بی بی کد چند تا کار از دیروز تا امروز

3dmad

Well-Known Member
سلام به همه
(البته نمیدونم چند تا کار رو توی یه مبحث گذاشتن درسته یا نه ولی علی القاعده چون نمونه کار سه بعدین جاشون اینجاست دیگه؟)
من خیلی وقته که عضو مجید آنلاین بودم البته با این اسم یه سال میشه ولی با اسم دیگه از همون وقتی که مجید آنلاین بعنوان یه کار پروفشنال آموزش درست کردن قوطی کرم رو میذاشت، من آموزشاشو میدیدم:eye:.

حالا بعد از این چهار پنج سال یه کوله بار سوال دارم :?: که فکر کردم بهترین راه رسیدن به جوابش اینه که کارهامو بذارم و دوستان هم که مشکلاتشو لطف میکنن:idea:
این اولین کارمه البته سیستمم خیلی ابتدایی بود، یه لب تاب با کارت گرافیک 128 و یه سی پی یوی 2.1

d17.jpg

Untitled-11-copy.jpg

این هم نمای یه ساختمون که طراحی داخلیش با من نبود و بلد هم نیستم ولی برای نمونه براشون زدم

black.jpg
4.jpg

3dmad

Well-Known Member
این هم مربوط میشه به نمای یه باشگاه ( البته نمای کلیش نیست و فقط یک طرفش خواسته شده بود)
b4.jpg

b3.jpg

b5.jpg

اینا هم برای یه طویله است که میخواستن بکننش یه ویلا!

1.jpg
3.jpg

3dmad

Well-Known Member
این هم آخریشه ( تا اونجا که یادم میاد همه کارایی که کردم همینا بود کم بودنش هم بخاطر اینه که اینا رو کنار کارم زدم و حتی بین هرکدومشون ممکنه یک سال فاصله افتاده بوده!)

6465.jpg

3eetdh.jpg

nhgbv.jpg

fhjf.jpg

fbd.jpg

خلاصه هرچی داشتیم و نداشتیم تو ططبق اخلاص گذاشتم تا یه چیزی یاد بگیرم با کمک شما:)
حالا من سوالامو که درباره ایناست باید از کجا بپرسم هینجا میشه یا باید جای دیگه ای بپرسم:?:

آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
کاراتون خوبن ...فقط سعی کنید از بهترین کار هاتون یکی دو تا انتخاب کنید ... برای هر یک از این کار ها تاپیک جداگانه بزنید تا بچه ها راحت تر نظر بدن ...
اینجوری که 10 20 تا کار گذاشتین فقط میشه گفت : کارتون خوبه

msn_2926

Member
سلام
کارهاتون زیباست و زحمت زیادی برده
فقط ! بطور کلی
1 - واشینگ نور پردازی دارین در بعضی از تصویر ها !
2 - سایه اجسام شفاف Simolate نشده !
ولی بطور کلی خوب، خسته نباشین .

.:BehzAd:.

Active Member
معلومه که عمران و آبادینیت هم خوبه :lol:

این
attachment.php

این شده

attachment.php

به به چه گل و بلبلی

خوب شوخی بسه کارت خوبه و از بیشترش خوشم امد

3dmad

Well-Known Member
کاراتون خوبن ...فقط سعی کنید از بهترین کار هاتون یکی دو تا انتخاب کنید ... برای هر یک از این کار ها تاپیک جداگانه بزنید تا بچه ها راحت تر نظر بدن ...
اینجوری که 10 20 تا کار گذاشتین فقط میشه گفت : کارتون خوبه

بله باید همین کار رو بکنم من فکرکردم برای اینا چندتا تاپیک بزنم خلاف قوانینه . چشم من هر کدوم از کاررا رو جدا میذارم تا بهتر بشه روی نقصاش کار کرد کسی هم نقدی کرد بدونم درباره کدومه

معلومه که عمران و آبادینیت هم خوبه :lol:
خوب شوخی بسه کارت خوبه و از بیشترش خوشم امد

ممنون البته تو واقع خیلی هم شبیه این نشد:-?

سلام
کارهاتون زیباست و زحمت زیادی برده
فقط ! بطور کلی
1 - واشینگ نور پردازی دارین در بعضی از تصویر ها !
2 - سایه اجسام شفاف Simolate نشده !
ولی بطور کلی خوب، خسته نباشین .
پس شما هم اجازه بدید من این کارها رو جدا بذارم اگه باز هم بیایید و نظرتون رو بگید خیلی خوشحال میشم:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا