چطوي همچين چيزي امكان داره 998 kb/s با Dial Up modem

Ealireza

Member
تو اين سايت http://install.asrooneh.com يك برنامه هست كه بعد از 10 دقيقه دانلود ميشه و ميشه نصبش كرد و سرعت كانكشن هاي اينترنت هاي آنالوگ رو 115 ميكنه و ايوان ها رو 998Kb/s چطور همچين چيزي امكان داره 8O 8O :roll:

من واقعا 10 برابر سريع تر ميتونم تو اينترنت بچرخم

a Truth Seeking

Active Member
تو ميزان پهناي باند هم تاثيري بوجود مي ياد يا فقط سرعت اتصال به اينترنت به اين مقدارها تغيير پيدا مي كنه؟
اگر فقط سرعت اتصال به اينترنت زياد بشه اتفاقا يكي دو روز پيش يكي از دوستان ترفندي رو مطرح كرده بود كه در اون سرعت اتصال به اينترنت تا سقف 140 كيوبايت در ثانيه زياد مي شد ولي تاثيري در پهناي باند بوجود نمي اومد.

iman_ebru

Active Member
با سلام.
عليرضا جان من هنوز اين برنامه رو نگيرفتم و اجراش نكردم. ولي ميخوام تجربه خودم رو كه قبلا در استفاده از اينجور برنامه ها داشتم رو در اختيار شما و ساير دوستان قرار بدم.
اصول كار اين برنامه ها به اين صورت هست كه يه كش براي كامپيوتر شما درست ميكنه و موقع بازديد دوباره سايتها ازش استفاده ميشه.
اوني هم كه گفتي 998 كيلوبايت در ثانيه توسط مدم و برقراري ارتباط با تلفن اينطوري هست كه توي ريجستري و بخش كنترل پنل يه چيزايي رو تغيير ميده كه آموزشش رو چند تاپيك قبل تر ميتونيد ببينيد كه يه جور قول زدن هست.
من طبق آموزشي كه داده بودند اين كار رو كردم و الان بدون نياز به هيچ برنامه با خط آنالوگ 115 ( ميانگين) ديالاپ وصل ويشم و با خط ايوان حدود 220 ( ميانگين) وصل ميشم.

در كل سرعتم بالا نرفته ولي موقع اتصال يه آمار غلط براي من نشون داده ميشه.

Apollo

Active Member
بي خود تو فكر اين كار ها نباشيد همش دل خوش كردن به چهار تا عدد ALAKIYEH .چون شما تا آخر زندگي تون از سرعت 50 بالا تر نخواهيد رفت چون مخابرات تشنه پوله.

Maxton

Active Member
اقایون من یکبار گفتم خطوط گازوئئلی ایران با هیچ برنامه ای درست نمیشه تا اینکه مخابرات فیبر نوری رو کامل کنه.من نفهمیدم پارسال چند هزار کیلومتر و فیبر نوری کشید اینطور که خودشون گفتند پس چی شد؟

a Truth Seeking

Active Member
دقيقا.
من هم با نظر دوستان كاملا موافقم.
پس مهدي جان شما هم به گازوييلي بودن خط هاي اينترنت تو ايران پي بردي.

Maxton

Active Member
a Truth Seeking گفت:
دقيقا.
من هم با نظر دوستان كاملا موافقم.
پس مهدي جان شما هم به گازوييلي بودن خط هاي اينترنت تو ايران پي بردي.
محمد جان خسته نباشی..من دو سال پی بردم..اخرشم نفهمیدم قضیه فیبر نوری چی شد؟ 8O
ماسمالیزیشنش کردن رفت

a Truth Seeking

Active Member
از اين قضيه هايي كه به اين شكل ماسمالي مي شه زياد داريم اين اوليش نبود حتما آخريش هم نيست.

Hwt

Active Member
اين قضيه مربوط مي شه به پر شدن بافر
كاملا هم بي تاثيره !‌
با استفاده از At Command : at&fx

جدیدترین ارسال ها

بالا