سلام
البته ارتباط مستقیم به پیچیدگی دیتا بیس داره و اینکه بخشهایی که قراره دینامیک بشن قراره چه امکاناتی داشته باشند.
مثلا در مورد فقط یک بخش در ظاهر خیلی ساده مثلا اخبار یک سایت باید دقیقا مشخص بشه که، مدیری که یه خبر تو صفحه اصلی میزاره ... قراره امکان طبقه بندی موضوعی خبر هم وجود داشته باشه؟ ، آیا قراره سیستم آرشیو سازی اخبار هم وجود داشته باشه ؟ آیا قراره توی متن خبر از تصاویر هم استفاده بشه؟ (که همین یه بخش خیلی کارو سخت میکنه) آیا قراره خبر ها آرشیو سازی بشن ؟ آیا قراره امکان جستجو میان خبر ها وجود داشته بشه ؟ آیا قراره تیتر خبر ها هم تو صفحه اول نمایش داده بشه؟ آیا قراره هر خبر یه لوگو داشته باشه؟ آیا قراره مدیر سایت امکان ویرایش ، حذف ، فعال یا غیر فعال سازی خبر و... رو هم داشته باشه ؟ آیا امکان قرار دادن خبر توسط کاربران عادی هم وجود داره؟ (در صورت تایید خبر از سوی مدیر) قراره بعد از ارسال خبر به کاربران با ایمیل خبر داده بشه ؟ مورد مهم اینکه نسخه RSS اخبار هم تهیه بشه ؟ و ... و ... و ... !
که شاید همین یه ایتم رو از 50 هزار تومن تا 300 هزار تومن متغییر کنه !
پس هر وقت ریز آیتم های سایتت رو گفتی و اینکه شامل چه امکاناتی هستند انتظار داشته باش قیمتی پیشنهاد بشه .... ضمنا فاکتور های دیگه ای هم توی قیمت دادن مهمه مثل اینکه اصلا طرف مقابلت کیه؟ شخصه ؟ شرکته خصوصیه ؟ دولتیه ... ... و کیفیت کاری، سابقه کسی که کار رو میکنه و .. خیلی پارامتر های دیگه میتونه تاثیر گذار باشه ...
با همه این حرفا ، فقط با توجه به آیتم هایی که در سایت دیدم حدقل 800 تومن رو مناسب میدونم . توجه کن گفتم حداقل! البته بالا پایین داره ...
خیلی شانس اوردی چشم اتفاقی به این تاپیک خورد چون من کمتر وقت میکنم در بحثا شرکت کنم .
نمونه کارهای من رو میتونی در بخش طراحی سایت
www.AhwazServer.com مشاهده کنید.
باتشکر
نبی