چند تا از کارام که ندیدید digital painting

سلام به همه ...:oops:
آقا گفتیم اینا رم بزاریم ببینیم چی میشه ...
اینا یه 3 یا 4 تاش جدیده بقیه کارای اولیه منه ... که جزو اولین کارام تو digital painting حساب میشه ...
اینو طراحیش رو داشتم فقط رنگش کردم و اون بردر ها و پرنده رو اضافه کردم ...
iranian-lady.jpg

این با painter کار شده که صورت زنه رو از گذاشتم زیر دستم و از روی اون صورتشو کشیدم ... از روی شعر بر زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت
hafez.jpg

با این یکی خودم کلی حال میکنم کلش کشیده شده تو painter &photoshop هیچ عکسی استفاده نشده با concept این خیلی کیف میکنم (چه از خود راضی)

prisoner.jpg

ای بابا این از دستم در رفت ای شیطون ... اسکیسه همون کمتر از 1 ساعتی ها ... چند تا دیگه بودنا ولی نمیشد دیگه ...:cool:
میدونید که نمیشه ...:twisted:
sketch2.jpg

اینم painter هستش ... مفهومش خیلی غم انگیزه ...آدم گریش میگیره ... دل خودم سوخت برای اون معلول که خود کشی کرده ... چاره دیگه ای نداشت ... تو جامعه جایی دیگه نداشت ... واقعا متاسفم ...

suicide.jpg

اینام دیدم گالری 3d ندارین همینجا گذاشتم ... یه فضای تخیلی ایرانی ... با max کار شده ... داغه داغه همین امروز تموم شد ... نور و سایه ها تو photoshop هستش ...

iranian-interior3.jpg

اینم یه نما دیگه که قبلا درستش کرده بودم
iranian-interior.jpg

اینم با مایا و painter هستش ...
spirit-food.jpg

اینم یه detail از همین کار ...
بیشتر کارام رزولوشن بالا هستن ولی برای اینکه میدونم سرعت شما چقدره میارم پایین
spirit-food-detail2.jpg

اینم با مایا و painter حدود 1 سال پیش کار کردم
Homa-s.jpg

اینم یه matte painting
که اولین matte painting من بودش 4 ماه پیش ...
matt-painting_dragon.jpg

خوبok
فک کنم تموم شد دیگه ...
البته بازم بودا ولی دیگه بهتون رحم کردم ... میدونم الان چه عذابی رو برای باز کردنشون متحمل شدید ...
شرمنده ...
:oops:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی خوب کار شدن مثل بقیه کارات.

نوردهی و سایه هاشون هم خیلی خوبن.

موفق باشی
سارا

mostafa_cs

Well-Known Member
کارهای شما اینقدر زیباست که آدم دوست داره چاپ کنه بزنه به دیوار اتاق!
اما ای کاش منم میتونستم یاد بگیرم!
موفق باشید...

gmax.gif

بابا ... ای بابا ... خجالت میدینا ...
خیلی ممنون ...:oops:
graphmax کار کنی میتونی ... سخت نیست ...
cold خیلی ممنون

dark.designer

Active Member
احسان میگم استاد مایی باور نمیکنی ها ...
ببین این کارات با vue کار میکنی ؟
اگه میشه درباره این برنامه کمی توضیح بده آخه من نمیتونم بیشتر از این صبر کنم تازه 10 ساعت از دانلودش مونده :)

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ا
اگه میشه درباره این برنامه کمی توضیح بده آخه من نمیتونم بیشتر از این صبر کنم تازه 10 ساعت از دانلودش مونده :)

مگه لینک دانلودش رو پیدا کردین؟!!!!! بی معرفتین شماها چقدر خوب به ما هم بگین دیگه!!!

SH_ZAHRA

Member
تو خود سايتش لينك دانلودش هست ولي زمان ميبره من وسطاش بستمش ...

dark.designer مرسی ... اینا که با vue نیستن که ... vue فقط فضا سازی هستش و 3d هم هستش ... اصلا برای کارهای فضا سازی کار میشه مثل درخت و طبیعت ...
بابا استاد چیه ... خدایی خودمو هیچی نمیدونم ... پیش اساتید دنیا هیچم ... هیچ ...
zahra خانم بسیار بسیار متشکرم ... :wink:
دلتون بسوزه من cd شو دارم ... vue رو میگم ...

dark.designer

Active Member
احسان برا من پز میدی ؟ دانلود تموم شد بالاخره یه سی دی البته اون 5.5 دانلود نشد 5 رو گرفتم فعلا راستی 6 هم اومده که دیگه عمرا دست من و تو برسه.
263.gif

foroogh

New Member
tavajo: :tavajo: :tavajo: :tavajo: :tavajo

سلام .من تازه عضو اين سايت شدم براي كسب بيشتر اطلاعات در مورد صفه آرايي . از شما خواهش دارم اگر اطلاعاتي در مورد اين موضوع دادريد با شرح خيلي ساذه براي من ايميل كنيد .آيدي من fooroogh_2005 است .

جدیدترین ارسال ها

بالا