چند تا سوال در رابطه با سایتی که میخوام طراحی کنم ( در خواست یه سری کد )

soooot

Member
سلام :)
من چند تا سوال در باره سایتی که میخوام طراحی کنم دارم ، ممنون میشم اگر کمکم کنید :oops:
یک - کسی میدونه کدهائی که بتونم باهاشون مثلا مثل سایت یاهو رنگ صفحاتم رو تغییر بدم چی هستن ؟ ( لطفا طرز کار با کدهاش رو هم بگید ) >|<
دو - کسی کدهایی که کار شبیه اون قسمت سمت چپ بالای سایت www.mihannic.com رو بکنه رو داره ؟ همون قسمتی که وقتی روش کلیک کنیم میاد بیرون ، من نمیخوام سایتم مثل سایت میهن نیک تمام صفحه باشه و میخوام برای روزولیشن 600*800 طراحی بشه ، چیکار باید بکنم که اون زبانه ها که با کلیک کردن روشون از کنار صفحه مونیتور درمیان ، از جائی که میخوام ( مثلا وسط صفحه نمایش ) در بیان ؟ :neutral:
سه - چطور میتونم کاری کنم که قسمتی از صفحه سایتم که مطالب توی اون میاد به صورت آجاکس باشه و فقط اون قسمت لود بشه و بقیه صفحه ثابت بمونه ؟ :-?
چهار - چجوری بدون استفاده از سی ام اس میتونم برای فقط اون قسمت از سایتم که مطالب توش میاد یه ادیتور جدا داشته باشم تا برای آپدیت سایت ( منظور از آپدیت ، آپدیت های خیلی کم حجم هستن ، مثلا فقط در قسمت اخبار سایت ) مجبور نشم کل سایت رو توی فرانت پیج بیارم و ویرایشش کنم ؟ :roll:

bahy_my

Active Member
یا علی !
این چیزایی که شما می خوای یه سایت خیلی کامله که مستلزم داشتن بار علمیه زیاد در این زمینه هستش و همینجوریش هم نیست و اگرم کسی پیدا بشه که براتون این کار رو بکنه فکر می کنم قیمت بالایی ازتون بخواد.
کمکی بود که از من ساخته بود.
برای آپدیت هم می تونی از برنامه ی ورد پرس یا فارسی نیوز (که مخصوص اخباره) استفاده کنی.
حق یار
تا بعد

Ocarina

Member
دوست من همونطور که bahy اشاره کرد خوب اینها رو کسی یه باره نمیاد کدش رو بزاره...اصلاً بده بستون کد و اینها به این سبک فایده که نداره هیچ باعث این میشه که شما دنبال یادگیری نری....
اگه سایتی که میخوای طراحی کنی واسه خودته ، خوب این بهترین فرصت برای کسب تجربه هستش که توش با موارد بالا آشنا میشی...
و این باعث میشه که تو کار دست خودت باز تر باشه و مفهوم و ساختار این چیزی رو که طراحی کردی بدونی
شما استارت کار رو با معلومات فعلی که داری بزن.. اونوقت اگه نیاز به راهنمایی یا سوالی داشتی مطمعناً اینجا به شما کمک خواهند کرد.
اینم برای سوال اولت، سایر سوالات هم با بقیه بچه ها:
البته من چند وقتی هست که با یاهو قهر هستم و نمیدونم تغیر رنگش چجوریه... اما این تغییر رنگها معمولاً با جاوا اسکریپت انجام میشه، مثلاً با این کد میشه رنگ بکگراند رو تغییر بدی:
کد:
function chng_bck_clr(){
document.getElementById('bdy').style.background="#CDDCF5";
}
البته قبلش برای تگ body یه id تعریف کن، مثلاً:
کد:
<body id="bdy">
و بعدش باید باید تابع جاواسکریپتی که نوشتیم فرا بخوانی، مثلاً:
کد:
<p><a href="javascript:chng_bck_clr();">change background color</a> </p>
حالا هر جا که این تابع رو فراخونی کنی اجرا میشه و رنگ صفحه رو تغییر میده..
موفق باشی..

آخرین ویرایش:

soooot

Member
ممنون از راهنمائیتون :)
من طراحی سایت به صورت معمولی رو بلدم :neutral:
چیزهائی که من الان نیاز دارم این کدهائی هستن که گفتم و به این کدها هم الان نیاز دارم نه چند وقت دیگه :sad:
برای آپدیت هم میدونم که میشه از وردپرس و ... استفاده کرد ، ولی چیکار کنم که تمام سایت جدا باشه و بتونم اون رو توی فرانت پیج و ... ویرایش کنم ( چون زیاد احتیاج به ویرایش نداره ) و فقط قسمت کوچیک اخبار رو که مثلا توی یکی از همون زیانه هائی که با یک کلیک ظاهر و پنهان میشن قرار داره رو به ورد پرس وصل کنم ! :-?
یه سوال دیگه هم داشتم ، چطور میتونم بدون استفده از سی ام اس یه جور عضویت در سایتم ایجاد کنم که وقتی افرادی که از قبل عضو شدن یوز و پسوردشون رو زدن و وارد سایت شدن یه سری امکانات فقط برای اعضا وجود داشته باشه و مثلا در کنار قسمت وارد کردن یوز و پسورد برای اعضا یه قسمت مثل همین مجید آن لاین داشته باشه ( من را به خاطر داشته باش ) که وقتی تیکش رو زدن دفعه بعد لازم نباشه یوزر و پسوردشون رو وارد کنن ، آیا با استفاده از امکانات سی پنل میشه همچین کارهائی کرد یا تمامش رو باید توی قسمت طراحی پیاده کنم ؟ :roll:

Mahdi_20

Member
در مورد Ajax (سوال سه)من میدونم که کارش همینه و فقط همون قسمتی که میخوای رو لود میکنه..
برای کارایی که میخوای باید یکم مطالعه کنی..

soooot

Member
در مورد Ajax (سوال سه)من میدونم که کارش همینه و فقط همون قسمتی که میخوای رو لود میکنه..
برای کارایی که میخوای باید یکم مطالعه کنی..

ممنون از جوابتون ، این رو که خودم میدونم و توی سوالم هم نوشتم ، مطالعه هم کردم هم توی سایتها و فرو مهایی که درباره آجاکس نوشتن و هم سعی کردم از کتابخانه آجاکس گوگل استفاده کنم ولی چیز زیادی دستگیرم نشد ، این سوالها رو هم اینجا پرسیدم تا از دوستانی که توی همین فروم جواب سواهام رو میدونن ، جواب بگیرم نه اینکه دائما بیان و نصیحت و پند و اندرز کنن و بگن برو شونصد تا کتاب بخون و سالها در راه کسب علم تلاش کن تا خودت جواب سوالهات رو پیدا کنی ! :cry:
ممنون میشم اگر دوستانی که جواب سوالهام رو میدونن بهم جواب بدن :oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا