چند سوال از افزونه

qwerty2004

Member
با سلام و احترام
من از افزونه All In One Seo رو نصب کردم و با استفاده از از راهنمایی که در سایت قرار داشت آن را تنظیم کردم.
اما سوال اصلی من اینه که بعد از نصب این افزونه hhttp://encaria.com/wordpress/plugin/آموزش-سئو-وردپرس-all-in-one-seo-pack چطور باید از این استفاده کنم؟؟؟
الان کدر صفحه ای درج مطلب گزینه هایی اضافه شدند. حالا سوال من اینه که ایا باید این گزینه ها رو هم در هنگام درج مطلب پر کنم؟؟ من از برچسب های نوشته اضافه می کنم و در keyword این افزونه استفاده نکردم. ایا باید برای هر درج مطلبی که می کنیم اینها رو هم پر کنیم یا خود افزونه سئو مطلب رو بهینه خواهد کرد؟؟؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کاملی بکنند.
2- همونطور که می دونیم Google XML Sitemap یکی از پلاگین هایی هستش که در ارتقا و ایندکس سایت بسیار مفید هستش اما تا حالا مطلبی در مورد کانفیگ بهینه آن ندیدم ، از دوستان مخصوصا محمد جان ممنون میشم که راهنمای کاملی از کانفیگ این افزونه در اختیارمون قرار بدند.
مخصوصا قسمت های
Basic option
post Priorities
Priorities

در باره مورد آخر اگر راهنمای تصویری قرار بدین که ممنون میشم.
3- من چجور میتونم google verification و الکسا رو در سایت وردپرسی ام قرار بدم؟؟؟ به چه شکل از این سایتها کد دریافت کنم و به چه شکلی در وردپرس قرار بدم؟؟

ممنون میشم دوستان کمکم کنید

آخرین ویرایش:

VAHID216

مدیر بازنشسته
با سلام خدمت شما دوست عزیز
جواب سوال یک : نه نیازی به پر کردن اون فیلد ها ندارید و خود برنامه به طور خودکار برای شما پر خواهد کرد ، و اون فیلد ها برای کاربران حرفه ای هست.
جواب سوال دوم : تنظیمات بهینه دو طرفه هست. یکی بهینه واسه موتور جستجو و یکی دیگه برای کمتر کردن بار لود شده سرور کدوم رو مد نظرتون هست؟

جواب سوال سوم : شما به اجای استفاده از متد اول که قرار دادن متا تگ هست از متد دوم که آپلود کردن یک فایل html هست استفاده کنید. که نیاز به تغییر در سیستم نداره.
موفق باشید

qwerty2004

Member
با سلام خدمت شما دوست عزیز
جواب سوال یک : نه نیازی به پر کردن اون فیلد ها ندارید و خود برنامه به طور خودکار برای شما پر خواهد کرد ، و اون فیلد ها برای کاربران حرفه ای هست.
جواب سوال دوم : تنظیمات بهینه دو طرفه هست. یکی بهینه واسه موتور جستجو و یکی دیگه برای کمتر کردن بار لود شده سرور کدوم رو مد نظرتون هست؟

جواب سوال سوم : شما به اجای استفاده از متد اول که قرار دادن متا تگ هست از متد دوم که آپلود کردن یک فایل html هست استفاده کنید. که نیاز به تغییر در سیستم نداره.
موفق باشید

اولا تشکر می کنم که کمکم می کنید
در مورد سوال یک چون من روی یک سایت پر بازدید زوم کردم و می خوام از ابتدای کار قوی شروع کنم میشه کمکم کنید؟؟؟

در مورد سوال 2 - من هر دو مد نظرم هستش. برا این کارها باید چی کار کنم؟؟

در مورد سوال سوم هم من چجور باید از الکسا و گوگل کد دریافت کنم و در سایت وردپرسی ام قرار بدم. اصلا اطلاعاتی در مورد سوال 3 ندارم

ممنون میشم کمکم کنید

VAHID216

مدیر بازنشسته
در مورد اول : کافیه قسمت توضیحات رو خودتون پر کنید و در مورد مطلبی که درون اون صفحه هست شرح بدید.
مورد دوم : برای اینکه به سرور فشار نیاد بعضی از امکانات سایت قطع می شه اما برای افزایش راندمان بعضی از کار ها اضافه بر سازمان انجام می شه . شما باید یک فرد سئو کار استخدام کنید تا این کار ها رو براتون انجام بده چون خیلی نکات زیاد و ریزی هست که نمی شه گفت.
مورد سوم : اون کدی که شما دیدید اون کد تاییدیه بخش Webmaster Tools گوگل هست که وضعیت سایت رو چک کرد که شما می تونید از بخش Webmaster Tools گوگل این کار رو انجام بدید. برای الکسا هم همین طوری هست . کافیه عضو الکسا بشید و سایت خودتون رو ثبت کنید توضیحات لازم رو در راهنمای خودشون دارند.
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا