سلام
من در یک شی html آدرس یک وب سایت رو میزنم و میخوام در زمان بارگذاری سایت (تا اتمامش) پیغامی شبیه "کمی صبر نمائید" ظاهر بشه که به محض اتمام بارگذاری، این پیغام ناپدید بشه
در حال حاضر ابزاری برای تشخیص اتمام بارگذاری صفحات وب در دسترس نیست. تنها در حالتی میشه این کار رو کرد که فایل در اختیار ما باشه و بشه توش تغییراتی داد تا اتمام کار اعلام بشه. یه راهی که هست ولی استاندارد نیست آنچنان این هست که با استفاده از Misc Plug-in دستور بدین که فایل وب مد نظر شما دانلود بشه تا به این وسیله بتونیم خاتمه کار رو با استفاده از همین پلاگین بفهمیم. بعدش که خاتمه پیدا کردن نشون کاربر داده بشه. مثال copy_from_web.mbd در مسیر Samples\495_examples\html یه همچین ایده ای توش به کار رفته.
سلام
چند روزه که توی فکرم که یعنی ممکنه این امکان در MMB نباشه؟ حتی با افزودن پلاگین ها!؟
آخه چرا اینطوریه که نمیشه آدم دلشو 100% به یه نرم افزار خوش کنه؟
من از Auto Play Media Studio به MMB مهاجرت کردم بخاطر چند تا چیز جزئی، حالا از MMB به کجا مهاجرت کنم؟
قصه اینه که من میخوام وقتی کاربر روی دکمه مشاهده سایت X کلیک کرد و به صفحه ای هدایت شد که شی HTML من قراره سایت X رو بارگذاری کنه، یک پیغام یا عکس با مضمون "کمی صبر نمائید" ببینه که وقتی سایت توی شئ html کاملا باز شد پیغام از بین بره (همون عملیات مورد نظر)
مسلماً این زمان بارگذاری برای سایت های مختلف و سرعت های کانکت شدن کاربران متفاوته و نمیشه یه زمان فرضی در نظر گرفت و من باید حتماً از اتمام بارگذاری صفحه مربوطه خبردار بشم...
سلام
من یه مثال برای شما طراحی کردم که خودم پیشنهاد نمی کنم ازش استفاده کنی...
این مثال به این صورت کار می کنه ، که وقتی شما دکمه GO رو میزنید ، با استفاده از پلاگین sysmetrics پیکسل های پایین شئ html که همون قسمت status bar باشه رو میخونه. در واقع یه فضای شبیه سازی شده درست می کنه برای حرف D که اول کلمه Done هستش و وقتی که سایت کامل باز بشه این کلمه در همون نوار وضعیت شئ html به صورت خودکار نمایش داده میشه. خلاصه با استفاده از همون فضای شبیه سازی شده ، چک میکنه که آیا رنگ این پیکسلها مشکی هست یا نه ، اگه تمام پیکسلهای حرف D مشکلی بود ، یعنی سایت باز شده.
البته بازم می گم مطمئن نیست ولی بهتر از هیچی هستش.
امکان تداخل با کلماتی که حرف اول اونها D هستش رو داره مثل Download. ( البته D بزرگ )
در ضمن برای انجام محاسبات دقیق نباید شئ html دارای border باشه و باید در propeties اون تیک hide borders رو حتما بزنید.
شئ html رو هم هرجا که بذارید و صفحه شما هم هر اندازه باشه ، کلیدهای استاندارد باشن یا نباشن و ... ( در کل از لحاظ مختصاتی ) هیچ فرقی نمی کنه ، چون تمام جوانب رو در نظر گرفتم.
و نکته مهمتر اینکه برای اینکه پلاگین حرف D رو تشخیص بده ، حتما باید نوار وضعیت در همه حال معلوم باشه.
خلاصه اگه بکارتون اومد به راحتی میتوند کاملش کنید.
من چاره ای جز استفاده از این مثال ندارم ضمن اینکه نمیدونم چرا میگید استفاده نکنم. ایا بخاطر همون مورد تشابه عبارات دارای حرف d است یا چیز دیگه
یه سئوال دیگه اینکه اگه من بخوام به تعداد بالا (مثلاً در 40 یا 50 صفحه) استفاده کنم،
1- آیا مشکلی پیش میاد؟
2- یا فایلم خیلی سنگین میشه؟
3- میشه کاری کرد که یکبار در مستر تاپ لایر درجش کرد و بعد رد تمام صفحات فقط با تعویض آدرس ازش استفاده کرد؟
خوشبختانه شانس با شما یار بود. من یه چیزایی از وجود یک پلاگین Browser یادم بود. مربوط به زمانی هست که یادمه خودمه یه Browser نیاز داشتم و بیلدر همچین چیزی رو نداشت. در حدود شش سال پیش. الان شانس با شما یار بود که گشتم و پیداش کردم و دقیقا همون چیزی هم که نیاز دارین توش تعبیه شده. توی اون زیر میرا توی فایل قایم شده بود.
سلام
مرسی حامد جان ، عالی کار می کنه .
در جهت اطلاع شما باید بگم این پلاگین یه کامند داره به نام IsBusy مه مقدار خروجیش true و یا false هستش ... که قاعدتا اگه true باشه یعنی پلاگ در حال کار هستش و در صورت false بودن یعنی پلاگ بیکاره.
جهت فهمیدن بیشتر موضوع به اسکریپت isBusy که توی مثال هستش نگاه کنید.
من يه مشکلي داشتم که وقتي تو پروژه يه حلقه تکرار ميگذاشتم عناصر متحرکي که تو فايل htm بودند (مانند ويدئو يا فلش) از کار ميافتادند. ولي اين پلاگ اين اينجوري نيست. خيلي چيز بدرد بخوريه! ممکنه بعضي از امکاناتي که گفتين رو نداشته باشه ولي حداقل مشکلات browser خود mmb رو نداره. ولي وقتي من روي دکمه forward اضافه کليک کنم ويندوز send error ميده.