چطوزی از پرینت اسکرین جلو گیری کنیم

rahman24

Member
بنام خدا
میخواستم بدونم میشه توی پروژه اسلاید شو MMB کاری کرد که از عکسها کپی برداری نشه؟
یعنی یه طوری از پرینت اسکرین و برنامه های مشابه جلوگیری کرد

برنامه picture 2 Exe هم این قابلیت رو داره میخواستم بدونم اسکریپت یا پلاگینی واسه این کار هست؟
با تشکر

mmbahman

Member
یک روش ساده

قبلا در رابطه با ساخت قفل برای سی دی گفته بودم
...
کافیه شما این دستور را در برنامه قرار بدی ( در یک چرخه ) تا حافظه کلیپ بورد پاک بشه

در یک اسکریپت این دستور را قرار بده
e$=''
Clipboard("SEND","e$")
ScriptTimer("Script","10")

...

محمدمهدی

Well-Known Member
آقای سیلور حق داری خدا وکیلی این چه وضع کار کردن تو مبحث دوست عزیز آقای آلت255 می بخشید. ولی لطف کنید که یه مقدار کار بردی تر جواب بدید و در مورد گفته روستمون که تو یه چرخه باشه درسته ولی برای متن برای مثال real draw هر کاری کنین به جز گرفتن کپی از عکس پرینت اسکرین رو از دست نمیده باید کار بردی تر باشه ولی آقای رهمان بنظر من برنامه هایی مثل خود ویندوز که فیلم رو یه طوری پخش می کنه که همه کم بیارن هم اینکار براشون سخته چون برنامه ای به نام SnagIt در ورژن جدیدش دست همه رو بسته یعنی از همه چیز عکس و فیلم و... می گیره

mmbahman

Member
!

قفل ساخته شده در این انجمن مثال خوبی بود ولی توجه نمیکنید
روشی که من گفتم برای حافظه ( کلیپ بورد ) بود وخیلی ساده و فکر کنم کامل

حالا برای ساخت برنامه های محافظ میشه از این قفل که بازحمت گروهی به اینجارسیده ( هرچند کامل نیست ) استفاده کرد
چطوری
کمی خلاقیت - یک کم فکر کردن و استفاده از روشهای موجود
به جای پروسس برنامه های رایت پروسس برنامه هایی مثل ( اسنیگ ایت ) و ( ویدئو کاپچوار ) را قرار بدید
این روش حتی در قفل ساخته شده هم کاربرد داره و امنیت فایل اتوران را بالا می بره و قفل را کاملتر میکنه

دیگه چی بگم

...

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
آقای سیلور حق داری خدا وکیلی این چه وضع کار کردن تو مبحث دوست عزیز آقای آلت255 می بخشید.

به همه:
توضیح mmbahman کافی بود به نظر من. کسی که مبتدی هست نباید به نظر من زحمت یادگیری خودش رو به دوش دیگران بندازه. اینجا محلی برای تبادل نظر هست نه اینکه برای تک تک اعضا بشینیم و آموزش تهیه کنیم.

به محمد مهدی:
در ضمن من متوجه منظور شما از نوشته بالایی نشدم؟

جدیدترین ارسال ها

بالا