Fa چندین سوال راجع به پلاگین sql

michelangelo

Well-Known Member
من یک دفترچه ی تلفن ساخته ام و در دو چیز مشکل دارم.
1- در نحوه ی کد دهی برای ویرایش
2- نحوه ی کد دهی برای نمایش
اگر یه کوچولو کمک کنید ممنون میشم :)

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
من یک دفترچه ی تلفن ساخته ام و در دو چیز مشکل دارم.
1- در نحوه ی کد دهی برای ویرایش
2- نحوه ی کد دهی برای نمایش
اگر یه کوچولو کمک کنید ممنون میشم :)

به خدا من موندم چی بگم؟

بابا مگه تو انجمن شما این عنوان های اموزشی رو نمیبینید جواب همه سوالات اینجاس

آموزش قدم به قدم پلاگين SQLite

آموزش استفاده از کد های کاربردی SQL در پروژه ها با پلاگین SQLite1.1

نمونه مثالي کامل در مورد کار با پلاگين SQLite 1.1

دوستان با این کاراشون نشون میدن که زحمت هایی که من و بقیه دوستان که اومدیم و وقتمون رو گذاشتیم و اینجور اموزش ها رو دادیدم براشون مهم نبوده :mad:

در صورتی که اگه برای پیدا کردن جواب سوالاتشون به این تاپیک ها مراجعه کنن کمتر از چند دیقه به جوابشون خواهند رسید.

اگه اشتباه میگم و بد میگم دوستان بگن که من اشتباه میکنم و بد میگم؟

michelangelo

Well-Known Member

دست شما دردنکنه

من همه ی آموزش هایی که شما داده بودید رو دیدم.از اون موقع که شما تاپیک نمونه مثالي کامل در مورد کار با پلاگين SQLite 1.1 رو ایجاد کردید.
من همه ی آموزش هارو چک کردم ولی من سوالمو بد مطرح کردم.منم جای آقا محمود بودم بدتر از اینا رو میگفتم
من منظورم مشکل با برنامه ی M30 Generate Database V 1.1 بود که دقیق نمیدونستم بفهمم که چی میگه.
من توی بخش مشکلات انجمن هم مطرح کردم که جست و جو برام کار نمیکنه ولی با این حال همه ی انجمن رو گشتم.:cry:
حالا اگر اجازه میدی سوالمو مطرح کنم.

MahmoodM30

دست شما دردنکنه

من همه ی آموزش هایی که شما داده بودید رو دیدم.از اون موقع که شما تاپیک نمونه مثالي کامل در مورد کار با پلاگين SQLite 1.1 رو ایجاد کردید.
من همه ی آموزش هارو چک کردم ولی من سوالمو بد مطرح کردم.منم جای آقا محمود بودم بدتر از اینا رو میگفتم
من منظورم مشکل با برنامه ی M30 Generate Database V 1.1 بود که دقیق نمیدونستم بفهمم که چی میگه.
من توی بخش مشکلات انجمن هم مطرح کردم که جست و جو برام کار نمیکنه ولی با این حال همه ی انجمن رو گشتم.:cry:
حالا اگر اجازه میدی سوالمو مطرح کنم.

فکر نکنم منظورتون مشکل با برنامه M30 Generate Database V 1.1 بوده باشه چون اگه اینطور بود یه عنوان مناسب و یا سوالاتی در مورد برنامه مطرح میکردید نه اینکه بگید دفترچه تلفن میسازید و با فلان قسمتش مشکل دارید .....

