چند تا از طرح هاي من

arvinsoft

New Member
آخرین ویرایش:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
نه خیر.
هیچ هم خراب نیستن.
خیلی خوب کار میکنند.
اون هم با سرعت بالا!

MJ Rayaneh

Well-Known Member
آقا این طرحات خوب و زیبا هستن مخصوصا آخریش.
74.gif

برات آرزوی موفقیت دارم.

mostafa_cs

Well-Known Member
معذرت میخوام من دفعه اول که کلیک کردم درست لود نکرد فکر کردم لینکها خرابه!

کار اول زیاد قشنگ نیست و رنگبندی ها متناسب با همدیگه نیستن در ضمن اون نوشته وسط پروانه هم خیلی بد شکل شده!
کار دوم هم اشکالات مشابه کار اول رو داره و رنگبندیها و نوع نوشته ها خیلی قشنگ نشده یه نکته ی دیگه هم بگم که شما میتونستی به جای پترنی که در پروانه استفاده کردی از یک افکت ملایم و زیبا استفاده کنیدو در استفاده از پترن ها سعی کنید اونها رو محو تر کنید!
کار سوم نسبت به قبلی ها بهتر شده ولی بازهم اشکالات کارهای قبلی توش دیده میشه نوشته ی مجید آنلاین هم که غلط نوشته شده و این نشون میده شما کارهاتون رو بی دقت انجام دادید و اگه یکمی بیشتر روش کار میکردید میتونستید طرحهای زیباتری رو خلق کنید یا به جای اینکه سه تا طرح بذارید یه طرح خیلی خوب میزدید.
در کل این سه تا کار از لحاظ رنگبندی ،هماهنگی اجزا و استفاده از استایل ها ضعف داره!
البته ببخشید من پام رو تو کفش اساتید این سایت میکنم و این نظرات رو میدم چون من عددی نیستم که بخوام نظر بدم ولی به عنوان یک بیننده معمولی نظراتم رو گفتم!
موفق باشید...

amin3soot

Member
منهم با graphmax موافقم
البته نمی خوام از کارات ایراد بگیرم
دوست میگه بزار بهش بگم ولی دشمن میگه بزار بهش برسه

cold

Member
کارهای زیبایی هستن . کم کم دارین پیشرفت میکنین . سعی کنین افکت های جالب تر رو هم امتحان کنین .
در ضمن همیشه قشنگی یه طرح به رنگ و وارنگ بودن اون نیست . میتونین با افکت ها و استایل های ساده تر هم طرح های زیبایی خلق کنین .

موفق باشین . :)

جدیدترین ارسال ها

بالا