چطور میتونم دی ان اس سایتهایی رو که یه بار ثبت کردم در نمایندگیم، از درون وی اچ ام تغ

ali abedian

Banned
سلام
من چند وقت پیش از یه شرکتی نمایندگی لینوکس گرفتم و دی ان اس دامینها به طور پیش فرض xeon1.persianwhois.com بود و آی پی شون میشد این 91.194.91.5 .. چند تا سایت هم ثبت کردم در این مدت..

بعد از این کار، اقدام به خرید آی پی اختصاصی برای دریافت دی ان اس اختصاصی کردم -- بعد از این هر سایتی ثبت میکنم به طور خودکار این آی پی رو به خودش میگیره (98.114.218.8) و دی ان اسش هم میشه این dns1.myhostingiran.com

من چطور میتونم آی پی (دی ان اسهای) سایتهای ثبت شده ی قبلی رو تغییر بدم به آی پی دی ان اسهای جدیدم ؟؟

ممنون میشم زودتر راهنماییم کنید

چون از بخش دی ان اس زون در whm ، به طور دستی این کار رو انجام دادم

pic2.jpg

و نتیجه ش این شد که سایتها بالا نمیان , مثل تصویر زیر نمایش داده میشن

pic3.jpg

این رو هم توضیح بدم که دی ان اس تمامی دامینها رو از کنترل پنل خود دامینها در سایتهایی که ثبتشون کردن (مثل nic.ir) به dns1.myhostingiran.com تغییر دادم ..

حالا نمیدونم تنظیمات درون whm رو چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!

زودتر! منتظرم!

آخرین ویرایش:

ali abedian

Banned
نه نقل این حرفها نیست ..

این رو هم توضیح بدم که دی ان اس تمامی دامینها رو از کنترل پنل خود دامینها در سایتهایی که ثبتشون کردن (مثل nic.ir) به dns1.myhostingiran.com تغییر دادم ..

به هر حال ممنون از پاسختون

در ضمن مشکلم حل شد : ولی شرکتی که هاست ازشون گرفتم خودشون این کارو انجام دادن برام .. یعنی گفتن که بایست خودشون انجام بدن!

پس با این حساب ، تنظیمات درون dns zone edit برای چی هست؟!

یعنی من کنترلی رووشون ندارم؟

آخرین ویرایش:

Milad

Well-Known Member
شرمنده ٬ اون قسمت رو ندیده بودم :green:

تو قسمت WHM DNS Functions باید گزینه ای برا این کار باشه ... یادم نیست :D

ali abedian

Banned
شرمنده ٬ اون قسمت رو ندیده بودم :green:

تو قسمت WHM DNS Functions باید گزینه ای برا این کار باشه ... یادم نیست :D

خواهش میشه .. ولی ظاهراً شما اصلا چیزی ندیدی :green:
چون این جوابتون هم !!!!!!!!!!!!!!!

به هر حال ممنون مشکل حل شد ولی مشکلات دیگه بوجود اومد..
آی پی جدید رو خود شرکت هاستینگ ردیفش کرد ولی برخی سایتهایی که توی پنل نمایندگی خودم دارم ، محتویات سایت دیگران رو بالا میاره :lol: :shock:

تیکت زدم بهشون بررسی کنن علت چیه .. در ضمن یه سری گزینه ها رو خودم عوض کردم شاید درست شه .. تا حالا که اتفاقی نیافتاد بعد از نیم ساعت .. ببینم بعدش چه میشود ..

راستی! به نظر شما علتش چی میتونه باشه؟!

Milad

Well-Known Member
من چند ماهی هست از همه چیز دور بودم :green:

آی پی جدید رو خود شرکت هاستینگ ردیفش کرد ولی برخی سایتهایی که توی پنل نمایندگی خودم دارم ، محتویات سایت دیگران رو بالا میاره

والا چی بگم ٬ ندیدم تا حالا از این چیزا ... شاید باید مدتی صبر کنید .

یک سری دامین رو انتقال داده بودیم به یک سرور دیگه یک ساعت در میون switch میزدن بین سرورا بعد 72 ساعت ردیف شدن .

جدیدترین ارسال ها

بالا