درضمن شما که میگید از من راجع برنامه پرسیدید ، من جوابتون رو دادم و شما گفتید حل شد پس نیازی نبود که بگید نفهمیدید من چی میگم مگه من چجور براتون توضیح دادم ؟ عربی یا انگلیسی

درضمن برای یافت مباحث

نیازی به جستوجوی خاصی هم نیست چون همشون در صفحه اصلیهستن و تاپیک مهم اند

quantom

Member
ب

دوستان با این کاراشون نشون میدن که زحمت هایی که من و بقیه دوستان که اومدیم و وقتمون رو گذاشتیم و اینجور اموزش ها رو دادیدم براشون مهم نبوده :mad:

در صورتی که اگه برای پیدا کردن جواب سوالاتشون به این تاپیک ها مراجعه کنن کمتر از چند دیقه به جوابشون خواهند رسید.

اگه اشتباه میگم و بد میگم دوستان بگن که من اشتباه میکنم و بد میگم؟

در اينكه خيلي زحمت كشيديد هيچكس شك نداره و همه ممنونيم . اما من تصور مي كنم مطالب براي افراد مبتدي
بيان نشده و مشكل هم همين جاست . اگه يكي از دوستان با اين تصور كه براي يك فرد تازه كار و نا آشنا به جزئيات،
مطلب بنويسه مشكل خيلي ها بر طرف مي شه .اين سوالات هم براي اينه كه در اين حدي كه بيان شده متوجه مطلب نشده اند .
با تشكر

silvercover

کاربر متخصص
در اينكه خيلي زحمت كشيديد هيچكس شك نداره و همه ممنونيم . اما من تصور مي كنم مطالب براي افراد مبتدي
بيان نشده و مشكل هم همين جاست . اگه يكي از دوستان با اين تصور كه براي يك فرد تازه كار و نا آشنا به جزئيات،
مطلب بنويسه مشكل خيلي ها بر طرف مي شه .اين سوالات هم براي اينه كه در اين حدي كه بيان شده متوجه مطلب نشده اند .
با تشكر

مخالفم. به چند دلیل:

- اول اینکه مباحث مربوط به دیتا بیس در ساده ترین حالت نیاز به کاربر غیر مبتدی (از آشنا گرفته تا حرفه ای) داره.
- دوم اینکه مشکل از تنبلی و هراس افراد از یادگیری و وقت گذاشتن هست. چون با حجم زیادی روبرو می شن خیال می کنن غیر ممکن هست.
- سوم اینکه بنده مطالب آموزشی رو مرور کردم و کاملا برای یک فرد تازه کار هم می تونه گره گشا باشه.

MahmoodM30

بيان نشده و مشكل هم همين جاست .

اصلا موافق نیستم و باید بگم که انصاف نیست این حرف رو در مورد حالا من هیچ ولی بقیه دوستان بگید

شما اگه به آموزش قدم به قدم پلاگین SQLite برین و ببینید میفهمید که جناب evil_gates عزیز از صفر

توضیح دادن همه چی رو حتی از تصاویر هم برای آموزش استفاده کردن که همه بتونن راحتر یاد بگیرین

بعدش من نرم افزاری رو ارائه کردم که همه کارها رو راحت کرده بود و کد ها رو اماده تولید میکرد بعدش

نمونه مثالی کامل گذاشتم و بعدشم یه اموزش برای استفاده از کدهای اس کیو ال که اگه دقت کرده

باشین یه فرد مبتدی هم میتونه با اون ها کار کنه و مطالب رو یاد بگیره حالا شما میگید برای افراد مبتدی

نیست به قول حامد عزیز بیستر این حرفها به خاطر تنبلی و هراس افراد از یادگیری و وقت گذاشتن هست

یعنی همه خودشون یه پا ماهیگیرن ولی دوست دارن یکی ماهی رو براشون بگیره و بده خدمتشون ولی

نه دوست من کسی حاضر نمیشه اینکارو بکنه

اینم بگم که من و بقیه دوستانی هم که اینجا فعالیت میکنیم اینو برای خودمون یه نوع وظیفه میدونیم

و میخواییم به دوستان دیگه کمک کنیم چون قبلا همین کار ها رو مدیران و دوستان قدیمی انجمن در حق ما کردن

