چند تا سوال دارم.

205

Member
سلام دوستان

من چند تا سوال دارم می فروشم هر کی خواست بگه! 8O :lol:

[hr:3b36e61810]

نه شوخی کردم.
1. Proxy چیست؟؟؟
2.Port چیست؟

3. توضیحی دقیق و کامل در مورد Firewall می خواستم.(خودم یه چیز های ابتدایی می دونم می خواستم بیشتر بدونم 8) )

4. یه توضیحی در مورد Cookies و Cache هل هم بدین ممنون می شم.

فکر کنم جواب یه مقاله بشه. :lol:

اگه کسی خواست جواب بده بی زحمت شماره بزنه>!!
در ضمن اگه کسی همه رو بلدم جواب بده که تاپیک بی خودی شلوغ پلوغ نشه . :wink:

قبلا از همکاری شما تشکر می شود؟؟!!
شما را به خداوند منان می سپارم!!!
(چی؟ 8O :lol: :lol: . )

ممنون از همه

فعلا :arrow:

pt_tomcat

Member
سلام

من فقط پروكسي جواب ميدم چون وقت ندارم بقيشو هم جواب بدم

خوب

پروكسي ميتوني مثل يه دستگاه فرض كني كه بسته هاي كه تودنيا اينترنت در مسير ميگيره

بعد ديتا اونو ميسنجه بعد براي فرستادن به مقصد عملياتي انجام ميده

يعني يه پروسه كه بسته هارو قبل يا بعد ز ورود به شبكه ميسنجه بعد يه عملياتي براي مقصد انجام ميده

بعدش اجازه گذشتن از فايرولو ميده

خوب من بيشتر از اين باز نميكنم چون يه مقاله 10 صفحه اي ميشه كه كاملا حرفه اي و فكر نكنم به دردت بخوره

حالا كش چيه

كش يه نرم افزار ميتون باشه (squid يه نومنه ارز اون نرم افزاره) كه شبيه پروكسيه به چند تفاوت

ولي تفاوت گنده اي كه داره اينه كه
اگه شما بسته هاي مربوط صفحه اول ياهو دريافت كني اين تو حافظه ميمونه و اگه بعدش توي شبكه شما بيام همون صفحه بخوام از حافظه به من ميده

خوب اين كارش باعث ميشه تو شبكه ترافيك نشه و سرعت ايتنرنت شما بالا بره

ميگن اگه تو يه جايي مثل كافي نت اين كار درست انجام شده باشه 50% صرفه جويي ميشه

فاير وال چيه
من تو قسمت پروكسي يه اشاره اي كردم فكر ميكنم كافي باشه اينو هم اضافه ميكنم كه دونوع فاير وال داريم كه معمولا با پروكسي اشتباه گرفته ميشه
Stateful packet filter
و packet filte

شرمنده من بيشتر از اين نميتونم توضيح بدم چون واقعا وارد دنيا تخصصي شبكه ميشم

كه من دليل براش نميبينم

موفق باشي
ارش

205

Member
خیلی ممنون

فقط یه سوال دیگه :

فرق Proxy با هم چیه و این اعدادی که هست چی هستن؟؟؟

فعلا

بابا خيالتو راحت كنم! پروكسي آي پي كامپيوتر هاي ديگه هست كه به اونا وصل مي شي اطّلاعاتت رو می گیری و کسی نمی فهمه که تو از اون سایت چیزی گرفتی! در واقع اون کامپیوتر که از آی پی اش استفاده کردی به عنوان مقصد برای آی اس پی تو تعریف می شه ولی در حقیقت از اون کامپیوتر و یا (این جا پروکسی) به عنوان یک وسیله برای گرفتن اطّلاعاتت استفاده کردی!
حالا پروکسی های مختلف هم آی پی های مختلف هستند که هر کدوم مال یک کامپیوتر(یا کلاینت اینترنتی) هستند!
مثلأ حالا شما از پروکسی 80.70.90.22:80 که استفاده می کنید , اعداد 80.70.90.22 آی پی طرف و :80 پورت باز طرف هست که از این پورت به اون کامپیوتر راه پیدا می کنی!!

