Fa چندین فایل در کنار هم

0senjed0

Member
من یه پروژ دارم شامل یک فلش هست که خودش تشکیل شده از چند فلش و اینکه عکسهاش از توی یک فایل xml خونده میشه
در نهایت پروژه ار روی یک فایل فلش exe دیده میشه و همه اینا باید کنار هم باشن تا پروژه کامل دیده بشه
من تو مولتی مدیا بیلدر می تونم یک فلش رو به تنهایی بذارم و فایل خروجی بگیرم اما این مورد رو اول اینکه نمی تونم همه ایت فایلها رو کنار هم بذارم
و یک فایل تکی از توش در بیارم و دوم اینکه نمی تونم exe رو هم حتی ازش استفاده کنم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
خب فایل فلش اصلی، بقیه ی فایل ها رو از کجا لود می کنه، اگر طوری کدنویسی کردید که فایل ها ی فلش رو از کنار خودش لود کنه، خب همه ی فایل ها رو تو یه فولدر کنار هم بزارید.
متوجه نمیشم که مشکل دقیقاً چی هست.

0senjed0

Member
خب فایل فلش اصلی، بقیه ی فایل ها رو از کجا لود می کنه، اگر طوری کدنویسی کردید که فایل ها ی فلش رو از کنار خودش لود کنه، خب همه ی فایل ها رو تو یه فولدر کنار هم بزارید.
متوجه نمیشم که مشکل دقیقاً چی هست.

همه توی یک فولدر بغل دست هم هستند ولی فایها فلش عکسهاش رو از توی یک فایل xml می خونه مشکل بر سره اینه
حالا توی هر نرم افزار مولتی مدیا ولی فلش رو می ذاریم توی مولتی مدیا دیگه مولتی مدیاهه خودش نمی فهمه که مابقی فایلها چی هستند و از کجا لود میشن

nevercom

فرض کنید این فایل فلش رو توسط یک مرورگر مثل فایرفاکس اجرا می کنید، فایل های دیگه و فایل xml و عکس ها باید کجا ذخیره شده باشن ؟
چون بنظرم اگر اگر همه ی فایل ها همونجایی باشن فایل فلش توقع داره، نباید مشکلی بوجود بیاد

0senjed0

Member
فرض کنید این فایل فلش رو توسط یک مرورگر مثل فایرفاکس اجرا می کنید، فایل های دیگه و فایل xml و عکس ها باید کجا ذخیره شده باشن ؟
چون بنظرم اگر اگر همه ی فایل ها همونجایی باشن فایل فلش توقع داره، نباید مشکلی بوجود بیاد

توی مرورگر مشکلی نیست
فایلهای xml و سایر فایلها در دایرکتوری جدا هستند
lمثلا من tets.swf رو اجرا می کنم
عکسهای این test.swf از فایل xml در gallery.xml خونده میشه و اینکه خود اون فایل xml عکسهاش در دایرکتوری gallery هست که مثلا 5 تا عکس توش هست
حالا تو مولتی مدیا بیلدر یا سایر نرم افزارها کافیه من یک فلش رو import کنم توی مولتی مدیا بیلدر و فایل .exe که ساخته شد خودش میره از توی گالری عکس رو می خونه ؟
ولی اگر اینجوریه که نمی خونه !

nevercom

باید فایل ها رو دید تا بشه بررسیش کرد، چون شخصاً با فایل های فلش زیاد کار نکردم (در چند مورد خاص که همشون یک فایل فلش معمولی بودن بدون وابستگی به فایل های دیگه) نمیتونم نظر قطعی بدم، اما گمان می کنم اینکه فایل فلشی که لود کردیم بتونه با فایل های دیگه ارتباط برقرار کنه در mmb میسر هست.
اگه یک نمونه از همچین فایلی ارائه بدید میشه فهمید مشکل از کجاست.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
توی مرورگر مشکلی نیست
فایلهای xml و سایر فایلها در دایرکتوری جدا هستند
lمثلا من tets.swf رو اجرا می کنم
عکسهای این test.swf از فایل xml در gallery.xml خونده میشه و اینکه خود اون فایل xml عکسهاش در دایرکتوری gallery هست که مثلا 5 تا عکس توش هست
حالا تو مولتی مدیا بیلدر یا سایر نرم افزارها کافیه من یک فلش رو import کنم توی مولتی مدیا بیلدر و فایل .exe که ساخته شد خودش میره از توی گالری عکس رو می خونه ؟
ولی اگر اینجوریه که نمی خونه !

دوست عزيز

آيا فايل فلش شما همون فايلي هست كه از طريق فايل xml خودش فايلهاي عكس رو ميخونه ؟ يا اين فايل فلش درون خودش فلش ديگه‌اي رو فراخواني ميكنه تا اون از طريق xml تصاوير رو بخونه و اجرا كنه ؟

با توجه به نكته‌اي كه تو پست اولتون گفته بوديد : «من یه پروژ دارم شامل یک فلش هست که خودش تشکیل شده از چند فلش و اینکه عکسهاش از توی یک فایل xml خونده میشه»

حدس ميزنم شما فايلهاي فلش رو براي دسته بندي درون پوشه‌‌هايي قرار ميدين كه اين پوشه‌ها در فايل xml مربوط به فراخواني تصاوير اعمال نشده و اين باعث عدم نمايش فايلهاتون ميشه

لطفا در صورت امكان سورس فايلتون رو اينجا قرار بديد تا بشه بهتر بررسي كرد.

جدیدترین ارسال ها

بالا