و حالا نوبت ما هاست که جواب زحمتاشون رو بدیم

و از همینجا از همشون تشکر میکنم

اگه يكي از دوستان با اين تصور كه براي يك فرد تازه كار و نا آشنا به جزئيات،
با تشكر

اینم بدونید که همه دوستان توی اموزش دادن همه جوانب رو میسنجن بعد آموزش میدن پس جای هیچ چیزی باقی نمیمونه

آخرین ویرایش:

reza zareie

Active Member
مخالفم. به چند دلیل:

- اول اینکه مباحث مربوط به دیتا بیس در ساده ترین حالت نیاز به کاربر غیر مبتدی (از آشنا گرفته تا حرفه ای) داره.
- دوم اینکه مشکل از تنبلی و هراس افراد از یادگیری و وقت گذاشتن هست. چون با حجم زیادی روبرو می شن خیال می کنن غیر ممکن هست.
- سوم اینکه بنده مطالب آموزشی رو مرور کردم و کاملا برای یک فرد تازه کار هم می تونه گره گشا باشه.
كاملا موافقم چون من خودمم يه زمان اصلا حوصله نداشتم مطالبو مرور كنم چون فكر مي كردم مطالب خيلي آدمو سردرگم ميكنه ولي با كمي
حوصله تونستم خيلي چيزا رو همينجا ياد بگيرم و سوالهايي رو هم كه داشتم از دوستاي خوبم تو انجمن پرسيدم و جوابم گرفتم . حالا شما انتظار داري يه شبه همه چيز رو ياد بگيري به نظر من شما بايد اول قشنگ مرحله به مرحله آموزش رو بخونيد اگرهم سوالي براتون
پيش اومد بپرسين شك نكنيد دوستان در پاسخگويي به شما دريغ نمي كنن

morgh66

Member
با تشکر از زحمات شما دوستان عزیز.من یه سوال داشتم....نه چندتا سوال دشتم.
-اول اینکه هیشکی در مورد پلاگین ListView مطلب آموزشی نداره.یا سایتی نیست که بتونم دستورات و توابع پلاگین رو توش پیدا کنم...
خواهشا درمورد مثالهای سایت نگین که همه اش رو دیدم و اندکی فهمیدم.اما می خوام بیشتر بدونم.آخه یکی از دوستان از پلاگین 1.6 استفاده کرده و اون یکی از 2.3 ولی دستوراتی که به پلاگین ارسال شده من رو گیج کرده.البته نه اونقدر که نفهمم چی به چی شده.در واقع می خوام مرجعی باشه که کل توابع و تنظیمات پلاگین توش باشه...
-دوما من یه برنامه ی کتبخانه دارم که می خوام توی این برنامه کاربر دوتا انتخاب بر اساس موضوع و نام کتاب داشته باشه و طریقه ی کارش به اینصورت باشه که کار بر بتونه به لیست موضوعات موضوعی رو اضافه کنه و بعد از اون یه بانک اطلاعاتی ایجاد بشه که کتابهاش رو به داخل اون وارد کنه.و هرموقع خواست بتونه با انتخاب موضوعی کتابهای مربوط به اون موضوع را که خودش وارد کرده رو ببینه و هر کدوم رو خواست انتخاب کنه.یعنی در اصل می خوام داخل یه بانک اطلاعاتی هر وقت که کاربر خواست چندین جدول درست کنم و اطلاعاتم رو به اون بفرستم و از اون بگیرم.... آیا میشه با SQL این کار رو کرد یا اگه از ListBox استفاده کنم راحت تر هستم؟
-سوما مشکل با فارسی داخل پلاگین دارم که دوستان گفتن حل شده اما من بازم مشکل درهم ریختگی کلمات فارسی رو دارم...آیا کار خاصی باید انجام بدم یا مشکل از پلاگینه.
-چهارما میتونم با یه برنامه ی دیگه بانک اطلاعاتی درست کنم بعد با پلاگین به جدول ها دسترسی داشته باشم یعنی از داخل خود مالتی مدیا این کار رو نکنم...