205 گفت:
سلام دوستان

[hr:602df67932]

نه شوخی کردم.
1. Proxy چیست؟؟؟
2.Port چیست؟

درود به شما
ببين من دشمن كسي نيستم اونجا انتقاد كردم اينجا پاسخ سوالتان را مي دهم

پورتها همان دروازه است درب منرلتان همان پورت منرلتان است در رايانه انواع و اقسام داره يكي براي ايميل است يمي براي ساعت است و .... اينهم خلاصه اي از انواع پورتها پورت 13: نام ديگر اون daytime است و کارش هم اينه که زمان و تاريخ رو در اون کامپيوتر به ما می‌ده. اين پورت اصولا خيلی سر راسته. فقط کافيه که بهش وصل شيم تا اطلاعاتشون بيرون بريزه. البته اين پورت رو خيلی از کامپيوترها بسته است. (يادتون باشه که وقتی می‌توان با يه پورت کار کرد که باز باشد). حالا می‌خوايم با پورت ۱۳ از ip شماره 194.225.184.13 صحبت کنم. يکی از اين دو دستور را می‌نويسم: telnet 194.225.184.13 13 البته در آن دستورات به جای عدد ۱۳ می‌توان معادلش را نوشت که daytime است. و جواب می‌شنوم: 11:35:33 AM 10/5/2002 بله، با اين پورت ارتباط برقرار کرديم و اطلاعاتش رو دريافت کرديم. اين اطلاعات معمولا به درد اين می‌خورد که مکان جغرافيايی اون کامپيوتر را حدس بزنيم (البته اگر زمان اون کامپيوتر صحيح باشد). به عنوان مثال اين کامپيوتر خاص در ايران است چون ساعتش همزمان با ايران است. پورت 25: براي ارسال E-mail به‌کار مي‌رود. اين پورت از پروتکل SMTP برای اين کار استفاده مي‌کند. نکته مهم آن است که اين پروتکل توانايي خواندن E-mail را ندارد و فقط مي‌تواند E-mail بفرستد. حالا سوالي که پيش مي‌آيد که چه برنامه‌هايي روی سرور پورت ۲۵ را باز مي‌کند؟ همان‌طور که گفتم، SMTP فقط يک پروتکل است (نه يک برنامه) و از نظر لغوی مخفف عبارت Simple Mail Transfer Protocol است. برنامه‌ای که پورت ۲۵ را باز مي‌کند تا بتوان از طريق آن E-mail ارسال کنيم، SMTP Server مي‌گويند. SMTP Server يک عبارت کلي است، برای اين نوع برنامه‌ها. حالا خود SMTP Server انواع مختلف دارد که مشهورترين‌هايشان، SMail، SendMail، ESMTP MAIL Service و ... هستند. نکته مهم اين است که تفاوت زيادی نيست که سرور مورد نظر ما از کداميک از اين نرم‌افزارها استفاده مي‌کند، زيرا اصول کار با آنها يکي است. برای صحبت کردن با پورت ۲۵ اول بايد يک Server پيدا کنيم که پورت ۲۵ در آن باز باشد (اگرچه در اکثر سرورها پورت ۲۵ باز است). بعد بايد طبق معمول از telnet يا nc براي ارتباط استفاده کنيم 21:این پورت برای فایل های به اشتراک گذاشته شدست شما توسط این پورت میتونید به فایل های به اشتراک گذاشته شده به صورت زیر دسترسی پیدا کنید ftp://xxx.xxx.xxx.xxx شما باید به جای x ای پی را وارد کنید البطه اگه ویندوز زیر 2000 باشه کامپیوتر دیگه تو دست شماست البطه شما سعی کنید هیچ وقت فایلی رو در ویندوز زیرxp به اشتراک نزارید(share) پورت 80 پورت ۸۰ يکی از مهم‌ترين پورت‌هاست. دنيای وب (صفحات اينترنتی) بر اساس همين پورت کار می‌کنه. توضيح اينکه وقتی به يه سايت وصل می‌شيم و صفحه وب را درخواست می‌کنيم، در واقع مرورگر اينترنتی به پورت ۸۰ اون کامپيوتر وصل می‌شه و اطلاعات رو می‌گيره (البته بعد از گرفتن اطلاعات اون رو تفسير می‌کنه و به صورت يه صفحه نشون می‌ده - دقت کنيد که اطلاعات در واقع به صورت يک سری تگ HTML است ). حالا ما می‌خواهيم با پورت ۸۰ يک کامپيوتر صحبت کنيم ولی به کمک telnet و nc. اول بايد يه connection (اتصال) با پورت ۸۰ برقرار کنيم (مثلا برای سايت hotmail.com بايد بنويسم): telnet http://www.hotmail.com 80 nc -v http://www.hotmail.com 80 پس اول بايد يکی از دستورات بالا را استفاده کنيم. من هميشه توصيه‌ام استفاده از nc بوده و خواهد بود. حالا بايد شروع به صحبت با پورت ۸۰ کنيم. من فعلا دو تا جمله براتون می‌گم و بقيه‌اش بمونه واسه بعد. دقت کنيد که موقع کار با پورت ۸۰ با تلنت (نه nc) دستوراتی که ما می‌نويسيم، نمايش داده نمی‌شود ولی کار می‌کنه. ۱- اولين جمله اينه: GET / HTTP/1.0 و بعدش دوتا Enter به فاصله‌ها دقت کنيد. دو طرف / ی که بعد از GET است، فاصله وجود دارد. اين جمله به پورت ۸۰ می‌گه که هرچی در header داره، نشون بده. و جواب می‌شنوم: HTTP/1.0 302 Moved

