چند تا سوال

Dead by SUNRISE

New Member
سلام دوستان
بدون هیچ معطلی میریم سراغ سوالات
1.ببینید توی vb و اینها میشد یک ocx گذاشت و از نوت پد استفاده کرد توی فلش اصلا همچین امکانی نداره !
البته همش رو میشه ساخت به جز سیوش یعنی میشه یک نوت پد با فلش درست کرد اما نمیشه کلیدی رو با عنوان سیو داشته باشی (سوالم همینه : میشه با فلش یک txt سیو کرد درضمن برای سایت نمیخوام پس بیخیال php و ...)
من میخوام یک چیزی طراحی کنم که مثلا توی متن 30 کتا ب 120 صفحه ای یک سرچی باشه که مثلا بره تک تک این ها رو بگرده و textFormat کلمات رو عوض کنه ( این کار رو tsearch میکنه )
خوب حالا ما میخواهیم که tsearch بره و دیتا بیس که شامل 30 تا کتاب میشه رو بگرده
و بگه که توش همچین کلمه ای هست یا نه
بعد ما اون جاهایی که این کلمه هست ( اون کتاب هایی که اون کلمه توش هست) رو به کاربر نشون بدیم :shock:
مردین از دست من ببخشید دیگه ما که یک استاد میبینیم همه سوالات رو ازش میپریسیم :rose:
 

++Hadi++

Active Member
خروجی air این کار رو می کنه . air یه پلتفرم جدید از ادوب هست که برا app هست و دست شما رو در ارتباط با دیتابیس ، ارتباط با منابع سخت افزاری و فایلهای سیستمی ، محیط خارج از فلش پلیر و ............ باز می زاره و شما یه app می نویسین که در سیستم کاربر بعد از نصب air که 2 مگ هست ، پروژه شما هم نصب می شه و بهترین گزینه واسه این کاراست . ولی swf معمولی رو هم می شه به این امکانات مجهز کرد . MDM Zink و MProjctor و ... برنامه هایی هستن که swf رو میگیرن و exe خاص خودشونو بیرون می دن . یعنی یه سری کد ها دارند که باید در فلشتون اونا رو بنویسین و بعد از خروجی ، در فلش error های runtime در یافت می کنین و بعد از اینکه این swf رو به این برنامه ها import کردین ، دستوراتشونو اجرا و حروجی exeمی دن . برای اجرای این فایلهای exe دیگه نیازی به نصب فلش پلیر یا هیچ چیز دیگه ای نیست . البته در اکشن 3 یه کلاسی هست به اسم file reference و فکر کنم شما می تونین با استفاده از اون کار خودتونو راه بندازین .یعنی یه پنجره browse باز می کنه و امکانات save و load و پسوند های مختلف رو به شما می ده .
 

Dead by SUNRISE

New Member
سلام آقای عباسی
بله در مورد air و mdm اطلاعات دارم ولی خوب air که برای as2 نیست !
برای mdm هم تازه دارم باهاش ور میرم
الان تنها مشکل من اینه که tsearch رو نمیتونم تغییر بدم چون فقط as2 بلدم
راستی تا جایی که من اطلاع دارم دستور file refrence برای ذخیره فایل هست
اما خوب من میخوام فلش یک فایل بسازه
مثل نوت پد یعنی مثلا یک متغییر توش ذخیره بشه
حالا باید بشینیم فکر کنیم چکار باید بکنیم :sad:
ممنون
 

++Hadi++

Active Member
والا من جای شما بودم از اکشن 2 دست می کشیدم . file reference برا save هم متد داره . یه کلاسی هست که ادوب اونو بیرون داده و میشه یه فایل با پسوند jpg رو در هارد با استفاده از file reference و حالت browse می شه save کرد حالا در نظر داشته باشین که دیگه فایلای note pade و xml و غیره انگشت کوچیکه فایلای تصویر هم نمی شه ... در کل من در اکشن 2 یه فایل تکستی رو با استفاده از mdm در یه جایی از هارد save کرده بودم و سمپل یا دستورشو 1 سال پیش در انجمن مجید آنلاین گذاشته بودم . اگه بگردین شاید پیداش کنین و با استفاده از mdm این کار رو در مورد اکشن 2 حل کنین ....موفق باشین ....
 

