بگین تا بعد از چاپ مشکلی نداشته باشه

من میخوام یه پوسته a3 هم درست کن اینم میشه بگین باید تنظیماتش رو چطوری بزارم تا بعد از چاپ مشکلی نداشته باشه ؟

کارت ورودی که اندازه کارت ویزیت هست هم قرار درست کنم اینم میشه بگین تنظیماتش چطوری باشه ؟ (سایز کارت ویزیت 9 در 5 سانته درسته؟)

بعد برای روی سی دی هم میخوام اینو باید چیکار کنم ؟ میشه بگین تنظیمات روی سی دی رو چطوری بزارم تا بعد از چاپ مشکلی نداشته باشه ؟

ممنون میشم زود جواب بدین.

30min

Banned
mr ! اگه یکی بخواد اینا رو واسه شما توضیح بده که باید تا صبح بنویسه !!!!
خوب در اومدن در چاپ چیزی نیست که تو یه پست بشه توضیح داد .
راه حل شما جست و جو در این سایت و اینترنت .
دقیقا همین کلمات کلیدی سئوالت رو تو گوگل بنویس هم به جواب کاملتری میرسی هم سریعتر و دیگه لازم نیست منتظر پاسخ باشی ...
موفق باشی

30min

Banned
به صورت کلی هر چی سایز بره بالاتر resolution کمتری نیاز هست برای یک کار چاپی ...
مثلا برای کارت ویزیت 300 و برای طرح هایی مثل بردهای بزرگ تبلیغاتی 72 هم کفایت میکنه ! هر چی طرح شما دورتر باشه از چشم بیننده الزام کیفیت کمتر میشه .
در مورد سایز هم بستگی به کارت ویزیتت داره اما همون 9 در 5 در حالت نرمال هستش . که البته 4.8 در 8.8 هست .
از کناره ها فاصله بزار نیم سانت واسه خط برش و فرمت هم که دیگه cmyk برای کارهای چاپی .
تو همین سایت مقالات زیادی هست برای اینکه اونچه که در مانیتور میبینی به چاپت نزدیک باشه بگردی پیداش میکنی من رفتم خدافظ ! :)

جدیدترین ارسال ها

بالا