چند سوال از دوستان معمار ( راهنمایی )

M O R T E Z A

Son of South Darkness
سلام دوستان

ببخشید من باید یک طرحی رو 3d کنم

چند سوال داشتم

1- مایا کار میکنم و مکس بلد نیستم میخوام اندازه ها رو دقیق بدم که بعداً مشکلی واسه اجرا پیس نیاد
پلان ها رو دارم ولی نمیدونم اندازه ها رو چطور باید بدست بیارم ، پلان رو ضمیمه کردم ، میخوام ببینم الان طول ساختمان 20 متر هست ؟ عرض 10.50 ؟؟

2- چون میخوام مدرن کار کنم ، میخوام بدونم جنس کف این اتاق چی هست ؟ اصلاً الان توی بازار موجود هست ؟

interior-bedroom-with-TV-1.jpg

ممنون :rose:

پیوست ها

• p.jpg
    p.jpg
    291.6 کیلوبایت · بازدیدها: 31

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.معمولا اینقدر کف بدون تایل هست ممکن هست که اپوکسی باشه.بتن میکنن کف رو خشک میکنن.اپوکسی رو مثل ژله میریزن روش.خشک میشه.نشکن بی صدا بی ضربه نسوز خوشگل گرون...
مگه نمی گی پلان داری!!! پس دیگه 10 متر 20 متر چیه؟
ببین اگه میخوای از توی یه عکس مقیاس بدست بیاری باید یه سری اندازه روبدونی
مثلا پله همیشه ارتفاعش 18 تا 20 سانت طول پله کف پله 1.2 تا 1.5 متر و عرض کف پله همیشه 30 سانت هست.
این ابعاد و اندازه توی کتاب نویفرت هست.فایلش برای دانلود هست.سرچ بزن نویفرت فارسی دانلود!
دایرة المعارف معماری هست.

M O R T E Z A

Son of South Darkness
یه سوال دیگه دوستان

ارتفاع استاندارد دیوار ها چقدره ؟؟

ارتفاع نهایی 3 متره ولی ارتفاع قبل از تیرچه و میلگرد و اینا چقدره ؟
:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
ارتفاع کف تا کف طبقه بعد 3.24
چون 18 تا پله 18 سانتی هست
ضخامت سقف رو 30 بگیر.
تقریبا 2.94 می مونه.حدود 14 سانت تا 20 سانت سقف رابیتس و کاذب و اینها هست
ارتفاع در باید 2.1 باشه. عرض در ورودی 1.2 در اتاق ها 0.9 و سرویس 0.7
ارتفاع پنجره بهتر هست طوری تراز بشه که بالا پنجره تا ارتفاع 2.1 شروع بشه که در و پنجره تا یه حدی بالا بیاد
زیر پنجره هم معمولا 90 سانت هست که به زیر پنجره میگن okb
ضخامت دیوار بیرونی ساختمون 20 سانت هست و دیوار داخلی 10 سانت.البته اگه تو اجرای کار ساختمونی بری تقریبا 3 سانت از هر طرف ضخامت گچ اضافه میشه.
ستون استاندارد باید 40 سانت باشه.البته اسکلت بتونی اینجوری هست
فاصله ستون ها نباید از 6 متر بیشتر بشه.
پله رو که گفتم.فقط پاگرد پله و عرض پله نباید از 1.2 کمتر بشه.در اصل باید 1.25 تا 1.5 باشه.
پاگرد 1.5 باشه بهتر هست.

مرتضی جان همیشه کارهایی موفق هست که تیم ورک باشه.من خودم 2 تا همکار دارم. با اتوکد سه بعدی میکنن میدن من رندر میگیرم.سعی کن تقسیم کار کنی.آچار فرانسه باشی خوبه اما بعد از مدتی زنگ میزنی:lol:

M O R T E Z A

Son of South Darkness
ممنون عارف جان

کامل بود و تقریباً جواب تمام سوالاتم رو دادی :rose:

من قبلاً به خاطر کار توی یک شرکت معماری نقشه خوانی و این چیزا رو بلد بودم ( طراحی داخلی ) ولی الان واقعاً یادم رفته

الان کل نقشه جلومه ولی نمیتونم وقت بزارم و کتاب های قدیمی رو پیدا کنم و .....

این کار تقریباً اولین کار کامل منه و واقعاً ارزش نداره گروهی کار کنم
زنگ نمیزنم عارف جان :lol:

مرسی :rose:( اگه بازم سوالی واسم پیش اومد مزاحمتون میشم )

sallarmelli

Active Member
سلام دوستان

ببخشید من باید یک طرحی رو 3d کنم

چند سوال داشتم

1- مایا کار میکنم و مکس بلد نیستم میخوام اندازه ها رو دقیق بدم که بعداً مشکلی واسه اجرا پیس نیاد
پلان ها رو دارم ولی نمیدونم اندازه ها رو چطور باید بدست بیارم ، پلان رو ضمیمه کردم ، میخوام ببینم الان طول ساختمان 20 متر هست ؟ عرض 10.50 ؟؟

2- چون میخوام مدرن کار کنم ، میخوام بدونم جنس کف این اتاق چی هست ؟ اصلاً الان توی بازار موجود هست ؟

interior-bedroom-with-tv-1.jpg

ممنون :rose:
اين رندر يا عكس اگه عكسه رندرش چقدر طول كشيد.

wall_e

Well-Known Member

این ابعاد و اندازه توی کتاب نویفرت هست.فایلش برای دانلود هست.سرچ بزن نویفرت فارسی دانلود!
دایرة المعارف معماری هست.
من این کتاب رو با حجم 106 مگ دانلود کردم اما چیزی ازش سر در نمیارم خیلی شلوغ پولوغه کتاب دیگه ای هست که اندازه های استاندارد توش باشه
اگه هست میشه معرفی کنین؟

جدیدترین ارسال ها

بالا