سلام بچه ها سال نوتون مبارک

با اجازه دوستان منم یه چیزایی بگم

همون طوری بالا بچه ها گفتن باید از خاصیت کاوستیک استفاده بشه اما فقط با گذاشتن تیک کاوستیک تو رندر ستاپ حل نمیشه !!! اون جسمی که میخای نور رو بازتاب کنه باید خاصیت کاوستیک داشته باشه به این صورت که روش راست کلیک میکنی ، آبجکت پروپرتیز رو انتخاب میکنی و تو تب mental ray از گروه Caustics and Illumination گزینه های Generate Caustics و Receive Caustics رو تیکشونو میذاری .بازم هنوز حل نشده چون نوری که تو صحنه گذاشتی هم باید خاصیت کاوستیک رو ایجاد کنه !!! نور رو انتخاب کن و به آبجکت پروپرتیزش برو تیک Generate Caustics رو براش بذار . حالا تو رندر ستاپ تیک کاوستیک رو از تب Indirect Illumination و گروه Caustics and Global Illumination بذار . حالا خاصیت کاوستیک فعال شده و میتونی ازش استفاده کنی .
حالا یه سوال نباید بخشی از آیینه که نور بهش می خوره سفید بشه ؟؟؟ نمی دونم؟
به نظر من که نباید این طور بشه چون خودم امتحانشم کردم !!!! خودتم میتونی امتحان کنی یه آینه رو که کاملا تمیز باشه رو بذار جلوی نور ببین روشن میشه یا نه !!! واسه من که نشد !!! اما اگه بخای میتونی نور رو ، رو آینه داشته باشی . متریال آینه از رنگ diffuse کاملا سیاه استفاده میکنه چون رنگ سیاه بهترین رنگ برای بازتاب آیینه ایه اما اگه بخای رنگ نور یکم رو آینه باشه رنگ diffuse رو یکم از سیاهی کم کن ینی کاملا سیاه مطلق نباشه . چون رنگ سیاه نور رو جذب میکنه .
اما اگه بخای یکم درخشانی به جایی که نور میتابه اضافه کنی به رندر ستاپ برو ، تب render قسمت camera affects گروه camera shaders روی دکمه کنار output کلیک کن و glare رو انتخاب کن و تیکشم بذار . برای تنظیم کردن این شیدر هم اونو با خاصیت instance تو متریال ادیتور بازش کن و گزینه هاشو تغییر بده . من عکسای مختلف رو از اینایی که گفتم گذاشتم یه نگا بش بکن
1.

2.

3.

4.
1 و 2 از glare استفاده نشده اما 3 و 4 از glare استفاده کردم .
عکس 2 و 3 هم نور رو آینه معلومه .
فایل مکس رو هم برات میذارم که بقیه تنظیمات رو خودت یه نگاهی بکنی
مشاهده پیوست mirror.rar