چك كردن كرديت كارد

mohsenshahbazi

Active Member
سلام

ميخواستم بدونم سايتي رو سراغ دارين كه توش بشه چك كرد كه مثلا فلان كرديت كارد با مشخصات كامل چه مقدار اعتبار داره الان
اخه ميخوام يه مستر كارت بخرم ميخوام ببينم چه جوري ميشه چك كرد ؟؟

ممنون - محسن

Pooriya_Online

Active Member
والله يه برنامه هست مه پوليه... براي پيدا كردن مشخصات و 3شماره رمز كه براي اون دسته از كسايي هست كه كريديت ميدزدن...

mohsenshahbazi

Active Member
نه بابا آخه هنوز كرديت نخريدم برنامه از كجام بخرم ؟
يه سايتي چيزي اگه سراغ داري بگو
خارج از دستور:پس اين سايتت كه داغونه پوريا !!

mohsenshahbazi گفت:
سلام

ميخواستم بدونم سايتي رو سراغ دارين كه توش بشه چك كرد كه مثلا فلان كرديت كارد با مشخصات كامل چه مقدار اعتبار داره الان
اخه ميخوام يه مستر كارت بخرم ميخوام ببينم چه جوري ميشه چك كرد ؟؟

ممنون - محسن

راهش اينه به اين تلفن زنگ ميزني و ميپرسي

کد:
1-800-MCAssist
کد:
1-800-622-7747

يه شماره هست بعد رايگان هم هست

Pooriya_Online

Active Member
راستي اين شماره هايي كه مثل 1-800-MCAssist اين مودلي هستن و يه قسمتشون كلمس رو بايد چه طوري گرفت؟ من كه نميفهمم... اگه ميشه يكي در اين موردم توضيح بده...

mohsenshahbazi

Active Member
يعني زنگ بزنم شماره كرديت و نوع كارت رو بگم و مقدار اعتبار رو بهم ميگن (منظورم مشخصات كامل هستش اسم و ادرس و ...)

moein273

Member
pooriya گفت:
والله يه برنامه هست مه پوليه... براي پيدا كردن مشخصات و 3شماره رمز كه براي اون دسته از كسايي هست كه كريديت ميدزدن...

اسم اين برنامه رو ميتوني بگي؟

pooriya گفت:
راستي اين شماره هايي كه مثل 1-800-MCAssist اين مودلي هستن و يه قسمتشون كلمس رو بايد چه طوري گرفت؟ من كه نميفهمم... اگه ميشه يكي در اين موردم توضيح بده...

هر دو شماره يكي است اگر به زير دگمه هاي تلفن نگاه كني سه تا حرف هم زير هر كدام نوشته
براي اينكه نام بهتر از شماره در ياد مي ماند

براي نمونه شماره 6 در آن مثال بالايي هست m , n , o

حالا سامان ميشه

72626

هر دو فرض كنيد يه شماره تلفن است كدام در خاطر بهتر ميمونه شماره 72626 يا نام سامان

mohsenshahbazi

Active Member
خوب مثلا ممكنه شو تا حرف رو يه شماره باشن مثل A,B اونوقت بايد چيكار كرد ؟

mohsenshahbazi گفت:
خوب مثلا ممكنه شو تا حرف رو يه شماره باشن مثل A,B اونوقت بايد چيكار كرد ؟

من بالا فقز مثال زدم
شما اسم را از روي شماره درست مي كنيد نه اينكه شماره را از روي اسم درست كنيد

Pooriya_Online

Active Member
moein273 گفت:
pooriya گفت:

والله اسمشو يادم نيست... :roll:

راستي سامان ببين ما موقعي كه ميخوايم توي دفتر تلفن تلفنمون يه نامي مثلا SAMAN رو بنويسيم مثلا براي حرف S بايد شماره 7 رو 4بار بزنيم تا اون حر ظاهر بشه يا براي حرف N بايد 6رو 3 بار بزنيم.. در اين حالت هم بايد اينكارو كرد يا اينكه نه لازم نيست و فقط بايد يه بار زد؟

pooriya گفت:
moein273 گفت:
pooriya گفت:

والله اسمشو يادم نيست... :roll:

راستي سامان ببين ما موقعي كه ميخوايم توي دفتر تلفن تلفنمون يه نامي مثلا SAMAN رو بنويسيم مثلا براي حرف S بايد شماره 7 رو 4بار بزنيم تا اون حر ظاهر بشه يا براي حرف N بايد 6رو 3 بار بزنيم.. در اين حالت هم بايد اينكارو كرد يا اينكه نه لازم نيست و فقط بايد يه بار زد؟

نه عزيزم

شما اون شماره را ميزنيد اين براي اينكه شماره تلفن راحت بياد بمونه بصورت اسم در ميارن ربطي به شماره گيري نداره

فكر مي كنم فارسي من ضعيف است نمي تونم مطلب را برسونم

آقا بابك آقا رضا آنتيجان آقا محسن و ديگراني كه در اروپا و امريكا هستيد بياييد اين مسله را بهتر توضيح دهيد من نمي تونم مطلب را برسونم
اينطوري سردركمي دوستان است

ببین بالام جان برای این کار میتونی از نرم افزارهای
e wallet
استفاده کنی . اطلاعات بیشتری خواستی بگو تا بگم

mohsenshahbazi

Active Member
پس خبري نشد ديويد جون ...

خارج از دستور : من هم عشق ديويد بكهام دارم ...:mrgreen:

جدیدترین ارسال ها

بالا