Dead by SUNRISE

New Member
من دارم کم کم میام به سمت as3 ولی خوب خیلی درد ناکه که تو یک سال as2 کار کنی بعد بیای ببینی کوچکترین شباهتی نسبت به as3 نداره :sad:
اونی که شما میگین هم طرح جالبیه من هم کار کردم که با MMB بشه گذاشت
حالا پس من به جای این میرم تو کار یاد گیری AS3
 

++Hadi++

Active Member
در مورد اکشن 3 به امضام سر بزن و اگه سوال داشتی ازم بپرس . من اصلا با اکشن 2 کار نکردم و اصلا هم خوشم نمی یاد .موفق باشید ...
 

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام
.تا اونجايي که من ميدونم کلاس file refrenceواسه as2هم هست من يه مثال واسه آپلود ديده بودم اما فکر نکنم قدرتwriteداشته باشه فقطreadهست!يه راه ساده تر هم اينه که شماas2کار هستين کاراتون رو باmmbوفلش مچ کنين!راحت ميتوني مقاديرتو بين فلش وmmbپاس بدي و به ديتابيس هم وصل شي
 

Dead by SUNRISE

New Member
سلام
یک سوال مچ کردن یعنی چی
مچ کردن یعنی چی
یعنی من از فلش توی mmb استفاده کنم
میشه
من فقط از فلش برای افکت توی mmb استفاده میکنم
 

Dead by SUNRISE

New Member
در مورد اکشن 3 به امضام سر بزن و اگه سوال داشتی ازم بپرس . من اصلا با اکشن 2 کار نکردم و اصلا هم خوشم نمی یاد .موفق باشید ...
آقای عباسی ببخشید یک منبع خوب و اساسی اصلی ( فارسی نمیخوام ) سراغ داری لینکی چیزی بدی که حرفه ای باشه ها نه که 20 صفحه
دستت درد نکنه
از کسایی که منبع سراغ دارن ممنون میشم به ما هم بگن
 

++Hadi++

Active Member
والا اون چیزایی که من و جواد نوشتیم خیلی عالی و حرفه ای هست البته منکر نیستم اکشن 3 خیلی خیلی وسیعتر از این چیزاست . یعنی چکیده مطلب رو نوشتیم اما کار راه انداز . حالا شما با اینا شروع کنین بهتون مطلب و مرجع کامل معرفی می کنم . خود من فقط در مورد کلاس نویسی 60 صفحه مطلب نوشتم که خیلی سعی کردم خوب پیش ببرم و همه مباحث رو در بر بگیره که البته باز مطلب های پیشرفته تر در این مورد هست و البته می دونم که 60 صفحه که سهله 600 صفحه هم در مورد oop خیلی کمه . حالا که شما تو vb استاد هستین بهتر می تونین OOP رو درک کنین .
باز اینا رو دان کنین :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=154406
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=152379
موفق باشید ....
 

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

آقای عباسی ببخشید یک منبع خوب و اساسی اصلی ( فارسی نمیخوام ) سراغ داری لینکی چیزی بدی که حرفه ای باشه ها نه که 20 صفحه
دستت درد نکنه
از کسایی که منبع سراغ دارن ممنون میشم به ما هم بگن
بهترین منبع اطلاعات آموزشی انجمن + help خود برنامه بهتر از این 2 مورد چیز بدرد بخوری نیست

موفق باشید
 

Dead by SUNRISE

New Member
آقا یک سوال فنی
من توی vb استاد هستم ! کی گفته من فقط یک سال vb کار کردم
جایی نوشتم
بگین تا پاک کنم
ممنون
 

Dead by SUNRISE

New Member
سلام دوست من



بهترین منبع اطلاعات آموزشی انجمن + help خود برنامه بهتر از این 2 مورد چیز بدرد بخوری نیست

موفق باشید
سلام
بله شما درست میگید
آموزش انجمن رو هنوز ندیدم ولی خوب help فلش یکم اولش سخته یعنی من چند وقت پیش اومدم یاد بگیرم داشتم گریه میکردم :sad:
 

JavidFlasher

کاربر فعال
دوست من آموزش هاي انجمن عاليه!منهم اولاش سختم بود البته هنوز هم سختمه !شايد واسه شما يه کم سخت باشه ولي علاقه که داشته باشي حله!اگهoopبلدين که ديگه خوراکته!
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا