چند تا سوال در مورد PhpBB داشتم

salar007

Member
سلام
چند تا سوال در مورد PhpBB داشتم
1. قسمت سولات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان انگليسي هست فارسي اين سوال ها رو از كجا گير بيارم
2. من اون عكسي cellpic3.gif رو عوض كردم هموني كه كلمه ي انجمن و موضوعات و تعداد ارسالها و آخرين ارسال روش مي مونه الان چون من يه عكس روشن گذاشتم و نوشته هاش هم رنگ نارنجي هست با هم جور نمي ياد من مي خوام رنگ نارنجيش رو عوض كنم رنگ اين متن ها تو كدوم فايل php هست
3. مي خواستم بدونم قسمت مديريت درجات رو چجوري تنظيم كنم منظورم اينه كه براي چه حداقل پست هايي چه نام درجه اي انتخاب كنم
4. من يه كاربر به عنوان مدير در انجمن ها ساختم من مي خوام كه اون فقط مدير يك انجمن باشه و فقط در اون انجمن بتونه متن ها رو ويرايش و يا حذف كنه ! ولي متاسفانه نمي دونم چرا من اين مديري كه ساختم در تمام انجمن ها مي تونه اين كار ها رو يكنه و وقتي كه وارد Forums ميشه به عنوان مدير سايت نشون داده ميشه نه مسئول !!!

mehrnet

Member
سلام
ببین برای تغیر رنگ تمام قسمتها به بخش مدیریت قالبها برو و گزینه ویرایش رو برای قالب مورد نطر انتخاب کن و بعد کد رنگ مورد نظر رو در قسمت مورد نظر تغییر بده

در آخرین بخش تنظیمات به قسمت دسترسی برو کاربر رو انتخاب کن و بعد در مرحله بعدی انجمن مورد نظر رو انتخاب کرده و بعد جلوی اسم کاربر مشخص کن مدیر است

salar007

Member
سلام . مرسي
در مورد سوال اولم كه گفتم قسمت سولات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان انگليسي هست فارسي اين سوال ها رو از كجا گير بيارم كمكم كنيد ممنون ميشم!
مديريت درجات نيز من نمونه مي خوام مثلا كسي نمي دونه همين سايت درجه بنديش چجوري هست ؟؟؟
يه سوال ديگه هم داشتم چه جوري بخش پاسخ سريع در انجمن درست كنيم ؟؟؟

sambol

Active Member
عزيز فرهنگستان ايران داري اون ها رو فارسي مي كنه
عزيز اونا رو بايد ترجمه كني چون زياده كسي ترجمه نكرده خودت وقت داري ترجمه كن من برات درست كنم
ماله سوال دومت يه ماژول هست تا امروز هم صد بار سوال شده سرچ كن

salar007

Member
خوب ماژول پاسخ سريع رو دانلود كردم حالا چجوري ازش استفاده كنم ؟؟؟
لطفا كمك كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا