چطور نور این تصویرم رو درست کنم؟

ghaffardorostan

Active Member
سلام دوستان
من یک مشکلی تو این نورپردازی با vray پیدا کردم راستش تا حالا بیست رندر هم گرفتم اما باز هم هنوز محیطم تاریکه و متریال کف زمینم هم حتی با زیاد کردن diffuse آن و شدید کردن نور ، روشنتر از این نمیشه !
این در حالیه که من فقط از نور vraylightاز پنجره ها و نور گیر استفاده کردم و متریالم هم مخصوص vray است

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    17 کیلوبایت · بازدیدها: 37

:Mohsen:

کاربر باتجربه
دوست من فكر ميكنم مشكلت با تنظيمات v-ray:: color mapping حل بشه، چون اين تنظيمات مقدار سوختگي رو در جاهايي كه نور شديده كم ميكنن و جاهاي تاريك هم با قسمتهاي روشن هماهنگ تر ميكنه
وارد اين قسمت بشو و از منوي روبروي type گزينه Exponential رو انتخاب كن، با تنظيماتش كمي بازي كن تا مشكل حل بشه، اگه درست نشد گزينه هاي ديگه اين منو رو برررسي كن
موفق باشي

ghaffardorostan

Active Member
ممنون از راهنمایت امتحان میکنم اما قبلش نورهای نورگیر و پنجره را خاموش کردم ( vray light های مهتابیها را همچنان روشن گذاشتم ) ولی یک نور vraysun اضافه کردم که نتیجه زیاد جالب نشد که attach کردم

ghaffardorostan

Active Member
صحنه رو همونطور که گفتید با( color maping: exponentia l ( vrayچندین رندر گرفتم و با گزینه هاش هم ور رفتم اما نتیجه ای بهتر نگرفتم
الان تنظیماتم و محل قرار گیری نورهام به شکل زیر می باشد لطفا اساتید vray مجید آنلاین راهنمایی کنند ببینم مشکل متریال یا نور یا رندر گیری داریم

پیوست ها

• a4.jpg
    a4.jpg
    60.8 کیلوبایت · بازدیدها: 13
  • a3.jpg
    a3.jpg
    38.5 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • a2.jpg
    a2.jpg
    50.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • a1.jpg
    a1.jpg
    60 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 4.jpg
    4.jpg
    19.5 کیلوبایت · بازدیدها: 12

Sherlock_Holmes

Active Member
دوست عزیز من زیاد فرصت نکردم عکسها رو بررسی کنم...
فقط یه سوال دارم... دوربینت چیه؟
دوربین vray استفاده کن و با تنظیمات مربوط به سرعت شاتر و iso ‌ ببین میتونی چیزی که میخوای رو در بیاری یا نه...
البته این روی نور کل صحنه تاثیر میذاره... اما یه تست بکن شاید شیوه نور پردازیت رو عوض کنی باهاش.. :wink:

اگر بازم نشد بگو...

ghaffardorostan

Active Member
:Dبه به چه توفیقی . شرلوک عزیز استاد گرامی vray :oops:
ترجمه های مفید شما رو خوندم واقعا زحمت کشیدی. ای کاش می شد راجع به نور پردازی و دوربین vray هم مقاله ای ترجمه میکردی تا مجموعه ات کامل و جامع می شد:sad:. به هر حال تا اینجا هم خیلی لطف کردی.
بگذریم من اینجا از دوربین معمولی استفاده کردم اخه فکر نمی کردم دوربین ویری تو روشنایی محیط هم تاثیر بذاره فقط راجعبه dof ازش مطلب خوندم
ok دوربینم هم vray می کنم . اما دیروز کمی با شدت نورهای د اخلی vraylight ور رفتم و vraysunرو خاموش کردم نتیجه بهتر شد که براتون پیوست کردم اما نمی دونم چرا همچین صحنه بی روحه و انگار متریالهام یا بازی نور تو محیط جالب نیست شایدم یه مورد دیگه باشه که شما بهتر بدونید :shock:
فعلا همونطور که گفتی دوربینمو عوض می کنم و نتیجهاش رو میذارم

پیوست ها

• 5.jpg
    5.jpg
    39.6 کیلوبایت · بازدیدها: 19

ghaffardorostan

Active Member
اینم رندر با دوربین vray ولی نمیدونم چرا لبه های قاب مهتابی زرد شده و پارکت کف اینقدر بی حاله من همین صحنه رو با منتال ری رندر گرفتم اصلا با هم قابل مقایسه نیستند .کسی می دونه جرا؟

پیوست ها

• vray.jpg
    vray.jpg
    38.9 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • mentalray.jpg
    mentalray.jpg
    37.8 کیلوبایت · بازدیدها: 21

Sherlock_Holmes

Active Member
شما با دو تا موتور رندر رندر کردید و قطعا منتال بهتر در اومده...
خب چرا با منتال کار نمیکنی؟ ظاهرا بهتر باهاش کار میکنی...

یکی از نورهات که از بیرون میتابه مثلا اون که از پشت دوربین میتابه رو Vraysun‌بگذار و نتیجه رو بذار بازم...

ghaffardorostan

Active Member
ممنون از راهنماییت فکر میکنم مشکل حل شد نور بیرون و vray sun کردم نتیجه خیلی بهتر شد (البته کمی هم با متریالها ور رفتم که اگر می بینی لامپ سقف خاموش شده مال اونه که مهم نیست):d

پیوست ها

• reneder file 10.jpg
    reneder file 10.jpg
    35.6 کیلوبایت · بازدیدها: 15

ghaffardorostan

Active Member
دستت درد نکنه آموزش جالبی به نظر می یاد حتما روش کار می کنم
در مورد صحنه قبل باهات موافقم جای کار داره اما تا حدودی با کمکت قلق کار نور و متریال دستم اومد که باید روی یه صحنه دیگه که اسباب اساسیه توش هست انجام بدم که بهتر اشکالاتمو نشون بده
بازم ممنون از لینکت

جدیدترین ارسال ها

بالا