اميدوارم مورد استفاده ياشه

اينم يه دزه كاملتر و اگر اينترنت را بگرديد خيلي است

7 tcp echo
11 tcp systat
19 tcp chargen
21 tcp ftp-data
22 tcp ssh
23 tcp telnet
25 tcp smtp
42 tcp nameserver
43 tcp whois
49 udp tacacs
53 udp dns-lookup
53 tcp dns-zone
66 tcp oracle-sqlnet
69 udp tftp
79 tcp finger
80 tcp http
81 tcp alternative for http
88 tcp kerberos or alternative for http
109 tcp pop2
110 tcp pop3
111 tcp sunrpc
118 tcp sqlserv
119 tcp nntp
135 tcp ntrpc-or-dec
139 tcp netbios
143 tcp imap
161 udp snmp
162 udp snmp-trap
179 tcp bgp
256 tcp snmp-checkpoint
389 tcp ldap
396 tcp netware-ip
407 tcp timbuktu
443 tcp https/ssl
445 tcp ms-smb-alternate
445 udp ms-smb-alternate
500 udp ipsec-internet-key-exchange (ike)
513 tcp rlogin
513 udp rwho
514 tcp rshell
514 udp syslog
515 tcp printer
515 udp printer
520 udp router
524 tcp netware-ncp
799 tcp remotely possible
1080 tcp socks
1313 tcp bmc-patrol-db
1352 tcp notes
1433 tcp ms-sql
1494 tcp citrix
1498 tcp sybase-sql-anywhere
1524 tcp ingres-lock
1525 tcp oracle-srv
1527 tcp oracle-tli
1723 tcp pptp
1745 tcp winsock-proxy
2000 tcp remotely-anywhere
2001 tcp cisco-mgmt
2049 tcp nfs
2301 tcp compaq-web
2447 tcp openview
2998 tcp realsecure
3268 tcp ms-active-dir-global-catalog
3268 udp ms-active-dir-global-catalog
3300 tcp bmc-patrol-agent
3306 tcp mysql
3351 tcp ssql
3389 tcp ms-termserv
4001 tcp cisco-mgmt
4045 tcp nfs-lockd
5631 tcp pcanywhere
5800 tcp vnc
6000 tcp xwindows
6001 tcp cisco-mgmt
6549 tcp apc
6667 tcp irc
8000 tcp web
8001 tcp web
8002 tcp web
8080 tcp web
9001 tcp cisco-xremote
12345 tcp netbus
26000 tcp quake
31337 udp backorifice
32771 tcp rpc-solaris
32780 udp snmp-solaris
43188 tcp reachout
65301 tcp pcanywhere-def

