چك كردن جي gmail با outlook

سکوت

Member
در يه سايت ديگه هم يه نرم افزار براي اينكار معرفي شده بود .

ولي من دانلود كردم و نتيجه اي هم نگرفتم .

حالا ميشه در مورد اين توضيح بدي ؟؟

چك كردن G mail هم از طریق outlook چون pop3 نیست ممکن نیست ... اما شنیده بودم جی میل میخواد pop3 هم بشه .

saeednajafi

Member
اگه اين نرم افزار رو نصب كني وتنظيماتي رو كه گفته انجام بدي از طريق outlook express مي توني جيميل رو به عنوان يه pop3 معرفي كني

amir600

Active Member
saeednajafi گفت:
اگه اين نرم افزار رو نصب كني وتنظيماتي رو كه گفته انجام بدي از طريق outlook express مي توني جيميل رو به عنوان يه pop3 معرفي كني
آقا من اين برنامه رو دانلود كردم ولي اجرا نميشه...

R_chizari

Active Member
دوست گرامي
دليل معروفيت جي ميل بعد از حجم بالاي آن نرم افزار آرشيو كننده قوي نامه ها ميباشد كه به شما اجازه دسته بندي صحيحي را ميدهد كه جستجو در نامه هاي يكسال قبلتان هم براحتي انجام ميگيرد. شعار اصلي جي ميل اين است : هيچ نامه اي را پاك نكنيد ! بنابر اين استفاده از پاپ 3 يا اين نرم افزاري كه شبيه به ياهو پاپ عمل ميكند عملا هدف گوگل را زير سوال ميبرد.

شاد باشيد
چيذري

پ.ن: جهت اطلاع

سکوت

Member
مثل اينكه سرور گوگل امروز مشكل داشت ...

هيچ يك از دوستان نميتوانستند ٬ امروز ميل خود را چك كنند .

صفحه كامل لود نشده مينوشت :‌(( done )) شده .!!!!

بالا هم loading ....

saeednajafi

Member
R_chizari گفت:
دوست گرامي
دليل معروفيت جي ميل بعد از حجم بالاي آن نرم افزار آرشيو كننده قوي نامه ها ميباشد كه به شما اجازه دسته بندي صحيحي را ميدهد كه جستجو در نامه هاي يكسال قبلتان هم براحتي انجام ميگيرد. شعار اصلي جي ميل اين است : هيچ نامه اي را پاك نكنيد ! بنابر اين استفاده از پاپ 3 يا اين نرم افزاري كه شبيه به ياهو پاپ عمل ميكند عملا هدف گوگل را زير سوال ميبرد.

شاد باشيد
چيذري

پ.ن: جهت اطلاع

من ترجيح ميدم ايميل هام با outlook آرشيو بشن تا گوگل :wink:

R_chizari

Active Member
دوستان يك تاپيك باز كردن تا كساني كه درخواست دعوت نامه دارند اونجا درخواست خودشون را اعلام كنند. شما هم اگر ميخواهيد دوستون داشته باشن :) در همان تاپيك اعلام كنيد. ضمنا گوگل فعلا دعوت نامه نميفرسته :roll:

چيذري

جدیدترین ارسال ها

بالا