چطور یک فایل رو با querystring به هاست upload کنم ؟!

mkbo_webmaster

New Member
:mad: اول بگم من خودم بلدم که چطور آپلود میکنن. تقریبا حرفه ای هستم. و کدهای asp اون رو که بصورت class هستند. دارم و امتحان کردم و همشونم کار میکنن.
ولی مسئله و مشکل من اینه که میخوام بجای اینکه یک صفحه باز بشه و یک browse داشته باشه و من بهش یک آدرس از کامپیوترم بدم و بعد submit کنم و upload بشه. یک کاری کنم که مثلا با querystring مثل مثال زیر آدرس و نام فایل رو بگیره و همون لحظه مستقیما upload کنه :

مثلا :

کد:
http://localhost/test/fileuploader.asp?address=c:\test.txt

حالا میگید چرا دارم اینکارو میکنم. اونم دلیل داره. بخاطر اینکه من یک برنامه نویس VB هستم و دارم یک سیستم ارسال اطلاعات متنی به دیتابیس رو طراحی میکنم. و چون نمیخوام از INET برای کار با FTP استفاده کنم. میخوام تنها با یک آدرس یک خطی فایلی رو از روی کامپیوتر به هاست سرور منتقل کنم.

همین

m_ziba

Member
lمن که نفهمیدم مشکل کجاست؟
توی برنامه ات هر جا که که داری از input type=file مقدار رو می خونی، حالا بیا از querystring بخون. مشکلت کجاست؟

mkbo_webmaster

New Member
منم دقیقا همون موقع مثل شما فکر میکردم. دوست من.
ولی نمیشه. شما امتحان کنید اگر شد. ما رو هم خبر کنید. من میدونم دقیقا منظورتون چیه.

mkbo_webmaster

New Member
میدونید چرا، بخاطر اینکه برگشتی اون، اصلا به سیستم get وابسته نیست. برگشتی اون کاملا وابسته به شیء file از خانواده input هستش. که اگر تجربه داشته باشید. میفهمید که من چی میگم.

amirlol

Well-Known Member
ببینم برای فرستادن فایل از این کد تو قسمت فرم استفاده می شه ؟

enctype="multipart/form-data"

جدیدترین ارسال ها

بالا