چند تا سوال دارم

fariba1366

New Member
سلام
من چند تا سوال دارم
چه طوری باید هنگام ثبت نام کاربر ایمیلی که وارد می کنه رو چک کرد
چه طوری در هنگام ثبت نام در صورت خالی بودن یک text filed پیغام خطا صادر کرد؟
چه طوری کاربر عکسش رو آپلود کنه
اگه میشه توضیح هم بدید؟:)

amir01

Well-Known Member
سلام؛
خب برای چک کردن ایمیل میتونید از عبارات منظم استفاده کنید :
PHP:
$mailPattern = "^([0-9a-z]+)([ 0-9a-z\.-_]+)@([0-9a-z\.-_]+)\.([0-9a-z]+) ";

if ( eregi ( $mailPattern, $eMail ) )
{
	echo "Email dorost ast!";
} 
else
{

echo "Email ghalat ast!";
}

برای خطا دادن هنگام خالی بودن فیلد هم میشه از جاوا استفاده کرد :
کد:
<script>
functon CheckField ( id )
{
	if ( document.getElementById(id).value == '' )
	{
		alert ('Field khali ast');
		return false;
	}
}
</script>

هم میتونی با پی اچ پی بنویسی :
PHP:
if ( empty ($Field) || !isset ($Field) )
{
	echo "Field khali ast";
}

برای آپلود عکس هم باید یه فیلد از نوع file توی فرمت بذاری بعد وقتی فرم ارسال شد میتونی از کد زیر استفاده کنی :
PHP:
copy ($_FILES['photo']['tmp_name'], 'images/'.$_FILES['photo']['name'])

همیشه خوب باشید...
یاحق

fariba1366

New Member
سلام
مرسی جواب سوال ها رو دادید ولی می شه در مورد خالی بودن فیلد در پی اچ پی و آپلود عکس یک کم توضیح بدید
یک سوال دیگه هم دارم
چه طوری باید توی بانک هنگام ثبت نام یک کاربر جدید به شماره آی دی یکی اضافه وبا حذف کاربر همه آدی ها یک شماره کاهش
پیدا کنند
با تشکر

amir01

Well-Known Member
خواهش میکنم
در مورد چیه خالی بودن توضیح بدم؟
بعد اگه تو دیتابیس گزیه _increamentauto رو انتخاب کنید نیازی به این کار نیست. چون خودش موقع درج رکورد جدید تو دیتابیس آی دیش رو یکی اضافه میکنه.

fariba1366

New Member
خواهش میکنم
در مورد چیه خالی بودن توضیح بدم؟

:) من می خوام تمام فیلد ها هنگام ثبت نام خالی بودنشون تست بشه اگه فیلدهایی خالی بود یک گوشه از صفحه پیغام بده با جاوا این کار رو کردم ولی کدی که من دارم یک فیلد رو بررسی میکنه بعد پیغام می ده من چه کار کنم؟؟؟؟

میشه در مورد آپلود عکس هم توضیح بدید کد اون رو هم دارم ولی وقتی می خوام استفاده کنم گیج میشم:sad:

amir01

Well-Known Member
- خب این کد جاوایی که من براتون نوشتم فقط یکی رو چک نمیکنه. اگه دقت کرده باشید یه تابع نوشتم که یه آرگومان به اسم id میگیره. یعنی شما هر فیلدی رو که بخواید میتونید بهش بدید که چک کنه.

- برای ارسال تصویر هم یه کد ساده نوشتم که توضیحاتش هم توش هست. البته این کدی که نوشتم رو برای ارسال هر فایلی میتونی استفاده کنی. اگه جایی از کد رو متوجه نشدی بگو.
یاحق

پیوست ها

• FileSending.zip
    719 بایت · بازدیدها: 3

mahsa-farahani

New Member
slam mishe begid chetpr ye ghesmat bezaram vase karbaran ke to site be man e-mail ersal konan .... albate mikham 12 fild dashte bashe va dar zemn khaily az matlabharo gashtam be dardam nakhorde ya kar nakarde ... hamchenin maghaleye aslye in site ham kar nemikone chon vaghti fildharo be email ersal mikoe moshakhasat nemyad

جدیدترین ارسال ها

بالا