این جهش از as2 به as3 واسه ما دردسری شده ها
سلام _ من همیشه میزارم سئوالام جمع بشه و بعد همه را باهم میگم _ ببخشید دیگه
- من یه موزیک را از یه فولد با کد زیر لود کردم حالا چنتا کار میخوام باهاش بکنم الف) پس از اتمام موزیک دوباره از اول اجراه بشه ب) لود که شد با ولوم که من مدنظرم اجرا بشه
[PHPS]var soundClip:Sound = new Sound();
var sndChannel:SoundChannel = new SoundChannel();
soundClip.load(new URLRequest("sound/song.mp3"));
soundClip.addEventListener(Event.COMPLETE, onComplete, false, 0, true);
function onComplete(evt:Event):void {
sndChannel = soundClip.play()
}[/PHPS]
2- من تو پروژم یه تیزر دارم که بعد از انتخاب زبان کاربره، از یک فولد خارجی اجرا میشه! حالا مشکل اینکه پنجره فلش پلیر عادیه مشکلی نداره زمانی که فول اسکرین میکنم صفحه سیاه میشه و چیزی نشون نمیده!!!!!
3- ممنونم میشم دستور درست حسابی فول اسکرینم بهم بگید من با این دستور رفتم [PHPS]stage.displayState = StageDisplayState.FULL_SCREEN;[/PHPS]
حالا میخوام توسط فلش مدام بررسی بشه تا از حالت فول اسکرین در بیاد !!! تو as2 دستور EnterFrame هست اماas3 را نمیدونم

سلام _ من همیشه میزارم سئوالام جمع بشه و بعد همه را باهم میگم _ ببخشید دیگه
- من یه موزیک را از یه فولد با کد زیر لود کردم حالا چنتا کار میخوام باهاش بکنم الف) پس از اتمام موزیک دوباره از اول اجراه بشه ب) لود که شد با ولوم که من مدنظرم اجرا بشه
[PHPS]var soundClip:Sound = new Sound();
var sndChannel:SoundChannel = new SoundChannel();
soundClip.load(new URLRequest("sound/song.mp3"));
soundClip.addEventListener(Event.COMPLETE, onComplete, false, 0, true);
function onComplete(evt:Event):void {
sndChannel = soundClip.play()
}[/PHPS]
2- من تو پروژم یه تیزر دارم که بعد از انتخاب زبان کاربره، از یک فولد خارجی اجرا میشه! حالا مشکل اینکه پنجره فلش پلیر عادیه مشکلی نداره زمانی که فول اسکرین میکنم صفحه سیاه میشه و چیزی نشون نمیده!!!!!
3- ممنونم میشم دستور درست حسابی فول اسکرینم بهم بگید من با این دستور رفتم [PHPS]stage.displayState = StageDisplayState.FULL_SCREEN;[/PHPS]
حالا میخوام توسط فلش مدام بررسی بشه تا از حالت فول اسکرین در بیاد !!! تو as2 دستور EnterFrame هست اماas3 را نمیدونم