چند سوال جالب 3

salar007

Member
سلام
آقا من بازم چند تا سوال داشتم:
۱. در سايت ISPها که شما می توانيد ميزان کار خود را چک کنيد اين User Name و Password ها کجا قرار ميگيرند که متوجه می شوند مشخصات شما درست هست من در صفحه View Users' Time Left يکی از اين ISPها رفتم ديدم User Name و Password به فايلی به نام account.asp فرستاده ميشه اين فايل رو به وسيله save target as دانلود کردم ولی در اين فايل جز جمله مشخصات شما نادرست است چيزی ديگری پيدا نکردم اگر در اين باره اطلاع داريد که اين User Name و Password از کجای سايت چک ميشه حتما بهم بگيد.
۲. لطفا آدرس سايت کرک ها و سريالنامبر ها و همچنين آدرس سايت مشخص کردن IP که قبلا در سايت نوشته بوديد رو برام بنويسيد.
۳.اگر سايتی php رو support نکنه بعد من اين phpBB رو توش بریزم آیا کار میکنه؟

xnux

Member
در مورد سوال اولت بوگم كه :
خيلي زرنگي !
اگه اينقدر راحت بود كه .... ؟
نه دادا ! ببين يوزنيم و پسورد شما به اون فايل فرستده ميشه ولي بعد اون فايل اين اطلاعات
را به يك ديتا بيس جداگانه ميفرسته و چك ميكنه ببينه شوما توش هستي يا نه ؟

خلاصه اگه نبودي كه ميگه نيستي ، اگه هم بودي كه برات گزارشاتت را ميده
:!: :!: :!:

اگه بخواي به يوزرنيمها و ... دسترسي پيدا كني بايد يه جوري به اون بانك دسترسي پيدا كوني

در ضمن فايل asp دانلودي نيست ، بلكه هميشه پاسخي در جواب درخاستهاي شما به صورت صفحات
وب ارسال ميكند

اما در مورد سوال دوم :
من يكي ميشناسم
ولي رفتي توش ... يهو دلت وا نره ها ... از من گفتن بود
www.crack.ws

سوال سوم :
خوبه كه جواب سوالت را خودت ميدي !!
خوب معلومه كه نميتونه كار بده ديگه
:?

salar007 گفت:
سلام
آقا من بازم چند تا سوال داشتم:
۱. در سايت ISPها که شما می توانيد ميزان کار خود را چک کنيد اين User Name و Password ها کجا قرار ميگيرند که متوجه می شوند مشخصات شما درست هست من در صفحه View Users' Time Left يکی از اين ISPها رفتم ديدم User Name و Password به فايلی به نام account.asp فرستاده ميشه اين فايل رو به وسيله save target as دانلود کردم ولی در اين فايل جز جمله مشخصات شما نادرست است چيزی ديگری پيدا نکردم اگر در اين باره اطلاع داريد که اين User Name و Password از کجای سايت چک ميشه حتما بهم بگيد.
۲. لطفا آدرس سايت کرک ها و سريالنامبر ها و همچنين آدرس سايت مشخص کردن IP که قبلا در سايت نوشته بوديد رو برام بنويسيد.
۳.اگر سايتی php رو support نکنه بعد من اين phpBB رو توش بریزم آیا کار میکنه؟

salar007

Member
ممنون از جواب هاتون
1.کسی ميدونه که آيا web1000با php سازگاری داره یا نه؟
2.من يه صفحه php که تو یه سرور ریخته بودم رو تو IE اجرا کردم ولی بجای اينکه صفحه مورد نظر بياد آن صفحه با Notepad باز شد آيا اين دليل به سازگار نبودن اين سايت با php است؟

shahrokh_xp

Active Member
فكر مي كنم web1000 (البته نرفتم) php را support نكنه . اين Free hosting ها هر كدام بر روي يك نوع سرور (Microsoft يا Redhat Linux ) قرار دارند.اگر اين سرور ها php يا ASP يا ASP.Net را بر روي سرورشان نصب كرده باشند و مجاني در اختيار شما قرار بدهند كاربران شما مي توانند صفحات PHP يا ASP يا ASP.NET را(بعد از تجزيه و تحليل در سرور)ببينند و اگر هم چنين امكاني را به شما عرضه كنند حتمآ جز امكانات مجاني قرارش مي دانند(اگر شما صفحه PHP را upload كرده ايد و بعد با Explorer باز كرديد و يك code بي معني به شما داد يا پنجره Download را باز كرد يا Notepad را باز كرد بدين معناست كه PHP را Support نمي كند.)

در ضمن بايد بگويم يه نكته مهم درباره صفحات PHP يا ASP (كه فكر مي كنم شما با توجه به گفته خودتانندانيد=سوال شماره 1 شما)اين است كه اين صفحات در سرور تجزيه و تحليل مي شوند و بعد براي كاربران به صورت يك صفحه html ظاهر مي شوند به اين دليل شما هيچ گاه نمي توانيد Code اصلي صفحات ASP را با IE ببينيد.
صفحات ASP و PHP جز صفحاتي هستند كه داراي بيشترين امنيت هستند.

پاسخ سوال دومتان را هم در زير مي نويسم :
www.cracks.am كه سايت بسيار كاملي است.

باز هم اگر سوالي مانده مي تواني بپرسي

[email protected]

جدیدترین ارسال ها

بالا