چند تا اسكريپت بسيار مهم (كليك كنيد)

download73

New Member
سلام خسته نباشيد. ببخشيد اين سومين باري است كه پست مي دهم. مرا ببخشيد.

لطفا جواب من را بدهيد.
1. من يك هاست با دامين دارم. حالا مي خواهم يك سيستم مثل بلاگفا يا نيك بلاگ nikblog.com نصب كنم. يعني مي خواهم ساب دومين درست كنه. خيلي ها بلاگ هاستر و پلاگ رو معرفي كردند ولي هر كردوم يك مشكل داشتند. به جز اين دو تا لطفا يك سيستم معرفي كنيد كه ساب دومين بده.

2. اسكريپت سايت پرشين گيگ و پارسااسپيس رو هم مي خواهم(البته به جز اوني كه تو پرشين اسكريپت هست)

تو رو خدا اگه مي دونيد جواب بديد.

MJ Rayaneh

Well-Known Member
با سلام
من يك هاست با دامين دارم. حالا مي خواهم يك سيستم مثل بلاگفا يا نيك بلاگ nikblog.com نصب كنم. يعني مي خواهم ساب دومين درست كنه. خيلي ها بلاگ هاستر و پلاگ رو معرفي كردند ولي هر كردوم يك مشكل داشتند. به جز اين دو تا لطفا يك سيستم معرفي كنيد كه ساب دومين بده.
برای این کار میتونید از سیستم وبلاگدهی وردپرس استفاده کنید که ساب دامین هم خودش میسازه.
اسكريپت سايت پرشين گيگ و پارسااسپيس رو هم مي خواهم(البته به جز اوني كه تو پرشين اسكريپت هست)
به جز پرشین اسکریپت این سایت هم هست: www.p30vel.ir
موفق باشید.

آخرین ویرایش:

abbas_m367

Banned
. اسكريپت سايت پرشين گيگ و پارسااسپيس رو هم مي خواهم(البته به جز اوني كه تو پرشين اسكريپت هست)
ممنون ! منم این سیستم رو لازم دارم !
یک سیستم خیلی ساده ! میخوام باش تو نت بترکونم ! یعنی تقریبا 1ترابایت به هر ایرانی بدم !!!!
اگه دعوت نامه ای باشه ممنون میشم !

p8tir

Member
سلام خسته نباشيد. ببخشيد اين سومين باري است كه پست مي دهم. مرا ببخشيد.

لطفا جواب من را بدهيد.
1. من يك هاست با دامين دارم. حالا مي خواهم يك سيستم مثل بلاگفا يا نيك بلاگ nikblog.com نصب كنم. يعني مي خواهم ساب دومين درست كنه. خيلي ها بلاگ هاستر و پلاگ رو معرفي كردند ولي هر كردوم يك مشكل داشتند. به جز اين دو تا لطفا يك سيستم معرفي كنيد كه ساب دومين بده.

2. اسكريپت سايت پرشين گيگ و پارسااسپيس رو هم مي خواهم(البته به جز اوني كه تو پرشين اسكريپت هست)

تو رو خدا اگه مي دونيد جواب بديد.
سلام دوست عزیز
من سیستم سایت بلاگفا رو دارم اگه خواستی با شماره تلفن من تماس بگیر
هر امکاناتی که هم بخوایی برات اضافه میکنم
با 20 قالب اختصاصی
با امکان ترجمه قالب کلیه سیستم های بلاگدهی
اگه خواستی زنگ بزن دمو بدم بهت
البته قیمتش گرونه
09373803377
09382040175
سید محمود ابوترابی

Reza-GK

Member
ببخشید یه سوال ولی میدونم جاش اینجا نیست.
ساب دومین یعنی چی؟

دومین یعنی این: majidonline.com
ساب دومین یعنی این: forum.majidonline.com
به جای اینکه اینجوری باشه: majidonline.com/forum می شه اینجوری forum.majidonline.com میاد پست سرش قرار می گیره.

جدیدترین ارسال ها

بالا