Fa چنتا سوال درباره اوتوران

im110

Member
سلام
چنتا سوال داشتم :

البته چنتاشون تو اوتوران استفاده نشه بهتره . اینو میدونم ولی گاهی لازمم میشه . با بچفایل میتونم درستش کنم ولی میخوام با خود MMB درس شه .

1) اگه بخوام تو اوتورانم یه دکمه بزارم که وقتی روش کلیک میکنی یه سایت تو اکسپلورر دیفالت ویندوز باز شه باید چیکار کنم ؟

2) اگه بخوام با ران شدن اوتوران Home Page اکسپلورر کاربر عوض شه باید چیکار کنم ؟

3) اگه بخوام وقتی DVD رو از تو DVD Ram در میارم اوتوران بسته نشه تا بتونم از DVD بعدیاستفاده کنم باید چیکار کنیم ؟ به نظره خودم باید اوتوران تو Temp ویندوز کپی شه و از اونجا ران شه . که خوب برای یه اوتوران 10MB این مساله امکان پذیر نیست . میشه یه راهنمایی کنین .

4) چجوری میتونم تو اوتوران تاریخ و ساعت قرار بدم ؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اول از هرچیز توصیه میکنم قبل از هرکاری جستجو کنید برای سوالتون، چون خیلی از سوالها قبلاً بارها و بارها پرسیده شده؛ و اینکه بهتر هست که سوالاتتون رو در مباحث جداگانه مطرح بفرمایید تا دیگرانی که قصد جستجو دارند راحت تر بتونن مباحث رو پیدا کنن

1) اگه بخوام تو اوتورانم یه دکمه بزارم که وقتی روش کلیک میکنی یه سایت تو اکسپلورر دیفالت ویندوز باز شه باید چیکار کنم ؟
کد:
[color=#000090][b]Run[/b][/color]("http:\\www.google.com","")

2) اگه بخوام با ران شدن اوتوران Home Page اکسپلورر کاربر عوض شه باید چیکار کنم ؟
باید رجیستری رو ویرایش کنید، برای اینکار هم از پلاگین ها استفاده کنید، مثل SmallPlugin

4) چجوری میتونم تو اوتوران تاریخ و ساعت قرار بدم ؟
یک شئ Text ایجاد کنید -> روش دابل کلیک کنید -> در کنار قسمتی که نام شئ رو مشخص میکنیم (بالای پنجره) یک فلش هست، رو اون کلیک کنید -> از قسمت Time/Date یکی از گزینه ها رو انتخاب کنید -> برنامه رو اجرا کنید تا نتیجه رو ببینید.

im110

Member
3) اگه بخوام وقتی DVD رو از تو DVD Ram در میارم اوتوران بسته نشه تا بتونم از DVD بعدیاستفاده کنم باید چیکار کنیم ؟ به نظره خودم باید اوتوران تو Temp ویندوز کپی شه و از اونجا ران شه . که خوب برای یه اوتوران 10MB این مساله امکان پذیر نیست . میشه یه راهنمایی کنین .

m javad

کاربر متخصص
شما نیاز نیست کاری بکنی
فایل رو که از رو cd اجرا بکنی و cd رو خارج بکنی ، برنامه بسته نمیشه !!!

hr1510

Active Member
به نظر من چون فایل اتوران شما حجیم شده و به 10 مگ رسیده ، به نظر این طور میاد که تمام اطلاعات سی دی های مورد استفاده رو ، درون یک اتوران جای دادید .

خب حالا میتونید اینطور عمل کنید که با چک کردن مسیر و یا اطلاعات درون سی دی اتوران تشخیص بده که کدوم قسمت باید فعال باشه و کدوم قسمت غیر فعال و به محض مراجعه به قسمت غیر فعال پیغامی مبنی بر درخواست سیدی مربوط به آن قسمت رو نشون بده .

خب اگر در تمام سی دی ها فایل اتورانتون رو که تکمیل شده درون یک ادرس مشترک (مثلا همان روت سیدی) قرار بدید و چون همه اتوران ها یکی هستند من فکر نمیکنم دیگر مشکلی پیش بیاد .

