چند سوال از کسایی که ADSl صبا دارند؟

maysam.m

Well-Known Member
چند سوال از کسایی که ADSl صبا دارند؟

1- میخواستم بدونم سرعت اینترنتش شبانه رایگانش چطوریه خوبه؟
2- سرعت دانلودش با توجه با این همه تعریف و تمجید برای سرعت 256 چقدره به طور متوسط؟
3- آبونمان و عوارش که 3600 تومان است رو باید با قبض بدی یا هرماه همراه با شارژ اکانت؟ آخه برای ثبت نام علاوه بر 10 هزار تومان پول اکانت ، 3600 عوارض و آبونمان میخواد؟

با تشکر از پاسخ دهنده گان

Amenocy

Member
1- شب ها معمولا خوب 40-60

2-ماله ما که 128 هست 50 تا هست 256 هم باید خوب باشه ولی محدودیت یادت نره

3- با شارژ میدی

DANG3R

Member
وااااااااااااااااای سرعت این صبا چرا اینقدر خوبه ؟
من شاتل ADSL 2+ 384k دارم به زور رو 50 می رم
مامااااااااااااااان ...

egcom

Member
دوستان شما كه ميگيد رو شارژ مياد . پس اون 6 تومني كه من هر دو ماه يك بار ميدم ( رو قبض تلفن ) واسه چيه ؟

egcom

Member
كي ميشه واسه يه اينترنت 128 مزخرف اين قدر پول نديم . همه جاي دنيا اين سرعت رو مجاني استفاده ميكنن.

DANG3R

Member
درسته
البته الآن یک تکنولوژی جدید اومده که از طریق سیم برق دیتا منتقل میشه و هزینه زیادی نداره ، نه نیازی به تلفن نه هیچی !!! فقط یک دستگاه هست که به برق وصل میشه و فقط هزینه راه اندازی اولیه داره فکر کنم بقیه اش به اداره برق مربوط بشه که فکر نکنم اونا مثل ای دی اس ال از شما پولی بگیرن
سرعت این تکنولوژی 200مگابیت هستش و اون هزینه راه اندازیش بین 120 تا 200 دلار هستش ... من با برخی دوستان صحبتی که داشتم بنا بر این بود برای چند تا از این شرکت های کله گنده بگیریم تا کم کم جا بیافته ...
قبلا هم از این تکنولوژی استفاده میشده ولی نه برای اینترنت به طور مثال از نیروگاه X یک پیغام می فرستن به منطقه فلان و اونجا سوئیچ قطع میشه و به فرض مثال برق قطع میشد ... یا بالعکس ...
الآن واسه اینترنت اومده
ای خدا روزی برسه که اینترنت ما هم مثل اون کاربر اینترنت تو زیمباوه یا آفریقای جنوبی(!!!) اینترنت 2 3 مگ دارن با هزینه بسیار کم ، داشته باشیم
الهی آمین
موفق باشید.:rose:

www.iranwebshop.com

Active Member
من قبلا از صبا نت خیلی ناراضی بودم الان 1 سال نیم دارم استفاده میکنم این چند ماهه اخیر سرویسشون بهتر شده البته قیمتشون برای اصفهان مثل تهران ارزون نیست

maysam.m

Well-Known Member
ممنون از پاسخ دوستان
واقعا ببخشید الان پاسخ میدم چون کامپیوترم خراب شد بردم درست کردم بعد فروختمش بعد تا بیام یه سیستم جدید جمع کنم ... بعد مجبور شدم گوشیمم ببفروشم و تا پولم برسه ..... تا بلاخره تونستم به اینترنت دوباره وصل بشم و ان شاااله ای دی ال هم بخریم ولی اینجور که بوش میاد فعلا نمیتونم

M@fia3!

New Member
صبانت تازگی ها خط هاشو خراب کرده . من 128 دارم ، به زور 15 کیلو دان می کنم

maysam.m

Well-Known Member
پس دیگه من از خریدن صبا منصرف شدم . من قبلا از شهراد سرویس میگرفتم کیفیتش خوب بود و پشتیبانیشم همینطور . بنابراین دوباره از شهراد میگیریم قیمتهای خوبی داره و فعلا برای شروع کار خوبه!
شاتل هم خوبه ولی برای من فعلا گرونه و مناسبه جیبم نیست!
باز هم از راهنمایی دوستان کمال تشکر رو دارم.

egcom

Member
آره صبا كه من دارم استفاده ميكنم در حال حاظر آشغاله ( به معناي واقعي كلمه ) ، تصميم درستي ميگيري.

جدیدترین ارسال ها

بالا