چندتاسوال دارم کمکم کنید

golroze

New Member
1) درphp من دستورات آپلود فایل را نوشتم اما برای pdf و word آپلودنمی کنه ولی فایلهای عکس وتکست آپلودمی کنه ؟علتش چیست؟
من نوع فایل pdf را application/pdf می گیرم ولی نوع فایل ورد را نمی دونم چی باید بگیرم.
------------------------------------------------------------------------------
2) درphp برای اینکه وقتی روی هرسطرجدول کلیک می کنیم کل آن سطرهایلایت گردد؟ازچه خصوصیتی باید استفاده کنیم
---------------------------------------------------------------------
3) درphp آیا کسی قطعه کد دانلود کردن درphp می دونه؟
من اگربخواهم درسایتی که طراحی می کنم به کاربران امکان دانلودکردن رابدم باید به چه صورت کد بنویسم.

fiachehr

Member
سلام راجع به مورد اول به این دقت کن که حجم فایل هات نباید بالای 2MB باشه شاید به این دلیله که نمی تونی فایل pdf رو upload کنی و گرنه فرقی برای upload فایل ها وجود نداره می تونی با استفاده از httaccess این مفدار رو زیاد کنی

برای مورد دورم زیاد کاری با php نداری باید با کمک java script این کار رو انجام بدی می تونی به ازای onclick و یا onmouseover روی سطر بالا جدول background-color تمام ستون رو تغییر بدی

در مورد موضوع سوم باید بگم که بخش دانلود یک لینک با یه عنوان که با html درست می شه حالا اگه بخواهی یک بخش دانلود درست کنی به بانک هم نیاز داری که آدرس فایلها رو توش ذخیره کنی و بعد لینکها رو توی صفحه ات ایجاد کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا