چند تا قالب براي phpnuke 7.x كاملا فارسي شده براي دانلود

zanis

Member
شما ميتونيد چند تا قالب ( theme ) زيبا و فارسي شده براي phpnuke7.x رو از سايت گروه طراحان آوانيك شهرستان دزفول دانلود كنيد بزودي قالب چند سيستم مديريت محتوي ديگه رو هم بصورت صد در صد فارسي براي دانلود اونجا قرار ميديم اين هم آدرس صفحه دانلود

zanis

Member
عجب استقبالي شد !!!! واقعا اگر ما هم مثل بعضيا جهت دريافت اين قالب ها از كاربران ميخواستيم در سايت ثبت نام كنند و هزار تا بند و بساط ديگه اونجوري بهتر استقبال ميشد ؟ نميدونم شايد ما عادت كرديم لقمه رو دور سرمون بچرخونيم بعد نوش جانش كنيم . جل الخالق !!! < ياعلي (ع) مدد >

ُُآقا خيلي ممنون من چند تا از تم ها رو دانلود كردم الان هم دارم استفاده مي كنم .
دستتون درد نكنه ...

ali_civil

Member
آقا من لازم ندارم. اما از طرف دوستاني كه از تم هاي شما استفاده مي كنند ازتون تشكر ميكنم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
توي مملكت ما انسانهاي با شعور و نوع دوست مثل شما زباده و همشون شايسته ستايش
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
XD-Spectra.jpg

XtratoV5.jpg

XD-Redzone.jpg

jili

Member
من هم سپاسگزارم
شما كار خودتون را به خاطر ارزشي كه ميدونيد داره انجام بديد نه بخاطر حرفهاي بقيه
بازم مرسي

zanis

Member
با سپاس از همگي شما دوستان عزيز در حال حاضر در حال فارسي سازي چند قالب زيبا هستيم بمحض پايان فارسي سازي براي دانلود در سايت گروهمون ميزارم تا دوستان بزرگوار مجيد آنلايني بتونن از اونا استفاده كنن .

Hosein.NET

Member
دستت درد نكنه من الان داونلود ميكنم اگه نوك 7.6 نصب كردم استفاده مي كنم
به هر حال ممنون

S4DEGH

Well-Known Member
آقا كسي قالب Archer يا Orange رو ديده ؟
اگر نه مي خوايد براتون فارسيش رو بگذارم ؟
خودم فارسيشون كردم .

bamshad

Well-Known Member
من واسه سايتم يك تم گذاشتم (ولي از اينجا دانلود نكردم)
خيلي تمش قشنگه ولي نمي دونم چرا قسمت فورومش مشكل داره
من اين تم رو مي زارم اگه ميشه خودتون بدادم برسيد
download now
بايد بگم كه مشكلش از قسمت فونت و آندر لاينيه كه تو قسمت فورومه :cry:

jalad

New Member
اقا خيلي هنر كرديد قالب هاي اصلي رو برداشتيد و تو ايميج قسمت هد لوگو رو عوض كرديد بعد مي گيد من اينو فارسي كردم !!!!

خيلي ببخشيد اگه شما همون اصلي رو مي زاشتيد

بعدشم انتظار داريد كه كلي تشكر ازتون بشه !!!

zanis

Member
من از كسي توقع تشكر نداشتم دوستان خودشون نظر لطف داران و تشكرشون باعث دلگرمي ماست چون من مديون اين بچه ها هستم

zanis

Member
بامشاد جان من دانلود كردم اگه تونستم مشكلت رو حل ميكنم

zanis

Member
بامشاد اين قالب رو كه گذاشتي اصلا فارسي نشده اگه خواستي برا سايتت از اين قالب استفاده كني بگو من سعي ميكنم تمام قسمت هاي اونو برات فارسي كنم

جدیدترین ارسال ها

بالا