چطور می تونم فایلهای با حجم بالا رو با پی اچ پی آپلود کنم؟

phpweb

Active Member
من یه اسکریپت نوشتم که فایلها رو آپلود می کنه. وقتی فایلها حجم کمی (در حد چند مگابایت) دارن، اسکریپت بدون مشکل کار می کنه و هر خطایی رو نمایش می ده.

اما وقتی می خوام فایلهای با حجم بالا (در حد یک گیگابایت) رو آپلود کنم، اسکریپت فایل رو آپلود نمی کنه و هیچ خطایی هم نمایش داده نمی شه.

من برای تعیین حجم حداکثر آپلود فرم رو بصورت زیر مقدار دهی کردم.
HTML:
  <input name="MAX_FILE_SIZE" type="hidden" id="MAX_FILE_SIZE" value="1000000000" />

بنظرم مشکل از خود پی اچ پی باشه.

من از XAMPP استفاده می کنم. می شه بگید که حداکثر حجم قابل قبول برای XAMPP چقدر هست؟

Milad

Well-Known Member
تو php.ini محدودیت آپلود رو تغییر بده ، تو xampp 128 mb بیشترین حجم آپلود هست .

آخرین ویرایش:

Milad

Well-Known Member
به اسکریپت ربطی نداره باید config php رو تغییر بدید :

php.ini رو باز کنید .

به دنبال کد زیر بگردید :
کد:
upload_max_filesize =

مقدار مورد نظرتون رو جایگزین مقدار کنونی کنید .

phpweb

Active Member
به اسکریپت ربطی نداره باید config php رو تغییر بدید :

php.ini رو باز کنید .

به دنبال کد زیر بگردید :
کد:
upload_max_filesize =
مقدار مورد نظرتون رو جایگزین مقدار کنونی کنید .

به کمک فایلهای htaccess نمی شه این کار رو کرد؟

Masoud1365

مدیر انجمن
یه جایی دیدم که با htaccess هم میشد ماکزیمم آپلود رو تغئیر داد ! یه سرچی بکنید فکر کنم باشه !

Milad

Well-Known Member
چه جالب ! ظاهرا با php_value میشه تنظیمات php رو تغییر داد !

PHP:
php_value upload_max_filesize 20M
 php_value post_max_size 20M
 php_value max_execution_time 200
 php_value max_input_time 200

phpweb

Active Member
چه جالب ! ظاهرا با php_value میشه تنظیمات php رو تغییر داد !

PHP:
php_value upload_max_filesize 20m
 php_value post_max_size 20m

این تنظیمات رو باید توی فایل php.ini اعمال کنم یا اینکه از طریق اسکریپت آپلود فایل این تنظیمات رو اعمال کنم؟

آخرین ویرایش:

my1zarb

Member
این تنظیمات رو باید توی فایل php.ini اعمال کنم یا اینکه از طریق اسکریپت آپلود فایل این تنظیمات رو اعمال کنم؟
این تنظیمات رو باید درون فایل .htaccess که در دایرکتوری اصلی مورد استفادتون در سایت هست بنویسید. (اگر هم نیست ایجاد کنید)
البته ممکنه خیلی از سرورها امکان استفاده از این آیتم ها رو بسته باشند.

Milad

Well-Known Member
اکثر سرورها بستند ، تقریبا من سروری ندیدم که اجازه این کار رو بده ! چون امنیتش تقریبا میره زیر صفر :green:

phpweb

Active Member
اکثر سرورها بستند ، تقریبا من سروری ندیدم که اجازه این کار رو بده ! چون امنیتش تقریبا میره زیر صفر :green:
اگه جلوی فایلهای htaccess رو می گیرند که من خیلی از تنظیمات رو از دست می دم. از جمله تنظیمات سئو و تنظیمات مربوط به حجم حداکثر آپلود.

با این حساب باید چیکار کنم؟

Milad

Well-Known Member
تمام دستورات رو که نمیبندن ! فقط دستوراتی که مربوط به تغییرات در تنظیمات php و تنظیمات مهم apache هست رو ... باید درخواست بدی به سرور تا برات فعال کنند یا ارتقاع بندن که هزینش رو میگیرند و اکثرا رو سرور اشتراکی چون شدنی نیست و روی همه اکانت ها اعمال میشه انجام نمیدن .

phpweb

Active Member
تمام دستورات رو که نمیبندن ! فقط دستوراتی که مربوط به تغییرات در تنظیمات php و تنظیمات مهم apache هست رو ... باید درخواست بدی به سرور تا برات فعال کنند یا ارتقاع بندن که هزینش رو میگیرند و اکثرا رو سرور اشتراکی چون شدنی نیست و روی همه اکانت ها اعمال میشه انجام نمیدن .

توی سرورهای اشتراکی، اجازه استفاده از فایلهای htaccess و کدهای زیر رو می دن یا نه؟

PHP:
_max_filesize 20M

Milad

Well-Known Member
بستگی داره ! بعضی هاست های اشتراکی هستند که کلا بدون محدودیت آپلود ارائه میشند که خوب اصلا نیازی به این نیست ولی سروری که روی آپلود محدودیت میزاره قطعا اجازه دست بردن تو تنظیمات رو نمیده .

phpweb

Active Member
بستگی داره ! بعضی هاست های اشتراکی هستند که کلا بدون محدودیت آپلود ارائه میشند که خوب اصلا نیازی به این نیست ولی سروری که روی آپلود محدودیت میزاره قطعا اجازه دست بردن تو تنظیمات رو نمیده .

لطفا بگید که هر کدوم از کدهای زیرچه کاربردی دارن؟

PHP:
max_filesize 20M

جدیدترین ارسال ها

بالا