حتی شما میتونید از تکنین چند بخش کردن اتوران درون سی دی ها هم استفاده کنید به مثال پیوستی توجه کنید :

در ضمن چند تا پیشنهاد :
اولا سعی کنید حجم فایل اجرایی پروژه هایتان زیاد نباشد تا از درگیری زیاد با سیستم عامل جلوگیری شود .
دوما اگر نیاز به اتوران حجیم دارید از ترفند هایی مثل چند بخش کردن اتوران و حتی المقدور استفاده اشیای پروژه ،خارج از پروژه برای کاهش حجم اتورا استفاده کنید .

پیوست ها

• Disks.zip
    508.7 کیلوبایت · بازدیدها: 35

im110

Member
ممنون Hr1510
راستش میخوام یه اوتوران برای یه پک نرم افزاری درست کنم که یسریشون کرک داره یسری نداره . نتونستم دیتابیس براشون درست کنم بخاطر همین مجبور شدم برای هر برنامه یه صفحه بسازم . بخاطر همین حجم اوتورانم رفت بالا .
راهی به نظرشما میرسه ؟

hr1510

Active Member
دوست گلم شما میتونید برای راحتی از همون تکنیک چک کردن وجود فایل ها برای این امر استفاده کنی .

خیلی مختصر توضیح میدم : پیشنهاد کلی من اینه که بیایی و یه لیست از نرم افزار های درون سی دی تهیه کنی و اونو تو برنامه فراخونی کنی .
در ادامه با کلیک روی نام هر نرم افزار بیاد پوشه ای با نام همان نرم افزار(برای راحتی دقیقا باید همون اسمی که تو لیست نوشتی رو بگیری و استفاده کنی.) رو چک کنه و سه عامل رو برسی کنه : 1- وجو فایل کرک . 2- وجود فایل سریال 3- وجود فایل راهنما . (البته این جا سلیقه ای هست که چند فایل درون هر پوشه بزاری !!! من باشم 2 تا فایل می زارم یه پچ یا سریال و یک راهنما ). فایل کرک یا پچ برنامه می تونه به صورت اجرایی باشه و با اجرا (سلیقه ای : به صورت مخفی) به کار بیاید و نرم افزار موردنظر به راحتی تکمیل گردد . فایل سریال میتواند متنی باشد و درون آبجکت های مربوط به وادی متون فراخوانی شود . و فایل راهنما هم می تواند به صورت صفحه html باشد و آن را هم به راحتی درون پروژه فراخوانی کنی.(البته این پیشنهاد منه شما میتونید فایل متنی در نظر بگیرید و داخل پاراگراف فراخوانی کنید .) خب پس از بررسی این موارد در صورت موجود بودن هر یک از موارد بالا (پچ یا کرک ، سریال ، راهنما) دکمه ای را برای آن فعال و نمایش دهد .

لازمه این امر کمی حوصله و مرتب بودن در ذخیره سازی فایل هاست !!! موفق باشید !!!

hr1510

Active Member
یه نمونه برات میزارم یه کم عجله ای شد داشتم میرفتم جایی اما این شد :

در این نمونه فقط کافی شما داخل فولدر Programs هر برنامه ای میخواهی بزاری با هر نامی . فرقی نمیکنه .

و بعد فایل نصب برنامه رو به نام setup.exe ----- فایل کرک برنامه رو به نام crack.exe --------- و فایل سریال برنامه رو به نام serial.txt داخل فولدر هر برنامه قرار بدی.

برای help برنامه مورد نظر هم توی ایم مثال از عکس استفاده شده . شما می تونی متن و یا html بگذاری . حتی میتونی فایل rtf بگذاری که قابلیت کنترل بیشتری روی متن داره تقریبا نزدیک به ورد .------------->(فایل های برنامه Word pad خود ویندوز رو میگم و میتونی یه قسمت از مت رو هم رنگی نشون بدی برای زیبایی بیشتر .)

البته لازم به ذکره که توی این مثال از پلاگین استفاده شده که کار ما رو هم راحت کرده . و باید از silvercover عزیز ممنون باشیم .Foldy PlugIn

پیوست ها

• Diskdb.zip
    742.4 کیلوبایت · بازدیدها: 14

جدیدترین ارسال ها

بالا