phpweb
Active Member
این روشی که شما دارید می گید زیاد قابل توسعه نیست.چرا کار رو اینقدر برای خودتون سخت میکنید؟!!!!
نیازی به استفاده از session نیست! فرم رو به همون صفحه ارسال کنید اگر خطایی بود متن خطا رو توی فایل زبان بنویسید و به یه متغییر نسبت بدید (حالا به هر زبانی ، یعنی error_mail$ توی صفحهی زبان فارسی ترجمه شده به " ایمیل وارد شده نا معتبر است" و در صفحهی زبان انگلیسی ترجمه شده "the mail not valid") حالا اگر کاربر زبان فارسی رو انتخاب کرده بود متغییر پیغام رو به فراسی نشون میده و اگر انگلیسی انتخاب شده بود کاربر متن خطا رو به انگلیسی میبینه، به همین راحتی!
برای ذخیره کردن زبان انتخاب شده توسط کاربر برای زبان پیش فرض هم از کوکیها استفاده کنید و نه از دیتابیس.
موفق باشید.
باید توی همه صفحات تعداد زیادی شرط برای پیدا کردن زبان خطا و نمایش دادن متغیرها بنویسیم.
من می خوام همه خطاهای مربوط به فرمها رو توی یه فایل جدا بنویسم و این فایل رو توی صفحه اینکلود کنم. یعنی دوتا فایل ایجاد می شه. یکی برای متن های ثابت و یکی برای خطاهایی که باید نمایش داده بشه
اینطوری هر وقت بخوام می تونم به این صفحه خطاها رو به زبانهای مختلف اضافه کنم و نیازی به شرطهای زیاد برای پیدا کردن خطا مورد نظر نیست.
فقط چک می کنم که زبان سایت چیه و بعد متغیر مربوط به خطا رو نمایش بدیم.
آیا ایجاد دو فایل برای سایتهای چند زبانه مناسب هست یا نه؟