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

با تشکر از زحمات شما دوستان عزیز.من یه سوال داشتم....نه چندتا سوال دشتم.
-اول اینکه هیشکی در مورد پلاگین ListView مطلب آموزشی نداره.یا سایتی نیست که بتونم دستورات و توابع پلاگین رو توش پیدا کنم...
خواهشا درمورد مثالهای سایت نگین که همه اش رو دیدم و اندکی فهمیدم.اما می خوام بیشتر بدونم.آخه یکی از دوستان از پلاگین 1.6 استفاده کرده و اون یکی از 2.3 ولی دستوراتی که به پلاگین ارسال شده من رو گیج کرده.البته نه اونقدر که نفهمم چی به چی شده.در واقع می خوام مرجعی باشه که کل توابع و تنظیمات پلاگین توش باشه...
اگه منظورتون پلاگین UO-ListView هست که باید بگم نیازی به اموزش نیست که خودش کنارش یه

Demo داره که از همه قابلیت هاش توش استفاده کرده که شما میتونید با کمک اون قسمت های

مورد نظرتون رو توی برنامتون پیاده کنید.

در ضمن این تاپیک نمونه مثالي کامل در مورد کار با پلاگين SQLite 1.1 رو ببینید و نمونه رو دانلود کنید

من توش از این پلاگین برای نمایش دادن اطلاعات دیتابیس استفاده کردم و مطمئن باشید بهتون کمک میکنه.

-دوما من یه برنامه ی کتبخانه دارم که می خوام توی این برنامه کاربر دوتا انتخاب بر اساس موضوع و نام کتاب داشته باشه و طریقه ی کارش به اینصورت باشه که کار بر بتونه به لیست موضوعات موضوعی رو اضافه کنه و بعد از اون یه بانک اطلاعاتی ایجاد بشه که کتابهاش رو به داخل اون وارد کنه.و هرموقع خواست بتونه با انتخاب موضوعی کتابهای مربوط به اون موضوع را که خودش وارد کرده رو ببینه و هر کدوم رو خواست انتخاب کنه.یعنی در اصل می خوام داخل یه بانک اطلاعاتی هر وقت که کاربر خواست چندین جدول درست کنم و اطلاعاتم رو به اون بفرستم و از اون بگیرم.... آیا میشه با SQL این کار رو کرد یا اگه از ListBox استفاده کنم راحت تر هستم؟
برای این سوالتون هم بازم این تاپیک رو نمونه مثالي کامل در مورد کار با پلاگين SQLite 1.1 ببینید بعد
اگه مشکلی بود بپرسید تا جوابتون رو بدم.

-سوما مشکل با فارسی داخل پلاگین دارم که دوستان گفتن حل شده اما من بازم مشکل درهم ریختگی کلمات فارسی رو دارم...آیا کار خاصی باید انجام بدم یا مشکل از پلاگینه.
نه ایراد و مشکل از پلاگین نیست من خودم خیلی وقته استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم

فکر کنم شما زبان فارسی رو روسیستمتون نصب نکردید برای همین این مشکل رو دارید.

-چهارما میتونم با یه برنامه ی دیگه بانک اطلاعاتی درست کنم بعد با پلاگین به جدول ها دسترسی داشته باشم یعنی از داخل خود مالتی مدیا این کار رو نکنم...