pt_tomcat

Member
alitanara گفت:
بابا خيالتو راحت كنم! پروكسي آي پي كامپيوتر هاي ديگه هست كه به اونا وصل مي شي اطّلاعاتت رو می گیری و کسی نمی فهمه که تو از اون سایت چیزی گرفتی! در واقع اون کامپیوتر که از آی پی اش استفاده کردی به عنوان مقصد برای آی اس پی تو تعریف می شه ولی در حقیقت از اون کامپیوتر و یا (این جا پروکسی) به عنوان یک وسیله برای گرفتن اطّلاعاتت استفاده کردی!
حالا پروکسی های مختلف هم آی پی های مختلف هستند که هر کدوم مال یک کامپیوتر(یا کلاینت اینترنتی) هستند!
مثلأ حالا شما از پروکسی 80.70.90.22:80 که استفاده می کنید , اعداد 80.70.90.22 آی پی طرف و :80 پورت باز طرف هست که از این پورت به اون کامپیوتر راه پیدا می کنی!!

مهمترين كار پروكسي سنجش اطلاعاته
مثلا smb proxy كه ميل ها روبررسي ميكنه كه يه شخص نتونه 100 ميل بيشتر به شما بزنه
كه بمبتون كنه

ادمين شبكه شما هم با پروكسي ميتونه بفهمه چيكار ميكننيد پس نگو كسي نميفهمه

منظور من فيلتر بود! و همچنين شركت هايي كه مثلأ دنبال اين هستند كه كي چي رو دانلود مي كنه!

pt_tomcat

Member
alitanara گفت:
منظور من فيلتر بود! و همچنين شركت هايي كه مثلأ دنبال اين هستند كه كي چي رو دانلود مي كنه!

اره
ولي اينجوي ميتونن تمام بسته هاي اطلاعاتي كه شما ميخواي يا ميفرستي تغيير بدن ادرسشو عوضكنند
پسوردهايي كه رمز نميشه پيدا كنند

علاقه منديات بشناسند و برات تبليغات بفرستند و ..........

205

Member
saman_sweden2 گفت:
205 گفت:
سلام دوستان

[hr:2c79f5baf1]

نه شوخی کردم.
1. Proxy چیست؟؟؟
2.Port چیست؟

درود به شما
ببين من دشمن كسي نيستم اونجا انتقاد كردم اينجا پاسخ سوالتان را مي دهم

