چطور یک متغیر رو بین دو صفحه انتقال بدیم؟

vahid_3d

Active Member
سلام. من می خوام اولا به صورت اتوماتیک بین دو صفحه به وسیله php جابه جا بشم و یکی یا دو تا متغیر رو هم بین دو صفحه جابه جا کنم. یعنی بشه در صفحه بعد از اون دو تامتغیری که صفحه قبل ایجاد شدن استفاده کرد. این دو تا متغیر از فرم خاصی گرفته نمی شه که بشه از post یا get استفاده کرد.
ممنون

D.A.V.O.O.D

Member
سلام ، استفاده از get یا post ، الزامی ایجاد نمی کنه که فرم داشته باشید !
مثال زیر را نگاه کنید :
A.php :
PHP:
<?PHP
$Name = "MajidOnline";
header( "Location: B.php?Name=$Name" )'
?>
B.php :
PHP:
<?PHP
if( isset( $_GET['Name'] ) )
{
    echo $_GET['Name'];
}
?>

vahid_3d

Active Member
ببینید اینجا من می خوام یه کدی بین دو صفحه عبور بدم که کسی نبینه. این که میاره تو آدرس بار نشون می ده.
البته راستش من می خوام یه نوع لوگین درست کنم ولی چون خیلی حرفه ای نیستم ، اگه طرف کاربر سایت بود یه رمز از پیش تعیین شده که خودم تو یه متغیر گذاشتم، رو می فرسته به صفحه بعد و اونجا از رو اون کد از پیش تعیین شده می فهمم این کاربره و اسمش رو هم تو یه متغیر دیگه می فرستم صفحه بعد.
برای اینکار چیکار کنم؟

D.A.V.O.O.D

Member
ببینید اینجا من می خوام یه کدی بین دو صفحه عبور بدم که کسی نبینه. این که میاره تو آدرس بار نشون می ده.
البته راستش من می خوام یه نوع لوگین درست کنم ولی چون خیلی حرفه ای نیستم ، اگه طرف کاربر سایت بود یه رمز از پیش تعیین شده که خودم تو یه متغیر گذاشتم، رو می فرسته به صفحه بعد و اونجا از رو اون کد از پیش تعیین شده می فهمم این کاربره و اسمش رو هم تو یه متغیر دیگه می فرستم صفحه بعد.
برای اینکار چیکار کنم؟

پس از cURL استفاده کنید

D.A.V.O.O.D

Member
سلام ،
کدومش ؟ مگه چند تا cURL داریم ؟؟

اگه منظورت مثاله ، بفرما :
yourdomain.com/A.php
PHP:
<?php
$urltopost = "http://yourdomain.com/B.php";
$datatopost = array (
    "firstname" => "Mike",
    "lastname" => "Lopez",
    "email" => "[email protected]",
);

$ch = curl_init ($urltopost);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POST, true);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_POSTFIELDS, $datatopost);
curl_setopt ($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);
$returndata = curl_exec ($ch);
?>

yourdomain.com/B.php
PHP:
print_r($_POST);

vahid_3d

Active Member
فکر کنم همونی باشه که می خواستم. می گم این سیستم لوگین سایت ها، پیچیدست؟ یعنی راه و روش خاصی داره؟ مطمئنا اینطور نیست که من می خوام انجامش بدم، نه؟

D.A.V.O.O.D

Member
فکر کنم همونی باشه که می خواستم. می گم این سیستم لوگین سایت ها، پیچیدست؟ یعنی راه و روش خاصی داره؟ مطمئنا اینطور نیست که من می خوام انجامش بدم، نه؟

درست متوجه کاری که قصد انجامش را داری ، نشدم . بیشتر توضیح بده

vahid_3d

Active Member

vahid_3d

Active Member
ببینید الان قصدم اینه که کاربر عضو شده بتونه با رمز و نام کاربریش وارد سایت بشه. بعد هم امکاناتی که برای کاربر هست رو نشون بده. متاسفانه چون اونقدرا بلد نیستم و در حد دو تا if و چند تا دستور بانک اطلاعاتی بلدم، مجبور شدم این روش های مندراوردی رو برای خودم درست کنم. و گرنه اگه صفحه لوگین به روش اصولی اونقدرا دنگ و فنگ نداره، خب، همون رو دوست دارم انجام بدم.
البته با راهنمایی های خوبتون.

جدیدترین ارسال ها

بالا