چند تا Matte painting

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب ظاهرا پیغامهای خصوصی من چندان مشکلی رو دوا نکرده!!

در صورت ادامه این بحث به هر شکل و صورتی و هر جور پستی در این رابطه تاپیک قفل و پست به مدیران ارشد گزارش خواهد شد. لطفا این بحث رو فقط و فقط در پیغام خصوصی با هم حل و فصل کنید.

شرمنده که اینقدر رک گفتم ولی ظاهرا چاره ای نیست!

خیلی ممنون cold ...
بابا ما که داریم میگیم ادامه نده ...
بابا بیا راجب کارا صحبت کنیم ... بیخیال شو دیگه داداش ...

sari30t

New Member
من از کلیه دوستان این انجمن به علت پیش کشیدن مبحث انحرافی عذر خواهی می کنم و از تمامی آنها می خواهم که قصور من در نادیده گرفتن قوانین انجمن و بروز تمایلات شخصی در پی پست هایم را به حساب کم تجربگیم بگذارید و در آخر هم باید بگویم هر شخص با هر عقیدده و نظر قابل احترام بود و افکارش محترم است.
و امیدوارم که آقا احسان عزیز و خانم sara_is_nice_girl کدورتی از من به دل نداشته باشند و اینکه:
ساقی بیا که عشق ندا می کند بلند کانکس که گفت قصه ما هم زما شنید

نه داداش کدورت چیه دیگه ... چاکریم
38.gif
نظرته دیگه ... منم امیدوارم دیگه اصلا از این بحثا نباشه که همه ناراحت بشن ...

39.gif
تو میدونیا ... بهت گفته بودم ...
38.gif
آره اون کاره داره تموم میشه ... احتمالا امروز میزارمش ...
آرمهام هم که دیدی دیگه ؟؟؟

FashisT

Active Member
اوپسس!! خیلی جالب بود!! اون ورک دومت منو یاده یکی از ارتورکهای پرنس 2 انداخت!! ولی کلا فضاهای خوبی درست کردی!!
از بعد از اسکیس کل رنگ امیزیش چقدر زمان میبره برات!! ؟ رنگ روغنتم انفدر خوبه یعنی؟ خیلی خوشحالم که از هر دو پیاله مصرف کردی!! تو cg کارتو گزاشتی؟
فعلا

مرسی ... شاید ایرادی که وجود داره اینه که من اصلا حتی دست به رنگ روغن نزدم ...
:cry:
اسکیسامم تو همین فتوشاپ میزنم ... لایت پن من هم جنیوس هستش ...
من با فضا احساس خوبی پیدا میکنم که با کاراکتر سازی پیدا نمیکنم ... این جریان سلیقه ای هستش ...

بدیش که چی بگم والا ... آره دیگه یه جورایی میشه گفت بده ... ولی دیگه نه اونقدرا هم که میگی بد نیستا ...:d

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خوب برای موفقیت تو یه زمینه یکی از احتیاجاتش اینه که پیش زمینه های اون رو آدم بتونه فراهم کنه. فکر کنم کار با رنگ روغن هم برای کارهای Matte Painting یجور پیش زمینه بحساب بیاد. ولی خوب لااقل احسان که نشون داده پله ها رو دو تا یکی هم میشه رد کرد و موفق بود. ;)

جدیدترین ارسال ها

بالا