پورتها همان دروازه است درب منرلتان همان پورت منرلتان است در رايانه انواع و اقسام داره يكي براي ايميل است يمي براي ساعت است و .... اينهم خلاصه اي از انواع پورتها پورت 13: نام ديگر اون daytime است و کارش هم اينه که زمان و تاريخ رو در اون کامپيوتر به ما می‌ده. اين پورت اصولا خيلی سر راسته. فقط کافيه که بهش وصل شيم تا اطلاعاتشون بيرون بريزه. البته اين پورت رو خيلی از کامپيوترها بسته است. (يادتون باشه که وقتی می‌توان با يه پورت کار کرد که باز باشد). حالا می‌خوايم با پورت ۱۳ از ip شماره 194.225.184.13 صحبت کنم. يکی از اين دو دستور را می‌نويسم: telnet 194.225.184.13 13 البته در آن دستورات به جای عدد ۱۳ می‌توان معادلش را نوشت که daytime است. و جواب می‌شنوم: 11:35:33 AM 10/5/2002 بله، با اين پورت ارتباط برقرار کرديم و اطلاعاتش رو دريافت کرديم. اين اطلاعات معمولا به درد اين می‌خورد که مکان جغرافيايی اون کامپيوتر را حدس بزنيم (البته اگر زمان اون کامپيوتر صحيح باشد). به عنوان مثال اين کامپيوتر خاص در ايران است چون ساعتش همزمان با ايران است. پورت 25: براي ارسال E-mail به‌کار مي‌رود. اين پورت از پروتکل SMTP برای اين کار استفاده مي‌کند. نکته مهم آن است که اين پروتکل توانايي خواندن E-mail را ندارد و فقط مي‌تواند E-mail بفرستد. حالا سوالي که پيش مي‌آيد که چه برنامه‌هايي روی سرور پورت ۲۵ را باز مي‌کند؟ همان‌طور که گفتم، SMTP فقط يک پروتکل است (نه يک برنامه) و از نظر لغوی مخفف عبارت Simple Mail Transfer Protocol است. برنامه‌ای که پورت ۲۵ را باز مي‌کند تا بتوان از طريق آن E-mail ارسال کنيم، SMTP Server مي‌گويند. SMTP Server يک عبارت کلي است، برای اين نوع برنامه‌ها. حالا خود SMTP Server انواع مختلف دارد که مشهورترين‌هايشان، SMail، SendMail، ESMTP MAIL Service و ... هستند. نکته مهم اين است که تفاوت زيادی نيست که سرور مورد نظر ما از کداميک از اين نرم‌افزارها استفاده مي‌کند، زيرا اصول کار با آنها يکي است. برای صحبت کردن با پورت ۲۵ اول بايد يک Server پيدا کنيم که پورت ۲۵ در آن باز باشد (اگرچه در اکثر سرورها پورت ۲۵ باز است). بعد بايد طبق معمول از telnet يا nc براي ارتباط استفاده کنيم 21:این پورت برای فایل های به اشتراک گذاشته شدست شما توسط این پورت میتونید به فایل های به اشتراک گذاشته شده به صورت زیر دسترسی پیدا کنید ftp://xxx.xxx.xxx.xxx شما باید به جای x ای پی را وارد کنید البطه اگه ویندوز زیر 2000 باشه کامپیوتر دیگه تو دست شماست البطه شما سعی کنید هیچ وقت فایلی رو در ویندوز زیرxp به اشتراک نزارید(share) پورت 80 پورت ۸۰ يکی از مهم‌ترين پورت‌هاست. دنيای وب (صفحات اينترنتی) بر اساس همين پورت کار می‌کنه. توضيح اينکه وقتی به يه سايت وصل می‌شيم و صفحه وب را درخواست می‌کنيم، در واقع مرورگر اينترنتی به پورت ۸۰ اون کامپيوتر وصل می‌شه و اطلاعات رو می‌گيره (البته بعد از گرفتن اطلاعات اون رو تفسير می‌کنه و به صورت يه صفحه نشون می‌ده - دقت کنيد که اطلاعات در واقع به صورت يک سری تگ HTML است ). حالا ما می‌خواهيم با پورت ۸۰ يک کامپيوتر صحبت کنيم ولی به کمک telnet و nc. اول بايد يه connection (اتصال) با پورت ۸۰ برقرار کنيم (مثلا برای سايت hotmail.com بايد بنويسم): telnet http://www.hotmail.com 80 nc -v http://www.hotmail.com 80 پس اول بايد يکی از دستورات بالا را استفاده کنيم. من هميشه توصيه‌ام استفاده از nc بوده و خواهد بود. حالا بايد شروع به صحبت با پورت ۸۰ کنيم. من فعلا دو تا جمله براتون می‌گم و بقيه‌اش بمونه واسه بعد. دقت کنيد که موقع کار با پورت ۸۰ با تلنت (نه nc) دستوراتی که ما می‌نويسيم، نمايش داده نمی‌شود ولی کار می‌کنه. ۱- اولين جمله اينه: GET / HTTP/1.0 و بعدش دوتا Enter به فاصله‌ها دقت کنيد. دو طرف / ی که بعد از GET است، فاصله وجود دارد. اين جمله به پورت ۸۰ می‌گه که هرچی در header داره، نشون بده. و جواب می‌شنوم: HTTP/1.0 302 Moved

اميدوارم مورد استفاده ياشه

منم همین طور.

دستت درد نکنه.

فقط یه ذره پیچیده بود داشتم :roll: می شدم.

ولی یه چیز هایی فهمیدم.

[hr:2c79f5baf1]

دوستان دیگه هم ممنون

فعلا

جدیدترین ارسال ها

بالا