چطور میشه یک بنر رو دانلود کرد؟
Avang2005 مدیر انجمن Jul 2, 2009 #2 سلام دوست من خوب يكمي بيشتر توضيح مي دادي !!! بگو چه بنري مي خواي از چه سايتي دانلود كني تا بيشتر راهنماييت كنيم آدرس سايت هم بزار موفق باشيد
سلام دوست من خوب يكمي بيشتر توضيح مي دادي !!! بگو چه بنري مي خواي از چه سايتي دانلود كني تا بيشتر راهنماييت كنيم آدرس سايت هم بزار موفق باشيد
A azadeh eksir New Member Jul 2, 2009 #3 برای مثال بنر های میل یاهو یا صفحه اینسایدری که به موقع کانکت شدن مسنجر باز می شه! یا هر سایت دیگه ای...
برای مثال بنر های میل یاهو یا صفحه اینسایدری که به موقع کانکت شدن مسنجر باز می شه! یا هر سایت دیگه ای...
A azadeh eksir New Member Jul 2, 2009 #4 در ضمن مرسی از توجه شما به سوالم! و ببخشید که جواب سلام یادم رفت! میشه بگید چه فرقی می کنه که بنر مال چه سایتی باشه؟ عموما بنرهایی منظورم هست که فلش هستند البته دقیقا نمی دونم که بنرهای سایت یاهو با چه نرم افزاری کار شدن.
در ضمن مرسی از توجه شما به سوالم! و ببخشید که جواب سلام یادم رفت! میشه بگید چه فرقی می کنه که بنر مال چه سایتی باشه؟ عموما بنرهایی منظورم هست که فلش هستند البته دقیقا نمی دونم که بنرهای سایت یاهو با چه نرم افزاری کار شدن.
flaov Well-Known Member Jul 2, 2009 #5 خوب برای ذخیره کردن فلش از یه سایت نیاز به یه برنامه مثل Get Flash یا Flash Sُaver هست بفرمایید دانلود کنید Get Flash 2.5 (کلیک راست و save as) اینم اون یکی Flash Saver 5.5 آخرین ویرایش: Jul 2, 2009
خوب برای ذخیره کردن فلش از یه سایت نیاز به یه برنامه مثل Get Flash یا Flash Sُaver هست بفرمایید دانلود کنید Get Flash 2.5 (کلیک راست و save as) اینم اون یکی Flash Saver 5.5
S sorena_memoli New Member Jul 21, 2009 #6 ولی بعضی از بنرها حتی با این نرم افزارهایی که شما گفتید نمی شه سیو کرد؟!!!
Avang2005 مدیر انجمن Jul 21, 2009 #7 سلام دوست من خوب به اين خاطر كه بعضي از فايلهاي فلش در يك فايل جاوا لود ميشه براي دانلود اول بايد آدرس فايل رو از فايل جاوا استخراج كنيد آموزشش در انجمن هست موفق باشيد
سلام دوست من خوب به اين خاطر كه بعضي از فايلهاي فلش در يك فايل جاوا لود ميشه براي دانلود اول بايد آدرس فايل رو از فايل جاوا استخراج كنيد آموزشش در انجمن هست موفق باشيد