بله میتونید ولی بهتره برای ایجاد بانک اطلاعاتی از برنامه M30 Generate List View Code V 1.0 + M30 Generate Database V 1.1

استفاده کنید که کدهای مربوط به ثبت ، ویرایش ، حذف و جستوجو و نمایش اطلاعات در ListView رو

آماده براتون تولید میکنه.

morgh66

Member
سلام...
من با MMB به SQL کد ایجاد جدول رو فرستادم که به درستی ایجاد شد و چند هفته به درستی کار کرد.اما امروز وقتی می خوام داخل همون برنامه از داخل MMB جدول درست کنم این ارور رو به من میده:
no such table:Table1
قبل از ایجاد جدول تمام جدولهای داخل بانک اطلاعاتیم رو پاک کردم...و حتی یک بار برنامه رو قبل از این مشکل باز کردم و جدول ایجاد کردم و بعد از باز و بسته کردن این مشکل پیش اومد...
تنها کاری که قبل از این پیغام کردم این بود که به کد ایجاد جدولم یه خط فاصله اضافه کردم و بعد پاکش کردم یعنی کد هیچ تغییری نکرده.

MahmoodM30

دوست عزیز من بهتون پیشنهاد میکنم در اینجور مواقع از نرم افزار های زیر استفاده کنید که خیلی خوبن

قابلیت های زیادی هم دارن و کار باهاشون هم خیلی راحت و اسونه

SQLiteExpertPro و SQLite Database Browser

morgh66

Member
درست شد...
اشکال از چندتا اسکریپت بود.داخل اسکریپتها از یه متغیر استفاده کرده بودم که با نام یکی از متغیرها داخل اسکریپت جدول همخوانی داشت...
باز نویسیشون کردم درست شد...
ممنون از کمکتون....
در ضمن هنگام تایپ اسکریپت سعی کنید صفحه کلیدتون فارسی نباشه آخه وقتی پرانتز میزارین پرانتزها بعد از بستن پنجره اسکریپت بر عکس میشن و کد به هم میریزه...
تجربه ی امشب من بود...شایدم مشکل از سیستم من باشه..به هر حال خواستم بگم ممکنه این واسه همه پیش نیاد....
مال من که اینجور بود.باقی رو نمیدونم...
:?:
راستی یه سوال:
در ایجاد جدول وجود یه Primary Key در کد اس کیو اجباریه,یا میتونم از اون استفاده نکنم...

و اینکه این قسمت از کدتون رو توی پروژه ی M30 نفهمیدم...میشه یه کم در موردش توضیح بدین.
تا اینجا رو فهمیدم:

کد:
For i=1 To Rows
record$[i] = GetArrayItem(Results$,'#',i)
record$[i] = record$[i] + '|'
For j=1 To 7
field$[j] = GetArrayItem(record$[i],'|',j)
Next j
از اینجا به بعد رو نمیفهمم : مثلا اون آرایه ی Temp از کجا اومد؟
و اینکه آخر این کد شما چه کاری انجام دادید...!!!! و در کجا از اون استفاده کردین...با تشکر​
کد:
str$[i] = field$[1] + '|' + field$[2] + '|' + field$[3] + '|' + field$[4] + '|' + field$[5] + '|' + field$[6] + '|' + field$[7] + '|'
Numberozv$[j] = GetArrayItem(temp$[j],|,7)
Name$[j] = GetArrayItem(temp$[j],|,6)
LName$[j] = GetArrayItem(temp$[j],|,5)
Data$[j] = GetArrayItem(temp$[j],|,4)
Tel$[j] = GetArrayItem(temp$[j],|,3)
Adres$[j] = GetArrayItem(temp$[j],|,2)
Image$[j] = GetArrayItem(temp$[j],|,1)
str$[i] = str$[i] + Image$ + '|' + '|' + Adres$ + '|' + '|' + Tel$ + '|' + '|' + Data$ + '|' + '|' + LName$ + '|' + '|' + Name$ + '|' + '|' + Numberozv$ + '|'
Next i

آخرین ویرایش:

MahmoodM30

با استفاده از دستور GetArrayItem مقدار [record$[i رو بررسی و جدا میکنیم و نتيجه رو تو متغير آرايه اي ديگه اي به نام $field قرار میدیم

بعد هم برای اینکه داده های داخل جدول رو در ستون مربوطش قرار بدیم از کد های پایینش استفاده میکنیم

جدیدترین ارسال ها

بالا