چند تا از کارام که ندیدید digital painting

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
فروغ عزیز خیلی خوش اومدی. لطفا برای درخواستتون اول جستجو کنید و اگر چیزی پیدا نکردید تو یه تاپیک جداگانه درخواستتون رو معرفی کنید.

این سایت اتفاقا انجمن صفحه ارایی هم داره که شما میتونی از اینجا وارد این انجمن بشی.

موفق باشی
سارا

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
كارهاي خيلي قشنگي هستش ولي تنها عيبي كه داره اينه كه عكس‌ها رو به صورت tumb‌ نذاشتي .

تا بعد...!

GOLDSYS

New Member
dark.designer مرسی ... اینا که با vue نیستن که ... vue فقط فضا سازی هستش و 3d هم هستش ... اصلا برای کارهای فضا سازی کار میشه مثل درخت و طبیعت ...
بابا استاد چیه ... خدایی خودمو هیچی نمیدونم ... پیش اساتید دنیا هیچم ... هیچ ...
zahra خانم بسیار بسیار متشکرم ... :wink:
دلتون بسوزه من cd شو دارم ... vue رو میگم ...

من هزار سال پیش VUE 5 INFINITE رو کار میکردم
ولی پارسال فهمیدم MAYA یه چیز دیگست
اینه قدرت زندگی

MUSE

Member
واقعا عالی ولی تا انمیشن نشه ما از دنیا عقبیم
یک frame رندر کردن جز گول زدن خودمون فایده نداره
سعی کنید انمیشن بسازید نه عکس با همه
بچه های سایت هستم

GFX Master

دوست عزیز این حرف رو نزنید. کی گفته رندر کردن عکس یعنی عقب بودن از دنیا؟! الان تو خیلی از کمپانیهای بزرگ ساخت انیمیشن خیلی از کاراشون رو فقط بصورت یه عکس رندر میگیرن. براتون یه مثال میزنم تا منظورم رو متوجه بشین.

تو کارتون انیمیشنی cars که هنوز البته اکران نشده و اگر اکران بشه مطمئنا یه تحول بزرگ تو انیمیشن دنیا بوجود میاره عمل رندر صحنه ها رو اینطوری انجام میدن که یکبار پس زمینه طرح رو که بصورت ثابت هست (البته در صحنه هایی از فیلم که بک گراند ثابته) رندر میگیرن و یکبار هم کاراکتر متحرک رو. البته با این وجود رندر کردن قسمت متحرک هم اونطوری که سازنده های فیلم گفتن حدود 18 ساعت برای هر فریم شده اونم با اون سیستمهای قوی. به هر حال موضوع رندر گرفتن از یه صحنه ثابت اصلا ایرادی نداره.

یا تو فیلم کینگ کنگ خیلی از صحنه های فیلم صحنه های سه بعدی بود مثل کوههایی که دور از صحنه بودن و البته ثابت هم بودن. اونا هم جزو رندرهای ثابت هستن.

mpourebadi

Member
احسان جان واقعا خیلی از کارات لذت بردم.
و این که خیلی خوشحالتر از این که همچین کسانی تو مجید داریم تا براشون شاگردی کنیم.
واقعا معنی گرافیک رو باید از کارهای شما فهمید.
کوچیکت
مهدی.

GFX Master

خواهش قابلی نداشت. ایشالا احسان هم برمیگرده و دوباره کاراشو میبینیم.

موفق باشید
سارا

GFX Master

حرفتان را قبول دارم ولی پس چرا انمیشن های ما اینقدر سطح پایین است؟

خوب این بیشتر مربوط به امکانات میشه. الان چند تا از بهترین و مهمترین انیمیشن سازهای کمپانیهای بزرگ ایرانی هستن. ولی خوب امکاناتی که اونا در اختیار دارن با امکانات گرافیستها و انیماتورهای ایرانی زمین تا زیرزمین فرقشه!

سیستمها و نرم افزارها و کلا لوازمی که اونا دارن و ایرانیها ندارن وگرنه باور کن شناگرای قابلی تو همین ایران هم پیدا میشه.

واقعا از همتون ممنونم ...
من یه چند روزی نبودم به دلیلی که خودتون میدونید (بیماری)
برا همین شرمندم که دیر جواب میدم ...
خدا رو شکر حالم بهتره ...
چون به یکی از آرزوهام رسیدم ...
حالا اون چی بود ... رسیدن به طبیعت ...
من از بچه گی آرزو داشتح وقتی میریم مسافرت یا وسط راه یا وقتی به مقصد میرسیم برم بالای کوه ... مخصوصا وسطای راه پیاده بشمو برم اون دور دورا اون کوهای دور اون دشتای وسیع اون کویر های بزرگ یا حتی جنگل ... من به این آرزوم رسیدم دل رو زدم به دریا و بدون ترس از هیچی(مار شغال دزد) رفتم ... به این سفر نیاز داشتم ...
خوب بگذریم ...
خیلی خوبه که این بحث انیمیشن رو خودتون حلش کردید ... اگر نیاز به توضیح بیشتر بود بگید .

aram145

New Member
نسبت به آخرین باری که من یکی از کارات رو دیدم خیلی پیشرفت کردی!

NabiKAZ

Well-Known Member
من باورم نمیشه تو این کارها از عکس آماده استفاده نشده باشه !
واقعا زیباست !

فقط قضیه اینکه مجید اونا رو چسبونده بالای سایت چیه رو نمیدونم !

جدیدترین ارسال ها

بالا