چند تا مشکل بعد از تبدیل قالب به php

m1113

Member
سلام
من چند تا مشکل درام قالبی که خودم طراحی کردم دارم به php تبدیل میکنم ولی چند تا مشکل دارم که طبق عکس بهتون میگم
1- تو قسمت موضوعات اون زیر مجموعه چرا جلوی دسته مادر قرار گرفته میخوام بیاد پایین باید چی کار کنم؟
2- تو قسمت موضوعات میخوام که دسته مادر کنارش یه آیکن باشه مثل لینک دوستان توی فوتر چه جوری میشه اینکارو کرد؟
3- قسمت مطلب من دو تا مطلب زدم ولی بکگراند و عکس مشترکی دارن استفاده میکنن چرا برای هرکدوم یه بکگراند جدا نمیذاره؟
4- در عکس دوم قسمت لینک دوستان من کنار میهن وب هاست یه آیکن بوسیله لیست استایل گذاشتم چرا دو تا آیکن اومده در صورتی که یکی بیشتر نذاشتم؟

ممنونم میشم سریعتر جواب منو بدیUntitled.pngUntitled2.pngد

sheisebaboo

Active Member
سلام. اگر قالب رو بصورت آماده جایی آپلود میکردید راحتتر میشد کمک کرد.ولی بازم خیلی مشکل نیست:
پاسخ ها:
1- شما باید برای بخش موضوعات از تگهای li استفاده کنید که width:100% باشه.
2- باید از li استفاده کنید و بهش در css، عکس background بدید تا کنارش عکس قرار بگیره.
3- شما باید بوسیله ی حلقه ی phpی که دارید، به هر مطلب یه قاب جدا بدید که قاب هر مطلب داخل حلقه قرار بگیره.
4- احتمالا برای ul هم background وجود داره یا liهای مجزا با وجود داره که اگر دمو میزاشتید بهتر بود.

sheisebaboo

Active Member
در مورد سوال اول و دومتون همون چیزایی که عرض کردم رو استفاده کنید.یعنی برای موضوعات از li استفاده کنید.
در مورد سوال سومتون، شما در فایل cssتون کد .contents-down رو پیدا کنید و مقدار float:left رو از داخلش پاک کنید تا درست بشه.
سوال آخر هم براش درست استایل تعریف نشده.
با تشکر

m1113

Member
ممنون سوال سومم درست شد ولی چند تا مشکل جدید به اضافه مشکل قبلی
1- تو قسمت موضوعات هر دسته ایی که اضافه میکنم و باهاش مطلب جدید میزنم دسته ، زیر اون اولی اضافه نمیشه فقط جایگزین میشه چرا ؟
2- در مورد آیکن کنار موضوعات مادر اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید که باید چی کار کنم ؟
3- میخوام فاصله بین دو تا مطلب کمتر بشه الان اگه ببینید یکم زیاده ؟
4- لینک دوستان من کنار میهن وب هاست یه آیکن بوسیله لیست استایل گذاشتم چرا دو تا آیکن اومده در صورتی که یکی بیشتر نذاشتم؟(یکم بیشتر توضیح بدید)

آدرس سایت :
www.tbrooyan.ir

ممنون

جدیدترین ارسال ها

بالا