چند سوال برای رندر با Vray

amir0172

Well-Known Member
سلام
1-وقتی که رندر میگیرم(Frame Buffer) خروجیم خیلی روشن تر از خود رندر میشه آیا تنظیماتی داره که باید انجام بدم؟
2-در کارهای حرفه ای 3D لایه های مختلف رو با هم ترکیب میکنن (فکر کنم تو فتوشاب) حالا این روش چه مزایایی داره ؟دوستان اگه آموزشی هم در این مورد دارین لطفا بذارین .

madmaster_3d

Well-Known Member
شما احتمالا گاما خود مکس رو روی 2.2 گزاشتی بعد فریم بافر هم یک همچین گزینه ای داره . اونم زدی میشه 4.4 اینجوری. شما گاما خود مکس رو 2.2 بردار. یا اون گزینه frame buffer رو بردار. وقتی رندر میگیری دیدی چند تا گزینه اون پایین هستش. یکی از اونهاست
در مورد رندر لایه ای من خودم کار نکردم ولی شاید یکی از دلیلاش این باشه که شما مثلا فرض کن
یک ساختمان داری و یک اسمون
حالا اگر یک رندر بگیری بعد ببری تو فتوشاپ بخوای رنگ اسمون رو تغیر بدی مثلا روشن تر بشه خوب با تنظیمات روشن شدن روی ساختمون هم اثر میزاره.
پس رندر لایه ای رندر میگیرن .که فکر کنم جدا روشنایی یا پست پروداکشن رو روی لایه ها انجام بدن
البته یک روش دیگه هم هست رندر mtl هستش که اون موقع تو فتوشاپ میشه با توجه به رنگ ها تعین کرد که روشنایی تغیر کنه. مثلا ساختمون رو میزاری ابی. بعد اسمون قرمز. بعد تو فتوشاپ فقط روشنایی برای ابی رو تغیر میدی.
گرفتی چی میگم؟

amir0172

Well-Known Member
شما احتمالا گاما خود مکس رو روی 2.2 گزاشتی بعد فریم بافر هم یک همچین گزینه ای داره . اونم زدی میشه 4.4 اینجوری. شما گاما خود مکس رو 2.2 بردار. یا اون گزینه frame buffer رو بردار. وقتی رندر میگیری دیدی چند تا گزینه اون پایین هستش. یکی از اونهاست
در مورد رندر لایه ای من خودم کار نکردم ولی شاید یکی از دلیلاش این باشه که شما مثلا فرض کن
یک ساختمان داری و یک اسمون
حالا اگر یک رندر بگیری بعد ببری تو فتوشاپ بخوای رنگ اسمون رو تغیر بدی مثلا روشن تر بشه خوب با تنظیمات روشن شدن روی ساختمون هم اثر میزاره.
پس رندر لایه ای رندر میگیرن .که فکر کنم جدا روشنایی یا پست پروداکشن رو روی لایه ها انجام بدن
البته یک روش دیگه هم هست رندر mtl هستش که اون موقع تو فتوشاپ میشه با توجه به رنگ ها تعین کرد که روشنایی تغیر کنه. مثلا ساختمون رو میزاری ابی. بعد اسمون قرمز. بعد تو فتوشاپ فقط روشنایی برای ابی رو تغیر میدی.
گرفتی چی میگم؟

ممنون از توضیحاتتون
تنظیمات گاما کجا قرار داره
ِاگه گزینه frame buffer رو بردارم تاثیری رو کیفیت رندر میذاره؟

taghi abbas

Well-Known Member
سلام برو تو منوی customize و بعد prefence فکر میکنم . اونجا در تب Gamma میتونی گامای مکس و گامای خروجی رو تعیین کنی. دکمه ی srgb فریم بافر رو روشنایی فقط تأثیر میذاره

madmaster_3d

Well-Known Member
به نظرم شما اصلا نیازی نیست فریم بافر رو روشن کنی و اصلا استفادش کنی. با همون گاما 2.2 خروجی بگیر بعد ببر فتوشاپ اونجا تنظیمات بهتر و پیشرفته تری داری و می تونی رندرت رو خوشگل ترش کنی و حتی پست پروداکشن بهش بدی

جدیدترین ارسال ها

بالا