چطور میتونم رنگ اتش رو برای براش اتش درست کنم

seger

New Member
سوالم واضح هست.
چطور میتونم رنگ اتش رو برای براش اتش درست کنم.

1303188092_fire.wings.brushes.jpg

بنده براش اتش رو دانلود کردم ولی نمیدونم چطور ترکیب رنگارو انجام بدم تا رنگ اتش دربیاد.

این کارو تو اینترنت پیدا کردم. ترکیب رنگ اتشش خیلی قشنگه .

ممنون میشم راهنماییم کنی؟؟:rose:

پیوست ها

• 04244240558683277159.jpg
    04244240558683277159.jpg
    130 کیلوبایت · بازدیدها: 11

MOSTAFA

کاربر فعال
راه های زیادی داره اما یکی از رایج ترین اونها استفاده از یک لایه ی color balance adjustment هست، به این ترتیب که برای لایه براش یک لایه ی color balance adjustment ایجاد میکنید سپس رنگ highlight رو به سمت زرد ببرید، shadow رو به قرمز و کمی midtones رو به سمت نارنجی...
انقدر با تنظیمات رنگ ها بازی کنید تا ترکیب رنگ مورد نظر حاصل بشه

seger

New Member
ببخشی میشه یکم ساده تر توضیح بدی؟:-?.
ممنون از اینکه توضیح دادی.
ولی یکم پیچیده بود.:rose:

30min

Banned
من از این براش استفاده نکردم اما با توجه به اینکه براش در آن واحد تک رنگ هست پس میتونه با سه رنگ زرد نارنجی و قرمز در 3 لایه مختلف شعله رو ایجاد کنی و blending یا در هم آمیختگی لایه ها رو عوض کنی و با استفاده از ماسک و تغییر مکان شعله ها در هر لایه به نتیجه خوبی برسی .
موفق باشی .

seger

New Member
خیلی ممنون از دوستانی که توی تاپیک براش اموزش دادن که چطور ابزار براش را در جای مخصوص فتوشاپ قرار بدن.

و یک زحمت دیگه دارم.

بنده چون اماتور هستم و تاحالا کار با براش نکردم و تازه چند کار ساده با براش برف درست کردم.

خیلی دوس دارم کارای با براش اتش یاد بگیرم.
اگر میشه ترکیب رنگ اتش رو راهنمایی کنید یا با عکس نشون بدی جز به جز.

یا کامل که مثلا کجا برم تو چه بخشی و از کجا رنگاشو عوض کنم.

این سایت خیلی بنده رو کمک کرده در اموزش فتوشاپ من بیشتر وقت نتمو که میگذرونم نصفش در سایت مجید آنلاین میگذرونم

ممنون از سایت زیبا و پر محتواتون.

موفق و پیروز باشید.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
البته ميتونيد از چند لايه تصوير استوك هم استفاده كنيد و با كليپ ماسك كردنشون يه حالت طبيعي و رئال به كار بديد

MOSTAFA

کاربر فعال
ببخشید این روزها یکم سرم شلوغه اما در اولین فرصت که بتونم آموزش تصویریشو براتون قرار میدم...
موفقیتـ:rose:

seger

New Member
عزیز براش اتش دارم درست کردن رنگ اتش در فتوشاپ بلد نیستم از کجا باید بری ترکیب رنگ درست کنی چطوری و چگونه ممنون.

پست اول توضیح دادم.

sh1 graphic

Well-Known Member
عزیز براش اتش دارم درست کردن رنگ اتش در فتوشاپ بلد نیستم از کجا باید بری ترکیب رنگ درست کنی چطوری و چگونه ممنون.

پست اول توضیح دادم.

این استایله (Style) - براش نیست

این رو براتون پیدا کردم
البته مثل آتش جهنم میمونه
http://khan2.persiangig.com/efekt.pdf

جدیدترین ارسال ها

بالا