چطور می شه یه بخش از یک مدل رو با شکلی که می خوای از کل مدل جدا کرد؟

mooli63

کاربر فعال انجمن فیلمسازی
من یه مدل دیوار دارم که وقتی از منوی slection گزینه های polygan یا element رو انتخاب می کنم کل دیوار با المنت انتخاب می شه با polygan هم سطوح دیوار انتخاب می شه ولی من می خوام یه تیکه از دیوار رو جدا کنم . مثل حالتی که تو شکل زیر گذاشتم.

این قسمت رو می خوام از کل مدل جدا بشه - قسمت زرد رنگ.
Snap_2012.09.05_03h19m28s_002_.png

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
باید از Boolean استفاده کنی،کارش اینه که آبجکتها رو از هم کم یا با هم جمع یا ...........میکنه،تو اینجا باید یه آبجکت رو از دیگری کم کنی:قسمتی رو که میخوای حذف شه باید با Spline بشی و بهش مدیفایر Extrude بدی تا حجم پیدا کنه.

آموزشهای شماره ی 68 - 69 -70 - 71 از سایت زیر رو نگاه کن

http://www.aviedstudio.com/direct.htm

پیوست ها

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    365.4 کیلوبایت · بازدیدها: 8
آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
شکل مورد نظرتو با line بکش و روی جسمت قرار بده (یکم عقب تر) بعد جسم رو انتخاب کن و از تب Create و قسمت Compound objects گزینه ی Shape merge رو انتخاب کن و بعد گزینه ی Cut رو فعال کن و روی Pick shape کلیک کن و در آخر line رو انتخاب کن. اینجوری میتونی اون line رو توی جسمت cut کنی، بعد توی حالت پالیگان میتونی انتخابش کنی و حذف...
راه دوم هم بعد از کشیدن line اونو Extrude کن و بوسیله ی Boolean (از همون قسمت Compound objects) اونو از تو جسمت در بیاری. Extrude باید بزرگ تر از ضخامت دیوارت باشه.

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
شکل مورد نظرتو با line بکش و روی جسمت قرار بده (یکم عقب تر) بعد جسم رو انتخاب کن و از تب Create و قسمت Compound objects گزینه ی Shape merge رو انتخاب کن و بعد گزینه ی Cut رو فعال کن و روی Pick shape کلیک کن و در آخر line رو انتخاب کن. اینجوری میتونی اون line رو توی جسمت cut کنی، بعد توی حالت پالیگان میتونی انتخابش کنی و حذف...
راه دوم هم بعد از کشیدن line اونو Extrude کن و بوسیله ی Boolean (از همون قسمت Compound objects) اونو از تو جسمت در بیاری. Extrude باید بزرگ تر از ضخامت دیوارت باشه.

madmaster_3d

Well-Known Member
مگه نمی خوای اون قسمت زرد رو جدا کنی. روش بولن این ها روش غیر اصولیه. به نظرم با کات اون قسمت رو ببر. بعد برای اینکه مجبور نشی طرف دوم دیوار رو هم cut کنی . دیوار رو از وسط یگمنت بده و یک طرفش رو پاک کن ( منظورم از بالا هستش ) . بعد از symitry استفاده کن. اینجوری هر بلایی سر این طرف دیوار بیاد اون طرف هم میاد. بعد که با کات شکل مورد نظرت رو در آوردی . پالیگانهاش رو انتخاب کن و detach کن. اینجوری کارت تمیز تر میشه. اگر هم سختت هست که همون بولن با یک کلیک هستش. ولی غیر اصولیه.

mooli63

آقایون شرمنده. دمتونم گرم ولی من خیلی مبتدیم تو مکس. این افکتایی که میگین رو نمی دونم از کجا باید فراخوانی کنم.

kami_re62

Member
اون حجم زرد رنگو با مودیفای های مختلف بساز بعدش بذار روی دیوار از قسمت compound object روی boolean میزنی و اون دیوارو با کمک imprint خط میندازی یا اینکه میتونی پاکش کنی .

hamed.f

Well-Known Member
سلام نيما جان خيلی راحته...
اول از همه بايد از editable ploy استفاده کنی...
دکمی 4 رو بزن تا polygan فعال بشه،بعد اون قسمت رو که دوست داری رو انتخاب کن...
حالا از داخل ابزار editeble ploy دنبال دکمه ی detach بگرد...خب پيداش کردی؟
حالا اگه روش کليک کنی يه پيغامی رو بهت ميده :که ميخوای اين قسمت رو از جسم مورد نظر جدا کنی ؟
تو هم ميگی با اجازه ی بزرگتر ها بله،يعنی نه اشتباه شد ....(شوخی):green:
خلاصه اون قسمت رو برات جدا ميکنه:rose:
--------
ولی اگه ميخوای به اون قسمت material متفاوتی بدی بهتره به اون قسمت id بدی، يعنی همون قسمت رو انتخاب کن
بعد تو ابزار editeble ploy دنبال قسمت id بگرد ...
حالا تو set id شماره ی 2 رو بزن ...
حالا در بخش material از material ...
multi sub-object استفاده ميکنی و يه material جدا براش ميسازی.
از select id هم ميتونی برا انتخاب اون بخش استفاده بکنی.
موفق باشی:rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
بزای نبدیل به Editable poly روش کلیک راست میکنی و از Convert to این گزینه رو انتخاب میکنی.
برای اعمال مدیفایر ها از جمله Symetry که دوستمون گفت از همون پنل سمت راست و از تب modify و منوی کشویی modifier list
برای اعمال Boolean یا shape merge باز از پنل سمت راست و تب Create و از منوی کشویی compound object رو انتخاب میکنی و این گزینه هارو میبینی

mooli63

نه انگار ما تو این مکس خیلی بی استعدادیم. نشد که نشد. ولی دستتون بابت جوابا درد نکنه. کاش یکی بزرگی می کرد یه راهنمای تصویری از این می ساخت. :rose:

آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
نه camtasia خیلی سنگینه، کلا زیاد ازش خوشم نمیاد. با BBFlash Back Pro ضبط میکنم، برای ساخت آموزش عالیه، حجمشم خیلی کم میشه، این فیلم شد 50 مگابایت در صورتی که ابعادش 800*1280ـه.
خواهش میکنم mooli63 چان

جدیدترین ارسال ها

بالا