چند تا سئوال خیلی ناشیانه!!!

aliirani

New Member
سلام به همه دوستان عزیز، چن تا سئوال دارم که شاید تو تاپیک میگشتم پیداش میکردم ولی حقیقتش چون با دایال آپ میام نمیتونم همه تاپیکو بچرخم.
من چند وقیته رفتم تو نخ ادیوس.ورژن ادیوس من 5.5 هستش.
اما من وقتی رفتم تو ترنزیشانای ادیوس خیلی جا خوردم.
چون تو سی دیای عروسی دیدم یک ترانزیشینایی بکار بردن که اصلا اینجا نیست.
از فیلمبرداره پرسیدم شما با چی کار کردین گفت با ادیوس.
پس چرا تو ترانزیشینای ادیوسی که من نصب کردم نیست؟

2-پلاگین چیه؟
3-از کجا دانلود کنیم؟
4-توی پلاگینا ترانزیشینم هست؟
5-چه جوری تو ادیوس واردش کنیم؟

خواهشا راهنماییم کنین.

mnh40

Well-Known Member
سلام به همه دوستان عزیز، چن تا سئوال دارم که شاید تو تاپیک میگشتم پیداش میکردم ولی حقیقتش چون با دایال آپ میام نمیتونم همه تاپیکو بچرخم.
من چند وقیته رفتم تو نخ ادیوس.ورژن ادیوس من 5.5 هستش.
اما من وقتی رفتم تو ترنزیشانای ادیوس خیلی جا خوردم.
چون تو سی دیای عروسی دیدم یک ترانزیشینایی بکار بردن که اصلا اینجا نیست.
از فیلمبرداره پرسیدم شما با چی کار کردین گفت با ادیوس.
پس چرا تو ترانزیشینای ادیوسی که من نصب کردم نیست؟

2-پلاگین چیه؟
3-از کجا دانلود کنیم؟
4-توی پلاگینا ترانزیشینم هست؟
5-چه جوری تو ادیوس واردش کنیم؟

خواهشا راهنماییم کنین.

باسلام به تو دوست خوبم:rose:

اول اینکه شاید اون ترانزیشن رو تنظیماتش رو تغییر داده یا اینکه چند ترانزیشین رو باهم ترکیب کرده خلاصه هزار و یک دلیل هست :cool:
دوم اینکه پلاگین هم یه سری برنامه های جانبی است که روی نرم افزار میشینه حالا ممکنه این پلاگین برای فتو شاپ باشه خلاصه بطور ساده تر بگم که پلاگین مثل همون افکت یا ترانزیشن هست که میشه توش تغییر ایجاد کرد
سوم اینکه وارد کردنش تو ادیوس کاری نداره اکثرا موقع نصب پلاگین خودش اوتو ماتیک رو ادیوس نصب میشه
چهارم اینکه هم از اینترنت میتونی دانلود کنی هم میتونی بری از بازار بخری فقط اینو بهت بگم که احتمال داره بری یه پلاگینی بخری برای ادیوس ولی روش نصب نشه و اونم بخاطر اینه که حتما ورژن اون پلاگین قدیمی باشه و برای اون نسخه از ادیوس نباشه پس موقع خرید حتما ورژن ادیوست رو به فروشنده بگو تا ورژن قدیمی بهت نده ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا