چند تا سوال در Ps Cs2

Broken-home

Member
1-نمیشه کاری کرد که موقع نصب PS cs2 برنامه image ready ویا adobe bridge نصب نشه؟

2-اکشنهای آماده فوتوشاپ از کجا معلومه بدرد چی و چه کاری می خوره؟ شما ازشون استفاده میکنید؟

3-درپانل layers قسمت lock قفل اولی که lock transparent pixels هست لایه رو نسبت به چی قفل میکنه ؟

4-گزینه variables در منوی image چه موقع کاربرد داره؟

5-tanx 4 your help

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
1- فکر کنم بشه البته من دقت نکردم

2-اکشن ها اصولا یک فایل Txt دارن که در مورد کارشون توضیح داده یا از جایی که دانلود میکنید اونجا نوشته برای چه کاری هستن ولی اگه هیچ کدوم اینا نبود میتونی یک بار امتحان کنی ببینی چه کار میکنه و بعد اسمشو با کاری که میکنه منتبق کنی برای دفعه های بعدی.(من از بعضیاش استفاده میکنم)

3-شما وقتی یک لایه داری که لایه زیریش ترنسپرنت هست و با ابزار پاک کن یک قسمت عکس رو پاک کنی زیر اون به صورت ترنسپرنت دیده میشه ولی وقتی با این قفل ببندیش دیگه این حالتو نداره .

4-این یکیرو تا حالا باهاش کار نکردم.

ولی یه توضیج مختصر از اون تو HELP فتوشاپ هست

You use variables to define which elements in a template change. You can define three types of variables. Visibility variables show or hide the content of a layer. Pixel Replacement variables replace the pixels in the layer with pixels from another image file. Text Replacement variables replace a string of text in a type layer.

آخرین ویرایش:

Broken-home

Member
بابا دمت گرم شما همیشه online هستی و اولین کسی که به سئوالهای من جواب میده . میدونی که کارت درسته که آره؟
البته سوال 1 و 4 حل نشد

آخرین ویرایش:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
نه بابا خواهش میکنم

من که همیشه آنلاین هستم ولی شاید خودم پای دستگاه نباشم اما هروقت میام اول میام تو مجیدآنلاین.
کار شما درست تره.

در مورد سوال 1 و 4

1 رو که وقتی نصب میکنی باید ببینی میشه یا نه ولی 4 رو بزار یه تحقیقی روش بکنم ببینم چیه چون خودمم کنجکاو شدم در موردش

Broken-home

Member
قسمت 1به صورت معمول که نمیشه امتحان کردم .مگر دستکاریه خاصی بخواد.
شماره 3 رو هم میشه جور دیگه توضیح بدی من متوجه نشدم

آخرین ویرایش:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
سلام
با اجازه حمید رضا جون من شماره 3 رو بیشتر توضیح میدم:
وقتی شما این گزینه رو برای لایه خاصی فعال میکنید، تمام قسمتهایی از اون لایه که در حالت ترانسپرنت هستند، قفل میشن، یعنی اگه فرضا بخوای یه رنگی رو به تمام اون لایه نسبت بدی فقط جاهایی که شفاف نیست رنگ میشه.
موفق باشی.

جدیدترین ارسال ها

بالا