چطور چیزی رو روی فایل فلش نمایش بدیم؟

Francium

New Member
سلام
من دو تا div دارم که توی یکی فایل فلش هست. ولی می خوام این فلشه بره زیر و چیزایی که روی div بالاییه میزارم بیاد روی فایل فلش.
بر خلاف چیزی که فکر کردید من تو انجمن سرچ کردم:wink: یه پستی بود که به جواب نرسیده بود. و گفته بودن تا حالا ندیدن سایتی این طوری باشه و این کار بدون مشکل شدنی نیست
برای مثال می تونید به سایت http://www.ibm.com/us/ یه سری بزنید. اگه یه راه حلی پیدا کردید ممنون میشم کمک کنید

Francium

New Member
نه بابا اون منو های بالا رو می گم که روی فلش باز می شن. اگه بد توضیح دادم ببخشید.
البته شاید یه تکنیک دیگه باشه یعنی دو تا div نباشه ولی به هر حال هر چی هست ، چطوری درست می شه؟

Francium

New Member
می دونم منو ها فلش نیس. ولی اون وسطی که فایل فلشه.
در حالت معمول فایل فلش روی همه چیز می آد و بقیه شیئ ها می رن پشت فایل فلش و معلوم نیستن. یعنی تو حالت معمول منو ها نباید معلوم می شدن ولی حالا وقتی روی منو ها می ری منو ها بالای فلش باز می شن و نمی رن پشتش. چه جوری این کارو بکنم

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
دوست عزیز، شما با کدام مرورگر چنین چیزی را ملاحظه فرمودید؟

Francium

New Member
سلام
من توی IE6 و Firefox و Opera می تونم ببینم . فقط توی Netscape منو ها باز دیده نمی شه. البته من احتمالا داشتم خیلی بد توضیح می دادم. من مشکلم این بود که مثلا اگه یه مستطیل داشتیم تو یه لایه و یه فایل flash داشتیم تو یه لایه دیگه،و این دو تا همپوشانی داشتن، همیشه مستطیله می رفت پشت فایل flash. ولی تو این سایت منوها که احتمالا توی یه لایه و فایل flash توی یه لایه دیگه هست، می آن روی فایل flash. البته تونستم راهشو پیدا کنم.
برای این کار باید تو تگ embed که flash رو می آرین خاصیت wmode="transparent" ست کنید اونوقت درست میشه من تو همون مرور گرهای بالا چک کردم کارمی کرد البته من کلا با اوردن flash به Opera مشکل دارم
در هر صورت از وقت گذاری شما ممنونم و از بد توضیح دادن هم شرمنده

meysamz

Member
من اینکار را توی سایت در صفحه اول (اسپلش) tavsegal.ir انجام دادم ، صفحه فقط یک فایل فلش دارد و دو لینک برا همین راحت می توانید متوجه شین چی کار کردم. فقط دو شرط دارد
اول اینکه از embed استفاده کنید
دوم z-index ها که خودتون می دونید.
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا