چكيد ه اي مصاحبه راديو جوان با دبير كل ديتا وجرايم رايا نه اي

H-assan

Well-Known Member
باسلام

چكيده اي از مصحابه راديو جوان با مديريت ديتا و دبير كل جرايم رايانه اي :

طبق همايش ژنف تمام كشور هاي در حال توسعه تا سال 2005 تمام دانشگاها بايد مجهز به اينترنت باشند
تا سال 2010 تمام بيمارستان ها ومراكز پزشكي ودرماني بايد مجهز به اينتر نت باشند
تا يال 2015 تما م روستا ها مجهز به اينتر نت باشند

نظر مديريت ديتا در مورد فيلترينگ
بعد از پرسش مجري در مورد اينكه آيا فيلتر ينگ يك راه كار مناسب است ؟

گفت كه: قطعا مناسب است در كوتاه مدت ممكن است براي سايت هاي سياسي و غير اخلاقي و سايت هاي اطلاععاتي كه اطلاعات غلت در اختيار كاربران قرار مي دهند ولي در كل اين راهكار مناسبي نيست براي بلند مدت بهترين روش آموزش است

مهندس رضا پرويزي دبير كل جرايم رايانه اي گفت كه:

يك هفته ديگه در تاريخ 17 پيش نويس جرام رايانه اي تحويل ريس قوه قضايه داده مي شود

اين چكيد من شنيدم ويادم هست لطفا اگر كسي متن كامل داره قرار بده و همه استفاده كنن

راستي مجازات هاي كيفري در جرايم رايانه اي حبس و جريمه نقدي و قطع شدن خدمات دولتي

MrMohi

Active Member
به نظر من فیلترینگ از بن یک کار غلط هست ... از هر نظری که باشه ... اینترنت یک رسانه آزاد هست و هیچ کسی با هیچ دلیلی نمیتونه این آزادی رو از اینترنت بگیره ... همیشه راه هایی برای دور زدن فیلتر وجود داره ...
گفت كه: قطعا مناسب است در كوتاه مدت ممكن است براي سايت هاي سياسي و غير اخلاقي و سايت هاي اطلاععاتي كه اطلاعات غلت در اختيار كاربران قرار مي دهند ولي در كل اين راهكار مناسبي نيست براي بلند مدت بهترين روش آموزش است

توجه کنید که نوشته سایتهایی که اطلاعات غلط به مردم میدن رو هم اجازه دارن فیلتر کنن ... پس با این وجود میتونن هر سایتی رو که دلشون خواست فیلتر کنن و به اون انگ دادن اطلاعات غلط به مردم رو بزنن ... میبینید چقدر راحت از فیلترینگ به نفع خودشون برداشت میکنن؟ ...

Mohi Design

Member
اقا MrMohi جون ...
اگه اينا به نظر منو شما كار داشتن كه حالا وضع ما اينجور نبود :>

MrMohi

Active Member
ما باید نظرمونو بگیم ... درسته که به نظر ما کاری ندارن و هر گندی که دلشون بخواد به مملکت میزنن ولی این وظیفه ی همه ماست که هر جایی که میتونیم مخالفتمون رو بگیم ...

iman_flash

Active Member
محمد جان...
آقا محمد...
عزيز دل برادر...
ده آخه هر جايي هم كه جاش نيست مخالفتت رو اعلام كني عزيز من
حالا اينجا اعلام كردي چه سودي داره

تمام حرفايي كه ميزني و مخالفتهايي كه ميكني هممون از بريم... صبح تا غروبم تو كوچه خيابون و سر كار و تو مدرسه و مهموني و... به هم ميگيم ولي باور كن اينجا جاش نيست

اعلام اينجور خبرها تو اين سايت فقط براي در جريان بودن از اينجور مسائل هست و مطمئن باش هر كسي با ديدن اين خبرها تمام چيزايي كه ميگي از ذهنش ميگذره و متاسف ميشه
ولي اينجا جاي بيان كردن اون نيست چون گفتنش سودي نداره عزيز... كه يكسري مخالف و هم عقيده در يك محلي كه هيچ ربطي به سياست نداره بشينن هي انتقاد كنن هي فحش بدن هي مسخره كنن تا دلشون خنك بشه!! و به جايي هم نرسه بعد بگن اميدواريم روزي درست بشه و باز همين آشو همين كاسه...
پس آقا اعصاب خودتو حداقل تو اين سايت كه اومدي خورد نكن

درضمن اين يه صحبت دوستانه از طرف همه‌ي مديران بود با شما... چون اخيرا بحثاي سياسي زياد ميكنيد :wink:
لطفا رعايت كنيد

ممنون
ارادت

H-assan

Well-Known Member
راستي يادم اومد كه مديريت جرام رايانه اي گفت كه چند وقت ديگه توي يك سايت به نظر خواهي مي ذارن

MrMohi

Active Member
iman_flash گفت:
محمد جان...
آقا محمد...
عزيز دل برادر...
ده آخه هر جايي هم كه جاش نيست مخالفتت رو اعلام كني عزيز من
حالا اينجا اعلام كردي چه سودي داره

تمام حرفايي كه ميزني و مخالفتهايي كه ميكني هممون از بريم... صبح تا غروبم تو كوچه خيابون و سر كار و تو مدرسه و مهموني و... به هم ميگيم ولي باور كن اينجا جاش نيست

اعلام اينجور خبرها تو اين سايت فقط براي در جريان بودن از اينجور مسائل هست و مطمئن باش هر كسي با ديدن اين خبرها تمام چيزايي كه ميگي از ذهنش ميگذره و متاسف ميشه
ولي اينجا جاي بيان كردن اون نيست چون گفتنش سودي نداره عزيز... كه يكسري مخالف و هم عقيده در يك محلي كه هيچ ربطي به سياست نداره بشينن هي انتقاد كنن هي فحش بدن هي مسخره كنن تا دلشون خنك بشه!! و به جايي هم نرسه بعد بگن اميدواريم روزي درست بشه و باز همين آشو همين كاسه...
پس آقا اعصاب خودتو حداقل تو اين سايت كه اومدي خورد نكن

درضمن اين يه صحبت دوستانه از طرف همه‌ي مديران بود با شما... چون اخيرا بحثاي سياسي زياد ميكنيد :wink:
لطفا رعايت كنيد

ممنون
ارادت

چشم آقا ایمان چشم ... حق با شماست ... من دیگه سعی میکنم تا جایی که میتونم تو این سایت بحث سیاسی نکنم ...
میگم ما چقدر مهم شدیم که شدیم معظل سایت ... میگم اون پشت صحنه با مدیرا میشینین در مورد ما صحبت میکنین فحش محش هم به ما میدین ؟ ... جون من اگه فحشمون میدین بگیدا ...
:wink: :lol: :lol: :lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا