..:::چندتا طرح:::..

neolone

Member
سلام
بچه ها امروز و دیروز هم اینا رو زدم. اون صورتیه برچسب گلاب هستش که چاپ شد . اون دوتای دیگه هم یکیش سربرگه و اون یکی 30x50 هست. البته اطلاعاتشون هنوز کامل نیست.

پیوست ها

• Setaregan.jpg
    Setaregan.jpg
    127.9 کیلوبایت · بازدیدها: 34
  • Setaregan2.jpg
    Setaregan2.jpg
    124.2 کیلوبایت · بازدیدها: 25
  • Golaab2.jpg
    Golaab2.jpg
    124.3 کیلوبایت · بازدیدها: 25

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
!كار گلاب را دوست داشتم ( البته طراحي بازار فرق ميكنه) خوب طراحي شده براي بازار:)
!!سربرگ هم خوب بود ميتونه بهتر هم بشه
!!!با رنگبندي فلورالها و زمينه طرح اولت (كامپيوتر) موافق نيستم!!
در كل زيبا بودن
موقث باشي حبيبي:rose:

hani_99m

Member
سلام دوست عزیز
خسته نباشید کارهاتون هر 3تا خوب شده
اشکالات رو هم دوستان گفتن
موفق باشید

abrisham

Member
کار گلاب زیباست.
سربرگ : معمولا کارهای پاکت , یادداشتی , سربرگ را از دو رنگ برای چاپ استفاده می کنند . کم پیش می آد از چهار رنگ استفاده کنند و شما که کارتون چهار رنگ طراحی شده از چهار رنگ استفاده کامل رو نبردید منظورم نوشته هاست , و فقط از فونت یکان استفاده شده که گاهی استفاده از دو فونت یا خیلی سه فونت باعث زیبایی و تفاوت بین (به طور مثال) تاریخ-پیوست و متن اصلی میشه .
ضمنا فونت تاریخ-پیوست خیلی بزرگ شده که اصلا نیاز نیست اینقدر شاخص باشه و از فونت نازکتر هم استفاده کنید بهتره , مثل زر , یاقوت , میترا و شماره 8 تا 10pt برای تاریخ و پیوست خوبه
موفق باشید.:wink:

boobian

Active Member
طرح هات عالیه
اما به جز طراحی گلاب که یک طرح متفاوته کمی جای کار داره
موفق باشید .

javadmagic

خسته شده دلم از زمونه.
طرحای قشنگی هستن، فقط اون براش یا وکتورهای گل ، خوب جایی قرار نگرفته.

alionline1366

Active Member
کار گلاب جالب شده ولی کارهای دیگه خیلی جای کار داره رنگ بندی و استفاده از اون فلورال ها مشکل داره بیس دیزاین اون دو تا کار برای ستارگان خیلی دلچسب نیست کلا

neolone

Member
مرسی از همه نظرات. دم همه گرم. سعی می کنم تو کارای بعدی جبران کنم. البته خود یارو آخرش اومد کلی کارارو خراب کرد امروز. ولی خب به قول گیلاسی طراحی واسه بازار فرق می کنه. راستی.... یه کاری دارم می کنم ....

جدیدترین ارسال ها

بالا